Zafere Az Kaldı ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeqenD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Zafere Az Kaldı ;)

adam çok anlamlı konuşmuş herkezin aklında şu soru bu adam ne demek istedi hehehehhee
aqon bırak uzun pelerini şu yazıyı çöz yarıldım ya

PyLasıma bak amq Zafere az kaLdı demis bi tane video koymus bi acıklama yapmamıs izLioz bi bok anLasılmıor insan bi acıkLama yapar ne oLup olmadıqını soLer bune Zafere az kaLdı Lan neye neye PvP mi bu ne anLamadıkki .... :@:@

Japonca Lan bu :D Japko oLmasın bu ?

Çocuk olduğun çok belli bari başka yere kus :sakalli:

sorunsuz usko cmander-skıllerı
sorunsuz usko fıre drake skın - oto lwl oto mp ınıp kalkan char bar..
sorunsuz +70 sıkıller
usko tıpı ustten gece noticeler

baska bısey goremedım...
rebırth-uzun pelerın-pathos-valkrıe-magıcbag-[koyma yerlerı bıle yok]
savaslarda alttan ısım yazmıo...

bızım pv lerın azcık gelısmıs halı:D:D

rebirth-uzun pelerin-pathos bunların hiçbiri zaten 1453 de gelmedi.
eğer inventoryde koyma yerlerini diorsan oda tam 1453 de değil daha sonraki patchler ile geldi biliyorum

Uzun pelerin herkeste olduğu zaman ne anlamı kalacak ?
1453 te uzun ve kısa pelerin var 1299 da aqon yaparsa eğer kısa pelerin gidicek uzun gelicek anlatabildimmi ?

Bu arada şarkının adı lütfen :D

Eğer Uzun pelerini yapabilirsem Cloak'lardan Kısa pelerinide ayarlıcam Prosedür gerekebilir . Yani sadece herkezde uzun pelerin olursa hiç anlamı kalmaz diye düşünüorum .

BeyLeR sunu size rahaTLıkLa soLeye biLirim Yakında Yani En az 1 seneye usKo Tarihe gomuLkcek neden BeyLer usko neden Bıraklmıyor cunku ares dies beramus Ve dier serverLerde AdamLar emek harcamıs [DupeRamuS Haric :P] SaKa bi yana qeRcekden oLe adamLarım Emeği oLmasa cokdan oyunu bırakcakLardı simdi dicekSiniz Sen Kahinmisin ? biLiosun ? Tabiqide HayıR ama bi baksanıza aLLah askına GoogLeye Knight online yazın Knight online Speed hac Knight online Dupe Vs.Vs seyLer cıkıor Oyun koxp OLUMSUZLUK Kaynıor Towndan Towna [Cz] okLa Np kazanıorSun Oyun bu haLe qelmisken Oynanırmı Cok acı ama bise dicem Bir qun okLdan kacıp int cafe qittim bi abi qeLdi 20-21 yasında ve charına qirdi yanında bi cocuk wardı 2 si iLk once +60 charı iLe eziq olanı koxpla Towndan towna kesdi sonra dier ezo char iLe +60 ı kesdi durmadan boLe yaptıLar neden mi ? cok basit cunku olunce 25 np qidior 50 np qeLior oLe biseydi sanırım ve boLe milyon np kasdıLar ioniada bn qozumle server acıLdı 3 qun sonra adam 62 LvL H waR qozumun onunde Savasda deli gibi kasıor Pvpde Devrim yasandıkca [aqon , Tekone Vs ] Usko Tarih oluyor Usko User kaybedior qorun 1 sene icinde PvPde cok büyük DevrimLer olucak ... Bnden buKadar Desteqinizi beqLiyorum BenimLe aynı düsünen waRsa BiseyLer yazarSa sevinirim uSko OuT PvP in ... :S Hadi KoLay GeLSin aKon eLLerin SağLık krdsim Tekone snde krdsim koLay qeLsin .....

peki bunun pwp olduğuna eminmisiniz?

aaa tamm tamm anladım... lr ile fr 70 2 side açık okey okey

beyler 56.com/u27/v_NDMzNDQ0MTY.html şu video daki 24. saniyede arkada yeşil pelerinli warriora dikatli bakın..

ŞUNADA BAKIN..

56.com/u86/v_MTMxMTYxMjM.html

Son düzenleme:

şarkının adını merak eden varsa ;

Colby O'Donis ft. Akon - What You Got

Selamlar

Bunlar normal şeyler :D Japonların ellerinde bu dosyalar var ama her ne kerametse buluyorlar [yada [Ç]alıyorlar]:D:D.
Sanırım japonların elinde 1705 - 1505 - 1453 hepsi var :) En önemliside adamlarda kafa var bu yazdıklarımı kötü anlamayın.

Hadi sağlıcakla kalın.

İzlemekte Sorun yaşayanlar Burdan İzleyebilirler.
Link : blip.tv/file/2369616/

Mesajı Yeten Arkadaslar Link Düzeltirse İyi Olur

Eğer Türkiyede usko yerine japko gibi bir Türkko olsaydı o dosyalar bizim elimizede geçerdi...Düşünsenize bizim elimizde 1453 olcak ''USKO İS FİNİSHED''
:D

Dikkatimi Çeken Atı BüyüK Yapmıslar :)

Commander Sc si felan Yapılıor Şöle bir düşüncem Var Savas alanına bir npc ile sadece iLk 5clanın basknın alabilecei bir npcden sc i alsalar savasta basıp kullanabilirler.Gelistirilebilr Bu sadece gidip commanderler alabilir yani Alın size basit bir düşünce..

Geri
Üst Alt