Zero Gamer Profesyonel Anti Cheat [KISITLI SAYIDA]

Konu Yazar

ZeroGamer

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
May
601
16
Zero Gamer Profesyonel Anti Cheat [SINIRSIZ]

Arkadaşlar yine bir paylaşımda beraberiz :) Biraz yemek tarifi gibi oldu.

Gelelim Anti Cheat'imizin Hünerlerine;

1)Hile Programlarını Engeller (Geniş Çaplı)

2)Öyle Nod32 Falan Virüs Bulmaz.Temiz Exe Buldum (Yeni Özellik)

3)Userlerde Kasma Falan Olmaz (Takılma Falan Olmaz)

4)Ebenezeri Ek Firewall Gerektirmez (Tabi Siz Her İhtimale Karşı Fixer Falan Kullanın Ne Olur Ne Olmaz)

5)KnightOnline.exe ikonu vardır.Güzeldir.(Geçenkine Koymamıştım Dandirikti)

6)Exe Editlemesi Falan Değildir.(Uğraştım Yaptım)

7)Hile Yapılan Tbl Başka Klasörden Okur (Şimdi Doğruya Doğru Ben Dtex Klasöründen Okuttum Tbl İsimlerini Falan Değişmedim.Zaten Seri R Yapılan Skill'i Herkez Siliyor.Açıkcası Bu Özellikle Fazla Uğraşmadım)

8)Bu Versionda Kimse Kusura Bakmasın Ebenezer Dahil Tüm Dosyalar Packlenmiştir.

9)Sunucuda Game Server Klasörü İçindeki HileControl.exe Programını Çalıştırın Mükemmel Özelliklere Sahip Bir Programdır.

10)Trade ve Power Up Storage Kapatmadım.Çünkü Pk Serverlara Yönelik Yaptım(Pus Butonu Tıklanırsa KO-CÜCE Adresine Yönlendirir.Maksat Nerden Çıktığı Belli Olsun.Umarım Yönetim Kızmaz)

Link : Web Hosting - Dedicated Server

Download Sınırı Falan Kalmadı Buyrun Sınırsız İndirin.Kimseden Bir Şey Esirgiycek Değilim.Ben İndirenlerin Rahatını Düşündüm!!!

Son düzenleme:
Cevap: Zero Gamer Profesyonel Anti Cheat [KISITLI SAYIDA]

eyw saolasın blader

Paylaşımınız için teşekkürler. Biraz deneme yapalım :).

Arkadaşım şunu deneme amaçlı değil kullanım amaçlı indirin diye 1000 defamı söyliyim ihtiyacı olan indirsin dedik.Ben söyledim linki falan yenilemiycem.

kardeş senin ebenezer kullanmasak sadece hile kontrol u kullansak işe yararmı hile kontrol?
Çünkü bende war fix ebenezer

Kardeşim benim ebenezerimi(Sec0dn Game Server'dan alıntı) kullanmazsan oyuna kimse giremez.

Komik şey yaparsan banada söyle :D

Ne sacma Konu Sınırlı sayıda Pff Şimdi qeri kalankar ne yapcak. :S

Arkadaşım şunu deneme amaçlı değil kullanım amaçlı indirin diye 1000 defamı söyliyim ihtiyacı olan indirsin dedik.Ben söyledim linki falan yenilemiycem.
Yaptığınız şeyin saçma olduğunu söylemek istiyorum. Bir yazılımı kullanmadan önce ne özellikleri var diye kontrol edilir. Büyük çaplı programların bile insanların denemesi için demo sürümleri çıkartılır. Ben sadece sizin yaptığınız bu anti hile sistemini indirmiyorum. hepsini deneyerek hileyi en aza indirebilecek bir anti hile sistemi arıyorum. Bana böyle bir hizmet vermeyecekseniz siz neden böyle bir sistemi paylaştınız? Lütfen ama lütfen biraz düşünün.

Herkese iyi günler...

Yaptığınız şeyin saçma olduğunu söylemek istiyorum. Bir yazılımı kullanmadan önce ne özellikleri var diye kontrol edilir. Büyük çaplı programların bile insanların denemesi için demo sürümleri çıkartılır. Ben sadece sizin yaptığınız bu anti hile sistemini indirmiyorum. hepsini deneyerek hileyi en aza indirebilecek bir anti hile sistemi arıyorum. Bana böyle bir hizmet vermeyecekseniz siz neden böyle bir sistemi paylaştınız? Lütfen ama lütfen biraz düşünün.

Herkese iyi günler...

Doqru Bosa paylaşim 50 Kişi bakmıs bunlarda 10 Sahip olmus :o:

Herkese iyi günler...

+

Ayrıca, Paylaşım İçin TeşekkürLer ne Kadar Faydalanamayıp,Deneyemesekte.

Arkadaşlarım ben daha önceden bir deneme sürümü yapmıştım zaten.Hatta kullanan server sayısı 29 idi.Ben bu serverın hepsine programın yeni versionunu ulaştırdım.Buraya sadece indirenlerin rahat etmesi açısından programın tam sürümünü koydum.Kötü mü yaptım 10 kişiyle sınırılandırmakla.İndirenler en azından kırılma derdi olmadan 1 hafta rahat ederler.Ben bu mantıkla düşündüm.Özür dilerim hepinizden.

Bu kadar saçma bişey yok :)

Önemli değil.İnşallah abi herkezde oldu yok abi kırıldı yok şu oldu diyip beni suçlu göstermezler :D Port falan isteyene kesinlikle vermiyorum.Evden açacaklara yaramaz.

Geri
Üst Alt