Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
daha kisa yap nickini ,Bunun gibi![]()
client içersinde setup mevcut msvcp140.dll içinClientinizi indirdim ve dosyanın içindeki msvcp140.dll hatası olan dosyayı kurdum fakat hata verdi ve yüklenmedi deep ayarlarını da yapmama rağmen msvcp140.dll hatası vermeye devam ediyor nasıl çözebilirim ?
Yourko'nun forumunda duyurular kısmında konusu var bro oradan hata bildirimi yapabilirsinoyunda karşılaştığımız bug veya hataları nasıl bildirebiliriz oyun içi letter için bir nick verebilirmisiniz
Evet farkli ,Sanırsam 24 Haziran da açılacak myko sunucunuz ile bu akşam saat 22.00 da açılacak v1453 sunucunuz farklı öyle mi ?
Evet farkli ,
BETA PK Açılış Hakkında Bilgilendirme ,
ALT Yapi problemi nedeniyle BETA açılışı yarına ertelenmiştir.
Bu konuda neden yalan söylemeyi tercih edelim ki ? Yazılımsal büyük bir sorun çıktığı için, işlem uzunluğundan dolayı 1 gün erteleme gereği gördük. Projenin arkasındayız bir sıkıntı yok.Şimdi siz, bu server'ı ilk defa bizimle beraber mi denediniz ?
Nasıl alt yapı problemi olabilir? Yıllardır sunucu yönetimi ile uğraşıyorum, ben böyle bir yalan görmedim.
İlk defa üye olup yazı yazıyorum. Bir sunucu açmayı planladınız ( Daha önce yaptığınız bir şey ) ama hiç test etmediniz mi yani?
Özür dileyin bari...
server.ini kopyalarmisin burayaMerhabalar kardeşim. Bende şöyle bir problem var launchere tıklıyorum connecting failed diyor.
ne yapmam gerekiyor ? yukarıda deep e ekleyin felan demişsin ama ne demek istediğini bilmiyorum tam olarak anlayamadım. Detaylıca yazarmısın?
Teşekkürler.
Buyur kardeşim server ini içindekiler bu. sizin clientten indirmiştim. ekstra hiçbir dosya felan da atmadım ama nedense hata veriyorserver.ini kopyalarmisin buraya
1299 client bu konu basindaki 19xx client i indirinBuyur kardeşim server ini içindekiler bu. sizin clientten indirmiştim. ekstra hiçbir dosya felan da atmadım ama nedense hata veriyor
[Server]
Count=1
IP0=31.210.152.227
IP1=31.210.152.238
[Version]
Files=5313
[IncludeExe]
Last=5312