[YOURKO-ROFD] Yeni Dünya HEROES Ödüllü BETA 20 Ağustos

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunun gibi
9LGJPZ.png
daha kisa yap nickini ,

client linklerinde bir probleme rastlanamadi

Clientinizi indirdim ve dosyanın içindeki msvcp140.dll hatası olan dosyayı kurdum fakat hata verdi ve yüklenmedi deep ayarlarını da yapmama rağmen msvcp140.dll hatası vermeye devam ediyor nasıl çözebilirim ?

Clientinizi indirdim ve dosyanın içindeki msvcp140.dll hatası olan dosyayı kurdum fakat hata verdi ve yüklenmedi deep ayarlarını da yapmama rağmen msvcp140.dll hatası vermeye devam ediyor nasıl çözebilirim ?
client içersinde setup mevcut msvcp140.dll için

oyunda karşılaştığımız bug veya hataları nasıl bildirebiliriz oyun içi letter için bir nick verebilirmisiniz

image.png

BETA Süresince :

* PUS eşyaları Ücretsiz
* Master otomatik açılmaktadır
* Skiller PUS'taki eşyalar ile açılmaktadir.

Download.png

Ödüllü Beta Özellikleri
Max Level Cap 70
Max Item Upgrade +9
Max Takı Upgrade+3
Başlangiçta Itemli ve level 70'e kadar istenilen EXP üzerinizde yüklü olarak başlayacak.
Scrollar , Potions ve Skill açtırma için gerekli itemler Power Up Store'da olacak.
Eğlenmek maksadiyla oyuna girenler içinde Fragment ve Chestler Power Up Storeda ücretsiz olacak.

Silah ve kiyafet Item Upgradeleri
+7 ye kadar %100
+8 %25
+9 %10
olarak düzenlendi.
Takı Upgradeleri +3'e kadar %100 şeklinde düzenlendi.

Sanırsam 24 Haziran da açılacak myko sunucunuz ile bu akşam saat 22.00 da açılacak v1453 sunucunuz farklı öyle mi ?

Sanırsam 24 Haziran da açılacak myko sunucunuz ile bu akşam saat 22.00 da açılacak v1453 sunucunuz farklı öyle mi ?
Evet farkli ,

BETA PK Açılış Hakkında Bilgilendirme ,
ALT Yapi problemi nedeniyle BETA açılışı yarına ertelenmiştir.

Evet farkli ,

BETA PK Açılış Hakkında Bilgilendirme ,
ALT Yapi problemi nedeniyle BETA açılışı yarına ertelenmiştir.

Şimdi siz, bu server'ı ilk defa bizimle beraber mi denediniz ?
Nasıl alt yapı problemi olabilir? Yıllardır sunucu yönetimi ile uğraşıyorum, ben böyle bir yalan görmedim.
İlk defa üye olup yazı yazıyorum. Bir sunucu açmayı planladınız ( Daha önce yaptığınız bir şey ) ama hiç test etmediniz mi yani?
Özür dileyin bari...

Şimdi siz, bu server'ı ilk defa bizimle beraber mi denediniz ?
Nasıl alt yapı problemi olabilir? Yıllardır sunucu yönetimi ile uğraşıyorum, ben böyle bir yalan görmedim.
İlk defa üye olup yazı yazıyorum. Bir sunucu açmayı planladınız ( Daha önce yaptığınız bir şey ) ama hiç test etmediniz mi yani?
Özür dileyin bari...
Bu konuda neden yalan söylemeyi tercih edelim ki ? Yazılımsal büyük bir sorun çıktığı için, işlem uzunluğundan dolayı 1 gün erteleme gereği gördük. Projenin arkasındayız bir sıkıntı yok.

Merhabalar kardeşim. Bende şöyle bir problem var launchere tıklıyorum connecting failed diyor.
ne yapmam gerekiyor ? yukarıda deep e ekleyin felan demişsin ama ne demek istediğini bilmiyorum tam olarak anlayamadım. Detaylıca yazarmısın?
Teşekkürler.

Merhabalar kardeşim. Bende şöyle bir problem var launchere tıklıyorum connecting failed diyor.
ne yapmam gerekiyor ? yukarıda deep e ekleyin felan demişsin ama ne demek istediğini bilmiyorum tam olarak anlayamadım. Detaylıca yazarmısın?
Teşekkürler.
server.ini kopyalarmisin buraya

Buyur kardeşim server ini içindekiler bu. sizin clientten indirmiştim. ekstra hiçbir dosya felan da atmadım ama nedense hata veriyor

[Server]
Count=1
IP0=31.210.152.227
IP1=31.210.152.238

[Version]
Files=5313

[IncludeExe]
Last=5312
1299 client bu konu basindaki 19xx client i indirin

Geri
Üst Alt