%100 Orjinal Usko Pathos Glove Koşş!!!

Konu Yazar

xbykillerx

Cüce Yurtta Gurbette:(
Haz
693
8
Arkadaşlar çalışmalarımız devam ediyor işte ilk çıkan pathos glove %100 orjinal uskodaki:) bitsin paylaşabiliriz.

Cevap: %100 Orjinal Usko Pathos Glove Koşş!!!

..........................

Son düzenleme:

yürüü down kaanın yaptığı posionefektiyle oynamak yni SENİN

benim bildiğim reallizt mert oluyor hö

Bizim kaan veleti kendini çok havalarda bulunca bende bunu kapak olarak yaptim. Ah pathos glove yaptim da sunu yaptimda bunu yaptimda... Bunu yapma mantigi çok basit... FX klasöründeki posion_sword0_1 Posion_sword_tail01 ve birtanesi daha Bunlar Posionun yanma tarzini temsil ediyor Yani$ tarzini Temsil ediyor Bunun efektleri kendine özel FXB dosyalarinin içinde.. Posionun renginide editliyebilirsiniz isterseniz Yanis tarzi posion olur ama Rengi baska olur veya istersek Posion lu iteme Lightning veya Glacier görünümüde verebiliriz... Geçelim Pathos Glove konusuna... Dxtlere bakarken Ilk önce Pathos glove larin Meny isminde oldugunu bulduk Bundan sonrasi Sadece Isim degistirme. Pathos Glove larin FXB lerini bulup yani Meny isimli olanlarini Bulup Posiondaki Olan isimleri vermek Bunlarla Ilk çikan meny lere bakmayin önünde Numarasi olan menylere bakin yani 0073_meny_red_attack gibi olanina.. Bunun ismini Posion_sword lu bitanesi ile degistirdigimiz zaman Alin size kaanDOWN un pathos Glove u :)

Bunun zor birsey oldugundan degil. bunu sadece 15 yasinda kendini bulutlarda gören bi arakdasimiz için yapiyorum çünki yaptigi is 5 paralik i$.. ve zamanim olsa inaninki Onun Para ile sattigi DB nin 5 katini yapip Bedavaya veririm...Suanlik nekadar sey yaptiysa onlari yapip bedavaya vericem ..

Son düzenleme:

mert olum ıteme yapmayın sunu :D kola yapın kaana dioz sen aynısını yapıosun hö

1299 da USKO stili pathos glove yapmak Benim bildigim kadar imkansiz açiklayim. Her itemin kendine göre type i var ve O item Ona göre tasarlanmis Slota uyuyor.. USKO ise pathos glove için yeni bi type Yapmis ve O type Inventoryde yeni slota Giriyor. Kisaca Görünüm olarak yeni slot yaptik diyelim iyi ho$ ama O itemi oraya Type olarakta birlestiremeyiz. Hadi diyelim Uif olarakta Yeni string ekledik yine o oraya girip Pathos glove yerini alicakmi sorusu.. Yeni bir slotnumarasi olmasi gerekiyor ve Pathos glove a o slot numarasini vermek gerekiyor.. Bunlarida Type olarak yapmak gerekiyor. Eger benim düsüncem dogru ise tabi

1299 da USKO stili pathos glove yapmak Benim bildigim kadar imkansiz açiklayim. Her itemin kendine göre type i var ve O item Ona göre tasarlanmis Slota uyuyor.. USKO ise pathos glove için yeni bi type Yapmis ve O type Inventoryde yeni slota Giriyor. Kisaca Görünüm olarak yeni slot yaptik diyelim iyi ho$ ama O itemi oraya Type olarakta birlestiremeyiz. Hadi diyelim Uif olarakta Yeni string ekledik yine o oraya girip Pathos glove yerini alicakmi sorusu.. Yeni bir slotnumarasi olmasi gerekiyor ve Pathos glove a o slot numarasini vermek gerekiyor.. Bunlarida Type olarak yapmak gerekiyor. Eger benim düsüncem dogru ise tabi

Bende denedım slot işini. İnventory de bi yer actım db'nin slotuyla aynı yaptım ama item orda durmuyordu. En son baayabi kurcaladım sonra garip bişiyle karşılaştım.

Şımdı valkry için yeni bir slot yaptım. Valkyriei o slota koyunca oyun kapat veriordu. Sonra tekrar girince oyuna o valkyrie charın üstünde oluordu. Yani yaptıgım slotta. Bu kapatı çözersem ve valkryrie yi shelin üstüne giyince, shelin görünümünü inaktif edip valkyrie şeklini aktif ettirebılırsem USKO valkyrie yapmış olacam :)

walkyre olursa pathos glovede olur:D

QANQA Süpersiniz hö ...

DownKaan Satmaktan başka bir şey biLmiyor hö ....

YARATICISINIZ siz ;) ( Keşke bende Olsam :D )

Usko'da Cospre diye bişi var ve bunla ilgili tablolar var. Valkyrie bir Cospre item'dır ama 1299'da bu olmadığı için üstümüzde shell varken valkyrie giyip shell görüntüsünü iptal etmek imkansız

Son düzenleme:

bykiller sen sadece iteme effect vermissin elindeki itemde effect var pathos glove ne önce onu anla gel :D

arkadaslar suan bitmedimi artık yaw pathos glove ya yeter cok sıkıldım :S

görür görmez nasıl yapıldığını anladım :)

:)) Bırak bu İşleri ya Weapona Efect Vermek Pathos Glove ise.Ben bu oyunu bırakıyorum..He Gonlunu Eglendırmek icin Weapona efect verip azda Olsa pathos gloveye benzettim dersen o baska..Ama %100 neden Orjınal Pathos Glove Yazıorsun Onu AnLamıs deiLim haLa..%100 unu deıL %0.5 ini yap herseyimi sana vericem..Silahın Sapına efecti ver " Pathos Glove Yaptım.. " Slotu nerde bunun Weaponu cıkarttıgın zman oda cıkıcak.Demekki Her İteme Teker Tker Efect ekLiceksın..Ama Buna Degmez..

hadı arkadaslar sıze guwenıorz :D
basarırsınız sız:D

Geri
Üst Alt