...100 sorunsuz Gryphon Armor PAtch -SsLi

Konu Yazar

youpislick68

youPisLicK _ Cüce xD
Eyl
316
5
>%100 sorunsuz Gryphon Armor PAtch -SsLi<

ÖnceLikLe İtem Klasörünüzdeki Dosyalardan 2 ile Başlayanlar ile 5ile Başlayanların sonuna kadar Yedeği Alınız !!!! Sonra Senin Yüzüne Bozuldu Demeyiniz:korsanh:

Evet Arkadaşlar bu seferde ben paylaşmak istedim Qp__ arkadaşım ile konuşurken GRyphon Patchdeki Arkadan bakıldığında Helmetin Kulak efektleri görünmüyordu Onu hallettik...
Sorunsuzdur Şuan Sadece 3 Chardaki SS i weriyorum Hepsinnde Helmeti Sağlamdır ve resimdekiler Valkrydir görünüş olarak Gryphon yapılmıştır...

İndirmek İsterseniz linklerdeki 'Boşlukları' siliniz
Ss
>>>http://img339.imageshack.us/img339/1489/2009525214441.jpg
<<<

Barbar için olanı
BArbar.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
ORc WArrior için
BArbar.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Cüce Mage
Cüce MAge.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Human Erkek ler
Human ERkek.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Human KızLar
Humankız.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
ORc Kızlar (Orc kız Mage de Dahil)
ORc KızPri ile Kız Mage.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Orc Erkekler
OrcErkek.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

1.Bütün Çarlara Göre Sınıflandırdım.
2.İçinde Shell Yazan Shelllerin Yerine
3.Valkry Yazan Valkrynin Görünümünü Değiştirir.
Ve item Klasörüne Atmalısınız

İndirenler Lütfen Bi Yorumu Eksik Görmesinler Hepsini Siz ko-cuce Halkı İçin :pff:
Yaptım Alıntı Yaparsanız Lütfen Sağ Altında Ko-cuceden Alıntıdır deyiniz.@:@

Ekli dosyalar

• Gryphon.JPG
    Gryphon.JPG
    91.1 KB · Görüntüleme: 539
Son düzenleme:
Cevap: ...100 sorunsuz Gryphon Armor PAtch -SsLi

hepsini bı arada koysaydn keske

Tebrik Ederim ;) Bu konuya el atmanız iyi olmuş başarılar ;)

Hepsini bi arada Koy diyorsunda bende dier Arkadaşlarımız Gibi Kotalı Bi Kullanıcıyım Yanı Hor Görme :D her ay ya aşıyoruz yada ucu ucuna yani onu düşünerek yaptım yoksa sallayıverirdimi

Denedim oldu ;) Sorun yok eline sağlık

Son düzenleme:

gerçekten bu güzel olmuş :D helal olsun tebrikler

Beyendiyseniz sevindim sanırsam daha önce yapabilen yokdu (:ouz kardeşim de çok istiyodu bu olayı.Halledildi.Artık isteyenler kullanabilir (:

youpislick68 Kardeşim Çok Teşekkür Ediyorum Çok İstediğim Bişeydi Nihayet Yapıldı Tkrrdan Tşkrler...

Ya Bişe Sölimde Gülmeyin Ama Ben Bunu Tam olarak Ne Yapcaz Anlamadım :D Shell Dosyaları Felan Var Onlar Felan Aklımı Kariştirdi:D:D

Son düzenleme:

Öncelikle teşekkürler.. Bu Paylaşım KroNight Pvp Client Yardımcısına Eklenmiştir Programın Bitmesiyle Paylaşılıcaktır.İletişim : woltusters @hotmail.com

Usta Bunlar Shellerdemi

Yoksa Walkylerdemi Görünüyor

Bu Olayı Bi Acıklıga Getirirseniz. ..

süper ellerinize sağlık.

1.Ustam Bütün Çarlara Göre Sınıflandırdım.
2.İçinde Shell Yazan Shelllerin Yerine Yani Shell to Gryphon Armor diyorlardı o ,düzeltilmiş Halidir
3.Valkry Yazan Valkrynin Görünümünü Değiştirir.
Ve item Klasörüne Atmalısınız
Biraz Geç Baktım Ama kusura bakmayın malum pazar;)

Biliyordum Benim Gibi Bu patchi isteyenleri :] daha alan yokmu ya bari bişler yazında güncel olsun sonra arkadaşlarımız (istek)sorunsuz grypon armor patch diye konu açmasınlar;)

»Fakat Bı Sorun Var Human Erkek De Maqe Shell Klasoru Bos Onunada Duzeltsen Cok ii OLcak

Geri
Üst Alt