youpislick68
youPisLicK _ Cüce xD
- Eyl
- 316
- 5
>%100 sorunsuz Gryphon Armor PAtch -SsLi<
ÖnceLikLe İtem Klasörünüzdeki Dosyalardan 2 ile Başlayanlar ile 5ile Başlayanların sonuna kadar Yedeği Alınız !!!! Sonra Senin Yüzüne Bozuldu Demeyiniz:korsanh:
Evet Arkadaşlar bu seferde ben paylaşmak istedim Qp__ arkadaşım ile konuşurken GRyphon Patchdeki Arkadan bakıldığında Helmetin Kulak efektleri görünmüyordu Onu hallettik...
Sorunsuzdur Şuan Sadece 3 Chardaki SS i weriyorum Hepsinnde Helmeti Sağlamdır ve resimdekiler Valkrydir görünüş olarak Gryphon yapılmıştır...
İndirmek İsterseniz linklerdeki 'Boşlukları' siliniz
Ss
>>>http://img339.imageshack.us/img339/1489/2009525214441.jpg
<<<

Barbar için olanı
BArbar.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
ORc WArrior için
BArbar.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Cüce Mage
Cüce MAge.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Human Erkek ler
Human ERkek.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Human KızLar
Humankız.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
ORc Kızlar (Orc kız Mage de Dahil)
ORc KızPri ile Kız Mage.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Orc Erkekler
OrcErkek.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
1.Bütün Çarlara Göre Sınıflandırdım.
2.İçinde Shell Yazan Shelllerin Yerine
3.Valkry Yazan Valkrynin Görünümünü Değiştirir.
Ve item Klasörüne Atmalısınız
İndirenler Lütfen Bi Yorumu Eksik Görmesinler Hepsini Siz ko-cuce Halkı İçin
ff:
Yaptım Alıntı Yaparsanız Lütfen Sağ Altında Ko-cuceden Alıntıdır deyiniz.@
ÖnceLikLe İtem Klasörünüzdeki Dosyalardan 2 ile Başlayanlar ile 5ile Başlayanların sonuna kadar Yedeği Alınız !!!! Sonra Senin Yüzüne Bozuldu Demeyiniz:korsanh:
Evet Arkadaşlar bu seferde ben paylaşmak istedim Qp__ arkadaşım ile konuşurken GRyphon Patchdeki Arkadan bakıldığında Helmetin Kulak efektleri görünmüyordu Onu hallettik...
Sorunsuzdur Şuan Sadece 3 Chardaki SS i weriyorum Hepsinnde Helmeti Sağlamdır ve resimdekiler Valkrydir görünüş olarak Gryphon yapılmıştır...
İndirmek İsterseniz linklerdeki 'Boşlukları' siliniz
Ss
>>>http://img339.imageshack.us/img339/1489/2009525214441.jpg
<<<

Barbar için olanı
ORc WArrior için
Cüce Mage
Cüce MAge.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Human Erkek ler
Human ERkek.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Human KızLar
Humankız.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
ORc Kızlar (Orc kız Mage de Dahil)
ORc KızPri ile Kız Mage.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Orc Erkekler
OrcErkek.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
1.Bütün Çarlara Göre Sınıflandırdım.
2.İçinde Shell Yazan Shelllerin Yerine
3.Valkry Yazan Valkrynin Görünümünü Değiştirir.
Ve item Klasörüne Atmalısınız
İndirenler Lütfen Bi Yorumu Eksik Görmesinler Hepsini Siz ko-cuce Halkı İçin
Yaptım Alıntı Yaparsanız Lütfen Sağ Altında Ko-cuceden Alıntıdır deyiniz.@
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!