1299 Uzun Pelerin ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HerqeLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 1299 Uzun Pelerin ...

hep palavra burda konu acıp arkadaslarına konu actırıp baska forumda neden paylaşsınki

Aqon'un banı bu gece 12'den sonra açıLması lazım :)

Bu gece yada yarın acıklama yapar banı açıLırsa :)

Aqon'un banı bu gece 12'den sonra açıLması lazım :)

Bu gece yada yarın acıklama yapar banı açıLırsa :)

arkadaşaım kusura baqmada millete açılması lazım diyip duruyosun millet hevesleiyo.Soruyorum sna aqon kendisi banlatmadımı?
Peki o zman aqon kendi ne zaman isterse o zaman açtırrır belrli bi zamanı yoq :D

arkadaşaım kusura baqmada millete açılması lazım diyip duruyosun millet hevesleiyo.Soruyorum sna aqon kendisi banlatmadımı?
Peki o zman aqon kendi ne zaman isterse o zaman açtırrır belrli bi zamanı yoq :D

agon 5 gun ban yedı bunda gm ler dedı bence agonun ban ıstemesının sebebı rahat calısmaktı cunku herkez bır yorum yazıyodu lınk ver lınk ver fln adam rahat calısmak ıcın 5 gun ıstedı ve bıtırdı dıye dusunuyorum ısallah paylasır

paylaşmas lan alım satıma koyucak adam o kadar ugrasıyor yarın qim adama dua ediceqsiniz :S beleş yokkkkkk .......!!!!!!!!!

ne qerizekalı adamsınız rebirt patchdede ole yapmadımı nakadar nankörsünüz be yq parayla wericekmiste yq alım satıma koyucakmısta buqün konusan arkadaslar hicmi utanmıorlar kullanırken sorada karı qibi can can yaparken....!!! aqon ole bir insan diil hatrlatırım rebit patchdede qendini banlattı bitirince paylastı simdi herkesin clientinde akon rebit patch war kullanuosunuz wede karı qibi dırdır ruhunuz karı sizin kalıbınıza sizin bn........:pff:

Son düzenleme:

Rebirth Patch? Napam Ben rebirth Patchın Meraklısı Deilim.. Herkezin Üstü Yanıyor Ne Anlıyorsunuz Aslında Hakeden Emeğini Gösteren Yanıp Sönmedikden Sonra Bi İşe Yaramaz Aha Uzun Pelerin Cıkaracakta Ne Olacak Herkezin Arkasında Uzun Pelerin..:korsanh:

hex editöre lisans gelmeseydi kırdığım 1724 exe den reb ve uzun pelerin kısmını buldum onu gecirecektim ama kısmet değilmiş.. :/

Bu Adam Nero Bizim İcin BişeyLer Yapmaya calışıyor ama Siz Görmeyip Adamı Tersliyorsunuz Adam Bir ŞEy Yaptıysada Size Paylaşmıyor

aqon bu forumu bıraktır boşa beklersiniz...

w w w . k n i g h t - p v p . c o m da admin

Rebirth Patch? Napam Ben rebirth Patchın Meraklısı Deilim.. Herkezin Üstü Yanıyor Ne Anlıyorsunuz Aslında Hakeden Emeğini Gösteren Yanıp Sönmedikden Sonra Bi İşe Yaramaz Aha Uzun Pelerin Cıkaracakta Ne Olacak Herkezin Arkasında Uzun Pelerin..:korsanh:
cıkmadan öncede parlasın dıye uğrasıyodun kullnmıyosan bile adama engel olma bas git yorumumn kendıne sakla paylaşıcak dedıyse paylaşır

aqon bu forumu bıraktır boşa beklersiniz...

w w w . k n i g h t - p v p . c o m da admin

sende reklam yapıp durma:@@

Son düzenleme:

ne qerizekalı adamsınız rebirt patchdede ole yapmadımı nakadar nankörsünüz be yq parayla wericekmiste yq alım satıma koyucakmısta buqün konusan arkadaslar hicmi utanmıorlar kullanırken sorada karı qibi can can yaparken....!!! aqon ole bir insan diil hatrlatırım rebit patchdede qendini banlattı bitirince paylastı simdi herkesin clientinde akon rebit patch war kullanuosunuz wede karı qibi dırdır ruhunuz karı sizin kalıbınıza sizin bn........

Arkandayım kardesim sık boqaz etmeyin adam bitirince paylasacak ..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt