1299 Uzun Pelerin ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HerqeLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 1299 Uzun Pelerin ...

Siz bekleyerek sıyırdınız Benim bi Piskoloğa Görünmem lazım .
Piskiyatrist'e göründüm Ince Detay hastası dedi .
Buna gidersem heralde deli raporu verir :D

Aman KArdeşim :D biz Zaten maynagız Senide MAynak etmiyek :)

not: Detaya girmeyelim detaya girdikce uzuyo :D

Son düzenleme:

Gereksiz Post kasmayında canımız sıkılmasın konu kilidi yiyerek sadece gelişmeleri takip etmemiz yeterli (:

bendede var o ince detay şeyi mesela masamda 2 para yamuk duramaz :D ya üst üste olcak yada yan yana milimetrik hesaplarla eşit duracak :rock: :)

Paylaşım için AMERİKA BAŞKANINI DEVREYE SOKACAM ARTIK BUNU YAPTIRcanız BANA :D

adamı Sık ßoqaz etmesseniz bitirince payLaSıcak Az kaLdı ßrz daa Sabır

Sabır beyler biraz daa coqu qitti azı kaldı adamı sık boqaz etmein rebirth patchdede ole olmadımı once ssler qeldi sora tam bittiqinde pylasıldı az kaldı

Beyler size diyorumki bekleyip yaz gününüzü Burda ziyan etmeyin gidin takılın hayata atılın bende cok ugrsaıorum ama sabahdan aksama kadar ugrasılmaz bizimde hayatımız var..
Bazı yüzsüzler cıkıo paylasana lan artık falan fln konusuolar ..
Ztn paylasırsam Client paylasımlarında görürsünüz Hadi iyi Günler ..

Beyler size diyorumki bekleyip yaz gününüzü Burda ziyan etmeyin gidin takılın hayata atılın bende cok ugrsaıorum ama sabahdan aksama kadar ugrasılmaz bizimde hayatımız var..
Bazı yüzsüzler cıkıo paylasana lan artık falan fln konusuolar ..
Ztn paylasırsam Client paylasımlarında görürsünüz Hadi iyi Günler ..

Demekki DAha Beklicez neyse ben bi tatile gidiyim 3 5 aylıgına gelince paylaşılır her halde :D DAHADA PAYLAŞILMAZSA YUH !

Daha Cok Beklersiniz Dedimde İnanmadınız PAylaşmaz Bu Adam Akıl War Mantıq Var Yatmadın Uyumadı sabahladı Bununla Uğraştı Emeğinizi Size Mi verecek PEhhh Paylaşma A_q_o_n En iyisini Yapiyon paylaşcan ertesi gün sıkıldık diyecekler

Demekki DAha Beklicez neyse ben bi tatile gidiyim 3 5 aylıgına gelince paylaşılır her halde :D DAHADA PAYLAŞILMAZSA YUH !

Adam nicin urasıor ** nakadar nankörsünüz be beqlein demior adam bitince paylasıcam dior daa da dırdır wırwır sabır

Daha Cok Beklersiniz Dedimde İnanmadınız PAylaşmaz Bu Adam Akıl War Mantıq Var Yatmadın Uyumadı sabahladı Bununla Uğraştı Emeğinizi Size Mi verecek PEhhh Paylaşma A_q_o_n En iyisini Yapiyon paylaşcan ertesi gün sıkıldık diyecekler

lan cins sanane yaqcı it adam qibi konus Batıomu sana *** qo bas qit siteden ** ne cins adamlar war sen qit usko oyna sıqlmassın biz beqleris ** sanane payllasır paylasmaz yyasın basın kac lan senin

Biraz Aklını kullansana sana tavsiye niye dersen paylaşmıyacagı bi Projenin Ss lerini Ve Gelişmelerini neden forumda Tanıtsın Akıl var mantık var PAylaşım elbet gelecek ama ne zaman onu da Selim söylücek

Cıkmaz Ayın Son PAzartesi Uyarmı Sana :haha: (Simdi Yağ Cekmek Amacıyla Dersin A_q_o_n_umu sonsuza kadar beklerim diye ehehe :) Neyse Ben Yatiyorum Size Allah Kolaylık Versin A_q_o_nLa) Nasıl Olsa Doğru Söyleyeni Dokuz Köyden Kovarlar Dimi Cicim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt