✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
zaten beklemiyor muyduk![]()
:
:
Siz bekleyerek sıyırdınız Benim bi Piskoloğa Görünmem lazım .
Piskiyatrist'e göründüm Ince Detay hastası dedi .
Buna gidersem heralde deli raporu verir![]()
bendede var o ince detay şeyi mesela masamda 2 para yamuk duramazSiz bekleyerek sıyırdınız Benim bi Piskoloğa Görünmem lazım .
Piskiyatrist'e göründüm Ince Detay hastası dedi .
Buna gidersem heralde deli raporu verir![]()
Paylaşım için AMERİKA BAŞKANINI DEVREYE SOKACAM ARTIK BUNU YAPTIRcanız BANA![]()
Selim Nezaman Paylaşıcaksın?
Beyler size diyorumki bekleyip yaz gününüzü Burda ziyan etmeyin gidin takılın hayata atılın bende cok ugrsaıorum ama sabahdan aksama kadar ugrasılmaz bizimde hayatımız var..
Bazı yüzsüzler cıkıo paylasana lan artık falan fln konusuolar ..
Ztn paylasırsam Client paylasımlarında görürsünüz Hadi iyi Günler ..
Demekki DAha Beklicez neyse ben bi tatile gidiyim 3 5 aylıgına gelince paylaşılır her haldeDAHADA PAYLAŞILMAZSA YUH !
Daha Cok Beklersiniz Dedimde İnanmadınız PAylaşmaz Bu Adam Akıl War Mantıq Var Yatmadın Uyumadı sabahladı Bununla Uğraştı Emeğinizi Size Mi verecek PEhhh Paylaşma A_q_o_n En iyisini Yapiyon paylaşcan ertesi gün sıkıldık diyecekler
Daha Cok Beklersiniz Dedimde İnanmadınız PAylaşmaz Bu Adam Akıl War Mantıq Var Yatmadın Uyumadı sabahladı Bununla Uğraştı Emeğinizi Size Mi verecek PEhhh Paylaşma A_q_o_n En iyisini Yapiyon paylaşcan ertesi gün sıkıldık diyecekler