SHaX
DragonKO Data *****
- Kas
- 402
- 5
Cevap: [1453 WİNDOWS FİLES] Server Files & Client
Hay senin klavyene sağlık bilader. 2 senedir bu forumu takip ederim bu kadar doğru bir cevap görmedim. söylediklerinde son derece haklısın. Çoğu millet kendi insanıyla dayanışma yaparken bizim insanımız birbiirmizin kuyusunu kazmaya çalışır. madem bunca insan çok bilmişlik taslıyo neden birleşip türk milletine free dağıtım yapmıyorsunuz ? bu çok mu zor ? o çok bildiğini sanan zavallılar aslında ne kodlama bilmekte ne tasarım. sağdan soldan çarpma çırpma çalıntı bilgilerle 3-5 bi alt yapı sağlamışlar götleri kalkmış. Bu sözlerimi o kendini çok bilmişlik taslayan arkadaşlara iletiyorum. yarası olmayan gocunmaz zaten.
Varya 1098 Versiondan beri sizin gibi yavşaklarin böyle konuşmalarini duydum okudum ve gördüm... Ulan ağzimi açmiyayim açmiyayim diyorum ama duramiyorum ulan her çıkan files'a çöplük dediniz piyasaya yeni yeni türeyenlerin ilk yaptiği şeydir bu kendini çok eskiden varmiş gibi göstermek bu dosyalar çöpse o zaman bu konuya bakmakla vakit kaybetmemeyi deneyebilirsin... Burda adamlar emeklerini konuşturup bir şeyler yapmaya çalişiyor şevklerini kiriyorsunuz tipki zamaninda benimde kirdiğiniz gibi. Beğenmeyen konuyu takip etmez zorunluluk yok sende Usko USER_table'li Database bile vardir aç kendine server takil boşa laf yapma tabirinle çöplerle uğraşma... İyi Forumlar...
Hay senin klavyene sağlık bilader. 2 senedir bu forumu takip ederim bu kadar doğru bir cevap görmedim. söylediklerinde son derece haklısın. Çoğu millet kendi insanıyla dayanışma yaparken bizim insanımız birbiirmizin kuyusunu kazmaya çalışır. madem bunca insan çok bilmişlik taslıyo neden birleşip türk milletine free dağıtım yapmıyorsunuz ? bu çok mu zor ? o çok bildiğini sanan zavallılar aslında ne kodlama bilmekte ne tasarım. sağdan soldan çarpma çırpma çalıntı bilgilerle 3-5 bi alt yapı sağlamışlar götleri kalkmış. Bu sözlerimi o kendini çok bilmişlik taslayan arkadaşlara iletiyorum. yarası olmayan gocunmaz zaten.