[1453 WINDOWS FILES] Server Files & Client

Cevap: [1453 WİNDOWS FİLES] Server Files & Client

Varya 1098 Versiondan beri sizin gibi yavşaklarin böyle konuşmalarini duydum okudum ve gördüm... Ulan ağzimi açmiyayim açmiyayim diyorum ama duramiyorum ulan her çıkan files'a çöplük dediniz piyasaya yeni yeni türeyenlerin ilk yaptiği şeydir bu kendini çok eskiden varmiş gibi göstermek bu dosyalar çöpse o zaman bu konuya bakmakla vakit kaybetmemeyi deneyebilirsin... Burda adamlar emeklerini konuşturup bir şeyler yapmaya çalişiyor şevklerini kiriyorsunuz tipki zamaninda benimde kirdiğiniz gibi. Beğenmeyen konuyu takip etmez zorunluluk yok sende Usko USER_table'li Database bile vardir aç kendine server takil boşa laf yapma tabirinle çöplerle uğraşma... İyi Forumlar...

Hay senin klavyene sağlık bilader. 2 senedir bu forumu takip ederim bu kadar doğru bir cevap görmedim. söylediklerinde son derece haklısın. Çoğu millet kendi insanıyla dayanışma yaparken bizim insanımız birbiirmizin kuyusunu kazmaya çalışır. madem bunca insan çok bilmişlik taslıyo neden birleşip türk milletine free dağıtım yapmıyorsunuz ? bu çok mu zor ? o çok bildiğini sanan zavallılar aslında ne kodlama bilmekte ne tasarım. sağdan soldan çarpma çırpma çalıntı bilgilerle 3-5 bi alt yapı sağlamışlar götleri kalkmış. Bu sözlerimi o kendini çok bilmişlik taslayan arkadaşlara iletiyorum. yarası olmayan gocunmaz zaten.

Arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim şöyle bir düşüncem var bir team kurulsun oyunda ne kadar açık yanlış ne varsa araştırılsın Şimdiden söylüyüm ilk gönüllülerden biriyim. Tüm çalışmalarınızın devamını dilerim

Çok güzel bir paylaşım olmuş. Emeği geçenlere çok çok tşkler.. Başarılarınızın devamını dilerim.

Benim bir kaç sorum olacak.
1. Benbu Databaseyi yaklaşık 26 dk da SQL 2000 e restore ettim. (Acaba sorun bendemi yoksa Database o kadar büyük boyuttamı?)
2.XP kullanıcısıyım. Doğu Asya dillerini yükledim.. Fakat Server a kayıt için illa panelmi lazım? Db de editleyerek oto kayıt yapamazmıyız..
3. Server kurulumunu yaptım. Fakat aşşağıda ki gibi Siyah ekranda yazılar geliyor ve login ekranı gelmiyor. Nasıl çöze bilirim..
03271050425886775989.jpg

Şimdiden tşkler...

Son düzenleme:

Gerçekten bomba bir paylaşım eline koluna saoğlık yalnız bi sorum olcak bundaki özellikler 1453 sexyko server ile aynı mı ? mesela mage 75 skill ?

Çok güzel bir paylaşım olmuş. Emeği geçenlere çok çok tşkler.. Başarılarınızın devamını dilerim.

Benim bir kaç sorum olacak.
1. Benbu Databaseyi yaklaşık 26 dk da SQL 2000 e restore ettim. (Acaba sorun bendemi yoksa Database o kadar büyük boyuttamı?)
2.XP kullanıcısıyım. Doğu Asya dillerini yükledim.. Fakat Server a kayıt için illa panelmi lazım? Db de editleyerek oto kayıt yapamazmıyız..
3. Server kurulumunu yaptım. Fakat aşşağıda ki gibi Siyah ekranda yazılar geliyor ve login ekranı gelmiyor. Nasıl çöze bilirim..
03271050425886775989.jpg

Şimdiden tşkler...

1. Db nin log dosyası büyük oldugundan geç yükleme yapılmıstır. Db nin log dosyasını temizleyerek alacagınız yedegi geri yüklediğinizde çok yüklemeyecektir. Yada kendi 1351 db niz varsa letter kısmı ile ilgili proc ve tabloları yükleyip kullanabilirsiniz.
2. Asya dil paketleri yüklemenize gerek yoktur. Client girişi saglamak içindi o ve gerekli uif i paylastım. üyelik procunu düzelterek oto yapabilirsin.
3. olarak ise görmüş oldugun ekran co_warning_ch.uif dir. ister bu uifi düzeltirsiniz butonları belirgin yaparsınız isterseniz ko.exe nin ch.tbl yerine us.tbl okuması için showstring yada winhex kullanarak düzenlemesini yaparsınız sorununuz kalkar.

Gerçekten bomba bir paylaşım eline koluna saoğlık yalnız bi sorum olcak bundaki özellikler 1453 sexyko server ile aynı mı ? mesela mage 75 skill ?

hayır 1310-1351 dosya yapısındadır. fire drake görsellik olarak vardır. asm bilginiz varsa yapılabilir o özellikler diye düşünüyorum

1. Db nin log dosyası büyük oldugundan geç yükleme yapılmıstır. Db nin log dosyasını temizleyerek alacagınız yedegi geri yüklediğinizde çok yüklemeyecektir. Yada kendi 1351 db niz varsa letter kısmı ile ilgili proc ve tabloları yükleyip kullanabilirsiniz.
2. Asya dil paketleri yüklemenize gerek yoktur. Client girişi saglamak içindi o ve gerekli uif i paylastım. üyelik procunu düzelterek oto yapabilirsin.
3. olarak ise görmüş oldugun ekran co_warning_ch.uif dir. ister bu uifi düzeltirsiniz butonları belirgin yaparsınız isterseniz ko.exe nin ch.tbl yerine us.tbl okuması için showstring yada winhex kullanarak düzenlemesini yaparsınız sorununuz kalkar.

Tüm dediklerini uyguladım. Herşey yolunda fakat Login olduktan sonra böyle bir hata çıkıyor nasıl hallede bilirim..

http://i1104.hizliresim.com/2021/4/27/7211.jpg

Son düzenleme:

L Den GElen Mesajı nasl değiştire bilirim ;?

kurun 1102 bi pw server bide anti cheat oynayak eski günlerdeki gibi database dende shard kalkan kalkan shard hanguk sword axe olayını kaldırın miss gibi sw :D

En azından bu ne olduğunu söylememiş canım :) adamlarda uskonun dosyalari var @:@
Siz boşa uğraşıyorsunuz :)))) ne gunlere kaldik varsa paylaş :)
Yanliş anlaşılmasın işi girgira vurdum herkezde sözde daha iyisi var yokda var :)

Son düzenleme:

En azından bu ne olduğunu söylememiş canım :) adamlarda uskonun dosyalari var @:@
Siz boşa uğraşıyorsunuz :)))) ne gunlere kaldik varsa paylaş :)
Yanliş anlaşılmasın işi girgira vurdum herkezde sözde daha iyisi var yokda var :)

Ergenlik böyle bi şey işte.

Konuyu baştan sona 2 kere okudum ( 1 kere yetmedi ), sizin gibi insanların çalışıp böyle şeyleri ortaya çıkarmanız (tamam bende biliyorum 0dan yazmadınız) ama en azından oturup bozuk bi şeyleri düzenleyip ortaya koyuyor olmanız gerçekten çok hoş. Konuyu açan arkadaşa bi FTP hesabı gönderdim, eğer bi takım halinde çalışırsanız bence "USKO Like" ( WoW oynayan arkadaşlar bilir Blizz Like terimini ( Kısaca : Orjinale en yakın halde (Tabi WoW'da EMU olduğundan 1e1 olmaz) haldeki sunuculara verilen addır.) bi dosya grubu hazırlanabilir.)

Beyler elinize sağlık fakat bende mi sorun var anlayamadım. Oyuna giriyorum Server list geliyor. Giriyorum fakat tıklar tıklamaz siyah bir ekran geliyor. Charlarım gelmiyor yani ekram simsiyah kalıyor. Hata da yok. Acaba .ini lerinizi ve kullandıgınız Clienti paylaşabilirmisiniz ?

8+ item bastım rebirth ekledım yanıp sönme olayı yok sanırsam dosyalarda bir hatamı var uqrade yada tblmi editlemek gerekir?

cok saol adaşım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

daha ne olsun helal kardeşime eyw. indiriyorum.

exe link plssssssssssssssssssssss
knightonline.exe link please
client link please plsss

verilen pakette hepsi var zaten.

s.a ben serveri kurdum çalıştırdım verilen linkteki clientide indirdim fakat tonla hata var neyse birazını hallettim ama şuan server list geliyor tıkladığımda new versiyon diye bir hata alıyorum yani exe versiyonu farklı patch içindeki verdiğiniz exe ise çince saten işe yaramıyor bu db versiyonu kaç ? ve hangi client kullanıcaz konu açılmış güzel ama yeterince bilgi ve dosya yok yardımcı olursanız sevinirim

yokmu koca forumda bana cevap verecek biri bu paylaşımda kullanılan client hangisi yada exe ?

knightoyna clientini indirip bu dosyalar içindeki mhonline.dll ve 2210.exe (new versiyon almassın) yi kullanırsın.

Not: 2210.exe yi showstring ile açıp _ch.tbl kısmını _us.tbl olarak değiştir.

Geri
Üst Alt