17xx Usko Moradon NPC / Monster / Patch / SMD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Usko Moradon NPC'leri / Town Pozisyonu vs vs..

su an hatasızmı yoksa hala hata alanlar varmı

Güzel Paylaşım Kardeşim Ellerine Sağlık!

daha iyisini yapabilirim usko npc ler gözüksün diye başı boş npc ler eklemişsin ben yapim birde :)

daha iyisini yapabilirim usko npc ler gözüksün diye başı boş npc ler eklemişsin ben yapim birde :)

yap o zaman kendin kullan adama bak bası bos npcymiş banka bası bos npcmi ? hey allahım ya sanamı sorcam o kaulu eklerken oraya :D kullanma beğenmiyorsan kardesim zorlayan yok ... haa unutmadan ben yapım birde dedinde benim ssid leri deiştirip paylasmada xD

ya arkadaslar bu arada canavarlarda var ama nedense maradona ekleyince aı server canavarları okuyamıyor.. onu cözmeye calısıyorum baska zoneye ekledim sorunsuz acıldı onuda cözünce usko stil canavar slotlarınıda koyucam bu konuya..

Son düzenleme:

yap o zaman kendin kullan adama bak bası bos npcymiş banka bası bos npcmi ? hey allahım ya sanamı sorcam o kaulu eklerken oraya :D kullanma beğenmiyorsan kardesim zorlayan yok ...

Boşver takma kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş o hesap :)

Bu arada vermiş olduğun ''[Operator] Moira'' npcsinin kodlarında bir hata var. Cok farklı bir yere atıyor npcyi. Şu şekilde yaparsak daha iyi olur gibime geliyor :)

Kod:
Update K_NPCPOS Set LeftX='773', TopZ= '746', RightX= '773', BottomZ= '746', LimitMinZ= '746', LimitMinX= '773', LimitMaxX= '773', LimitMaxZ= '746', ActType= '100' Where NpcID='29024' And ZoneID= '21'

onu düzeltip koymustum tekrar bakarsan bi :) orjinal yerine koydum senin simdi verdiğin başka bir yere koyuyor hö

Son düzenleme:

Uskoya girmeye cok oluyor, olur oyle seyler :)

valla bende zamanında ayırmıstım bu npcleri canavarları ama silmistim tekrar yazdım ama canavarlar 21 zonesine eklenince canavarları okumuyor ai server, 31 zonesine eklersem (bi-frost) acılıyor düzgünce onu anlayabilmis değilim.. ayrı bir zone yaptım 81 o zonede yine ai server okumadı ne iş anlamadım ya :D

Sorunsuz yapabilirsen cok güzel bir paylaşım olacakdır bol sanslar

Geri
Üst Alt