- Ara
- 802
- 5
Cevap: Usko Moradon NPC'leri / Town Pozisyonu vs vs..
npc ler regtime olmuyor tek problem o xD
✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
yap o zaman kendin kullan adama bak bası bos npcymiş banka bası bos npcmi ? hey allahım ya sanamı sorcam o kaulu eklerken orayakullanma beğenmiyorsan kardesim zorlayan yok ... haa unutmadan ben yapım birde dedinde benim ssid leri deiştirip paylasmada xD
ya arkadaslar bu arada canavarlarda var ama nedense maradona ekleyince aı server canavarları okuyamıyor.. onu cözmeye calısıyorum baska zoneye ekledim sorunsuz acıldı onuda cözünce usko stil canavar slotlarınıda koyucam bu konuya..
lem artislik yabmabaşı boş dedik kötümü dedik
sadece usko görünüm olsun diye spidlerini ayarlıyıp ayarlıyıp koymuşsun bi ton npc mesela ft nin ordaki adı gerekmeyen npc neye yarıyor onun yerine ft npc lerini koysaydınya oraya şimdi diceksinki sanane ama olmuyo işte sonra herkez senin yaptını ekleyince yarın öbürgün birisi alakalı birşey çıkarıyor sana göre çıkaran benimkine olmaz benim kodlara göre çıkaran senin kodlarda çalışmaz atıyorum npc işaretleri varya update spid kodları mesela öle birşey çıksa yarn öbürgün kime göre yapıcaklar kalabalık olmasın bak ben senin güzel npc lerini kullanıyorum ama gerçekdende başı boş olanlar var kabul et onları düzelticem toplayıp 1 konu açıcam cnm
atıyorum orc gatenin ordaki board niye ssize 200 da human 100 ?
bari biraz adam akıllı orjinal birşeyler yap dime
sen şimdi kalkar ukala ukala cevap verirsin çünki içiniz fesat ben daha iyisi olsun diye böle yazdım tartışma çıkarmak için degil alta alıntı yapıpda bana caz yapanın ....
burda birşeyi geliştirmeye çalışıyoruz sonuçda kötü bi niyetim yok ! ayrıca çokda havalanmasın kimse paylaşım dkkat çekiyor diye usko maradonu yapan kişi nero deyil aqon dur !
zaten simdi baksan görürsün ss de öyleydi paylasmadan önce düzeltmistim..hö ayrıca koskoca maradon donatmak gerekior gereksiz npc olsada olmasada ayrıca benim konudan alıntı yapıp paylamassan sevinirm 0 dan yazcaksan ne ala
ve aqon maradon yapmamıstır söylemek isterim.
aqon maradonda ugrasıyordu dogru ama onunki eski maradonun üstüne kuruluydu ve görmediginiz birsürü buglar vardı.. kodevs te maradon paylasıldı aqon dada aynı maradon oldu, yani aqon ordan aldı ben yaptım diye koydu ortaya. baska birşey değil aqon aqon diye yırtınmayın adam montesquenin pelerin taktiğiyle uzun pelerin yaptı, bi dxt rengini değiştirdi jpg gibi okuttu (kardesmde yapar yaş = 5) rebirth diye koydu sanki aqon pvp yi yazan adam. herkez aqonda aqon... ne aqon ne reallizt baska birşey maradon yapmadı. kodevste paylasan maradon su an forumda dolasıyor.. ayrıca ben maradon yaptım diye birşey yazmadım..
şöle sakin sakin de canımı yevalla bu arada senden alıntıymış ahmetdnemiş mehmetdenmiş toplıcam kusura bakma ama adınızı belirmicek kadar şerefsiz degilim merak etme
düşmanımda olsan sendede kod alıcam çünki benim istegim en iyisinin olması benim yada senin yapmış olman degildir!
bide npc ler regtime olmuyor derken aslında monsterler yazcaktım
kafam çok dolu
senin kuklalarında problem var zannettim başka ekledim onlarda olmuyor regtime smd den bu problem kaynaklanıyor sanırsam birde hexle uraşmana gerek yok yapılmış hazır smd var lazımsa veririm beraber çalışmak istersende (sadece maradon k_npcpos için ^^) çalışabiliriz ama sen tek çalışırsın gerçi farketmez neyse kal saglıcakla ayrıca aqon hakkındada bir yanlışın var 1299 a oturtmadı o ilk deneyimiydi daha sonra yerleri olmayan usko maradon yaptı daha sonra yerleri yaptı en son şuanki kullandıgımız maradon haline gelmişti bunuda eklemek isterim ben aqon demiyorum illa reallizt de yapmış olabilir ama aqonunkide bu seviyedeydi onu altına basa basa diyorum ben
![]()
canavarlara yardım etmek istersen , sorun şu ;
ai serveri acınca 3 tane yazı yazması gerekiyor 3. yazı yazmıyor 3. yazı yazmamasının anlamı k_monster yada k_npcpos tan kaynaklanan bir sorun yüzündn tabloyu okumuyor buda canavarların dogmasını engelliyor yapabilirim diyorsn veriyim ben denedim bi bi-forsta ekledim calıstı maradona ekliyorm calısmıyor yada 81 diye zone yaptım ona ekledm gene aynı bi-frostu maradon yap dior şeytanload_user_data yada update set zone = '31' where struserid = @id yap yeter
hakkaten ya ben bi deniyim o şekilde bakalm nasıl bi hava olcak ortamda![]()
peki sende regtime oluyormu monsterler ? bu arada problemimiz smd de büyük ihtimalsmd bizi çok yorucak monsterlerdi magic anvildi gatelerdi arenada atak yapmaydı (sahi bunu hayatta yapamayız lan maradondan dahada zor xD ) çok uraştırcak bizi smd :S neyse sabahcıyım bakalım neler bulucaz
çok güzel birde ip ucu veriyim elimizdeki tek kopyalık yerimiz zone 48bi kısmında atak yapılıp bi kısmında atak yapılmayan tek zone
![]()
moradonda monster yok, kuklaları npc olarak ekledim ben![]()
bu arada sen npc ye her 2 ırkada kırmızı düşman göstermeyi ve orda atak yaptırmayı nasıl becerdin ?![]()
Moradon'da Kuklaların ve Anvil'e Giden Yolda Yerde Siyah Karartılar Var Onların Sebebini Çözemedim Hala
bu uskodan alıntı resimler arkadaşlar karus ve human sembolleri var
imzandaki kız süper hemde gece gece![]()
Moradon'da Kuklaların ve Anvil'e Giden Yolda Yerde Siyah Karartılar Var Onların Sebebini Çözemedim Hala