Ardream AndreamOnline.Com Beta: 12.04.2021 Offical: 19.04.2021

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Unicef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ve en g�zeli unuttum, defalarca lad�m kendsimdilik kendime verdigim sozleri tutuyorum s�k� s�k� peki ya sonra?imi, her yeni g�n i�in

Sen simdi yoluna bak, ben ad�mlar�n� sayar�m

Bu ikilemlerin arkas�nda �ok �ey varCan�m malum, yar�m eksYagmurun uzerine yurudum,sondum bir mum gibi oldum.ik, bu kadar m� kolay �eker insan sevdi�inin �akaklar�na tetik

Ya biriktirdigim onca yar�nl�k, ben yar�mken yar�nla bu gun aras�nda nedir farkl�l�k?

Koydum omzuma yuklerimi ve yagmur artt�rd� siddetini

En dibini ancak senin bildigin o dipsiz kuyu, defol git simdi rahat uyuSen giderken ad�mlar�n� sayar�m

Heyhat! Ne yaz�k seni yanl�s tan�d�m san�r�m.

Ben bir ac, sense tok misal, sen olmadan ne ise yarar en guzel kumsal, ne olur gitme kal

Herkes bana bak�yormus gibi, ama hersey normalDusledigim dusten dustum.

�htimallerimi dusunurum ve ihmallerimi yoklar�m,Ama her yeni gun eskidi, yar�n bakt�m ki hep orday�m, ayn� noktalarday�m, ortada kalm�s ortal�k kisiyim.ben uslu cocuk sen ars�z,

Sen nesin ve kimsin? Sal yaral� bal�klar� gitsin, misina art�kBitmeyen derin hasret ve gecmeyen zaman, cok gergin

sensiz yerim yurdum yokmus gibi ben diyars�zVe en guzeli unuAma galiba, butun bu olanlara dayanamam, ama haz�r�mttum, defalarca lad�m kendimi, her yeni gun icin

Heyhat! Ne yaz�k seni yanl�s tan�d�m san�r�m.

simdilik bas� bosum ama kaybolmus degilim de peki ya sonra?

Ama galiba, butun bu olanlara dayanamam, ama haz�r�m

Geri
Üst Alt