AqoN Come Back ! Biz Bu Herife Yetişemeyiz ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: AqoN Come Back ! Biz Bu Herife Yetişemeyiz ...

Bu PhotoShop yada herhangi bir Grafik Tasarim programi ile yapılan bir şey değil. Eminimki DTX editliyerekde değildir. başarılarının devamını dilerim Aqon.

iyi veya kötü yorumlar olacaktır fazla takma kafana.

A_qoN yApmasını Biliosa Videosunu Ss Sini Koyuyorsa Paylaşmasınıda Bilecek İşlerini Yarım Bırakmıcak..
A_qon Denilen Kiş iBirden Ortaya Çıktı Ben Usko Uzun Pelerini Yapıyorum Dedi Az Kaldı %100 Usko Olacak Dedi Bekledik Bekledik Bişey Yok..Şimdi Diosun Ki A_qon Bunu Paylaşcam Demedi Neden Video Çekip Forumlara VERİONUZ O zAMAN hAVA aTMK İçinmi..
Taraf Tutmuyorum Bunları Yazarken Kimsenin Tarafında Deilim Yani Paylaşım Yapılmıcaksa Forumada Koyulmasın Kardeşim..

Video Olunca Ben De Yanıp Sönecek Sanmıştım. Bunun İçin Mi Video Çekmişler :D

Yanıp sönmesede o parlama normal bir parlama değil.

Güzel bir sistem.
Evet, Wurucu V4deki Hareketli gif sistemi gibi yanıp sönmesi sağlanabilir.
Gerçi sistemi incelemek gerekli farklılıkları açısından. Fakat çok güzel düşünülmüş bir tasarım.
Aslında Bunu Tüm Armor ve Weaponlar üzerindede tasarlıyarak ciddi bir mesefa kat edilmiş olabilir.
Aqon'u bu çalışması için tebrik etmek gerekli :)

A_qoN yApmasını Biliosa Videosunu Ss Sini Koyuyorsa Paylaşmasınıda Bilecek İşlerini Yarım Bırakmıcak..
A_qon Denilen Kiş iBirden Ortaya Çıktı Ben Usko Uzun Pelerini Yapıyorum Dedi Az Kaldı %100 Usko Olacak Dedi Bekledik Bekledik Bişey Yok..Şimdi Diosun Ki A_qon Bunu Paylaşcam Demedi Neden Video Çekip Forumlara VERİONUZ O zAMAN hAVA aTMK İçinmi..
Taraf Tutmuyorum Bunları Yazarken Kimsenin Tarafında Deilim Yani Paylaşım Yapılmıcaksa Forumada Koyulmasın Kardeşim..

Aslında bunu bu şekilde yorumlamak yanlış olabilir.
Bir rüya görülür, rüyayı gören ve görenin ağzından duyan bir birine göre farklı yorumlar.
Çünkü duyan, görenin yaşadıklarını yaşamamıştır. :)
Bunu "Hava atmak" değil de, İmkansızın henüz varolmadığı gerçeğine bir kanıt daha olarak nitelendirmek, Hem okuyucusu hem yapımcısı için ilham kaynağı olucaktır. :)
Teşekkürler

Son düzenleme:

yanıp sönmesede güzel.. çok konuşanların yaptığı gibi una bulanmış gibi deil :D

Boşuna Ellerini yorma bütün Herkez bikere Kimin ne olduğunu bilio böyle espiriye alarak sacma span yorumlar yaparak biyere varamazssın . Ztn AqoN Paylaşıcam diye bişey demedi .
paylasacam dıye bır sey demedımı :a: uzun pelerını yaparken su kadar bug kaldı ondan sonra paylasam su kadar su kaldı sonra paylasacam demedımı bu aqon????
sonrada kendını bu sıteden banlattı....!!!!!!

Bunu yapan daha neler yapar ..
Ilklerin adamı oldu hep destekliyorum teşekkürler aqon ellerine sağlık .

Aqon geri gelmis sanırm ama artık forumlarda deil .
Kuzeni aracılığıyla oda bana yolluor ben paylasıcam bundan sonra hayırlısı artık :D
bunada lafın edin kendimi camdan atıcam yanıp sönmeyi ayarlıomus suan .
Bunlar Resimler :

Buda Video : ForumTR Video - AqoN Usko Rebirth Sistem

Süper saçmalamışsın.Bence Aqon sensin geçendede böyle saf bir konu vardı.Maksat nabız yoklamak.

Bu Rebirth Usko Yu Hatırlattı Ampul Gibi Maşallah :D

usko clientten birşeyler alınmış gibi geldi bana :)

1. ölüm anı hiçbirşeyi çekemiyosun her konuya ileri geri yorum yapıyosun senin paylaşımlarına gelince :haha:
2. bu rebirthi herkez yapabilir
3. usko reb oldugunu anlıyabilmemiz için +7 bi kıyafet giymelidir
4. bu 3ünü bilmeyen bi adam bunları yapamaz

1. ölüm anı hiçbirşeyi çekemiyosun her konuya ileri geri yorum yapıyosun senin paylaşımlarına gelince :haha:
2. bu rebirthi herkez yapabilir
3. usko reb oldugunu anlıyabilmemiz için +7 bi kıyafet giymelidir
4. bu 3ünü bilmeyen bi adam bunları yapamaz

Kessinlikle Katılıyorum.hö :)

Hadi Bakalım Görücez Buda Yarım Kalmaz İnş

Beyler Dxt ile alakası yok Dxt olsa ışığa dönünce bi taraf kararır söylediği şu bunu usko ilerki bi tarihde yapmayı planlamış ve exe ve Item Dosyalarının içine eklemis onu aktif edicek şifresini koymamıs tek aqon onu bulmus işte . Ynp sönme olayıda yapılabilicek bişey dedi.

Montaj diyen arkadaşım :D Ksc mi atm :D Onada montaj dersn :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt