AqoN Come Back ! Biz Bu Herife Yetişemeyiz ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: AqoN Come Back ! Biz Bu Herife Yetişemeyiz ...

renklerı ayarlamak kolay.
ps den anlıyan herkez yapar
onemlı olan yanıp sonmesi.

dipnot: bı zamanlar kufur edıp begenmedıgı bızım pathos gloveslerde elıne yakısmıs dogrusu :)

Ölümanı kusura bakma databaselerin yaptıgın şeyler çok iyi çok güzel ama konulara böyle cevap verme sende yap seninkinide görelim Emege Saygı :sakalli:

Bu +7 +8 Itemler .

Buda +9 ve +10

açıkçası pek de zor olmasa gerek. Zaten vardı böyle bir patch itemler parlıyordu? PS bilen birisi çok rahat yapar gibime geliyor

Sen bunu psden yapamazsın arkası karanlık olur dene gör üstüne un dökmüs gibi olur .
Istersen sana dxtleri atım bakalım sende calıscakmı ?

UsKO dosyası arkadaşlar neden kasıyosunuz adam aramış bulmuş siz bulabildinizmihö

yanıp sonuyormu peki asıl o onemli :D

+30 Mütiş googleye yazın bakın uskoyla aynı :D:D

Valla Bu Parlamayı bende yaparım ama 3 4 tane dxt yi aynı anda okutabilirse usko style yapabilir. n3part ve n3skinleri hex ile açıp usko ile karıştırsa belki bişeyler çıkar ama helal olsun ampul mübarek :D

örnek olarak şu resimle karşılaştarabilirler :)

200771922125yo8.jpg

sanamı sorcam?
herzmnkı gıbı buda yarım kalıcak...
pelerın yapamadı pathos atladı pathosu bız yaptık kufur ettı ama basbaya kullanıo utanmadan bıde dxt sını edıtlemıs sımdıde rebıth yapmaya calısıo %100 emınım bunuda yarım bırakıcak.

Pathosu sizmi yaptınız ? Sana sadece gülüyorum.İlk pathos resimlerini selim paylaştı.Sizin yaptığınız şey bir patch.Yani effect.HErkezde pathos var gözüküyor.Sizin paylaşamadan önceki zamanlardada selimin elinde o pathos vardi.Hatta forumtr videoda var elektro pathos gloves diye.Ayretten Selimin yaptıgı pathos bir Item ! Yani patch değil.Onda herkezde pathos yok sadece o Itemi takanda var.ITem derken mesela shard değil. Bildiğimiz pathos gloves yeri fakat onu başka bir yere takamıyor.Tek bugu bu.

Simdi ilerle aslanım...

Valla Bu Parlamayı bende yaparım ama 3 4 tane dxt yi aynı anda okutabilirse usko style yapabilir. n3part ve n3skinleri hex ile açıp usko ile karıştırsa belki bişeyler çıkar ama helal olsun ampul mübarek :D

Katılıyorum :rock:

A_qoN yApmasını Biliosa Videosunu Ss Sini Koyuyorsa Paylaşmasınıda Bilecek İşlerini Yarım Bırakmıcak..
A_qon Denilen Kiş iBirden Ortaya Çıktı Ben Usko Uzun Pelerini Yapıyorum Dedi Az Kaldı %100 Usko Olacak Dedi Bekledik Bekledik Bişey Yok..Şimdi Diosun Ki A_qon Bunu Paylaşcam Demedi Neden Video Çekip Forumlara VERİONUZ O zAMAN hAVA aTMK İçinmi..
Taraf Tutmuyorum Bunları Yazarken Kimsenin Tarafında Deilim Yani Paylaşım Yapılmıcaksa Forumada Koyulmasın Kardeşim..

Forumda şuanda bulunduğun bölüm Resim ve Video paylaşım alanı.Dosya paylaşım alanı değil ! ADam istediği resmi , istediği videoyu paylaşır. Sana da sormaz. Dosya paylaşmak zorunluluğuda değildir bu bölümde.Bölüm kurallarını okursan kendin adına iyi bir iş yapmış olursun ;)

Açamıyorum daha girdiğim gibi gönderme veriyor :D

renklerı ayarlamak kolay.
ps den anlıyan herkez yapar
onemlı olan yanıp sonmesi.

dipnot: bı zamanlar kufur edıp begenmedıgı bızım pathos gloveslerde elıne yakısmıs dogrusu :)

Uskoda +30 SheLLer Yanıp sönüyor mu ^o) ?

Forumda şuanda bulunduğun bölüm Resim ve Video paylaşım alanı.Dosya paylaşım alanı değil ! ADam istediği resmi , istediği videoyu paylaşır. Sana da sormaz. Dosya paylaşmak zorunluluğuda değildir bu bölümde.Bölüm kurallarını okursan kendin adına iyi bir iş yapmış olursun ;)

Sn AqoN'un Avukatımısn herkese artistLenion ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt