AqoN Come Back ! Biz Bu Herife Yetişemeyiz ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: AqoN Come Back ! Biz Bu Herife Yetişemeyiz ...

Lan salak herif Shell ve dark vane verdi ve anlatmıs nasıl yapıldıgını onuda yapsın artık şerefsiz herfler . ULan o götten beklemezdim.

Execalibur ozmn bu zamana kadar nie kimse yapmadı bu adam yapınca herkez atıldı ?

Sen önce konuşmayı öğren ;)

Aqonun dosyaları yol göstermiş olabilir ama ben sizin gibi başkasının yaptığı dosyalar ile SS alıp foruma koymuyorum ? Başkası derkende Qp___

Allahdan alıp koymamıssın o koydugun ne lan :D
bugune kadar nie yapamadın ozmn :D

Montesque selim şerefsizi allah belanı versin o adam sana güvenip vermis senin yaptıgın rezilliğe bak insan oğlu bukadar aşşalık durumlara düşebilior

Moderatör tarafında düzenlendi:

İlk postlarımda dedıgım gıbı senın ne oldugunu herkez bılıo ...
Kendınızı abartmadan soyluorum artık Allah tanrı olarak gormeye basladınız...
ben yaparım abska kımse yapamaz...ben herseyı yaparım ben farklıyım ... bunlar kibire girer...
Ss ms koymayın artık yeter bıktık sızden ...
senın burda ne merte ne selime laf etmeyede hakkın yok

Lan ozmn diorumki bugune kadar nie yapamadınız hee ? cevap versene
Nie tam ssler gelince hemen herkez yapar oldu ?

Ben yaptığım şeyi söylüyorum zaten. Aqonun dosyalarını gördüm aradaki farkı çözdüm kendim editledim dosyaları ve çektim ss'mi koydum ;)

Hepinizin allah belasını versin . Ne haliniz varsa görün isterseniz bitarafınıza sokun .

niesını solıyım sana ,
bız pathosu yaparkende oleydı ...
bızım bu zmna kdr bıldıgımız kadarı ıle pathos glove yapılamaz exe ıle dedıler hep ...
aqon ss koydu bızde dedıkkı demek yapılıomus ugrasalım ...
ugrastık sonu zaten bellı clıent paylasımına bakabılırsın ...
burda bu konuyu acıcagına clıent paylasım bolumune acıp paylassaydın hem kendın hem burdakı ınsanlar ıcın daha hayırlı 1 ıs yapardın bıde ustune bu kdr kufur hakaret işitmezdin ....
nasıl mıllet kaandan nefret edıorsa sende aynı duruma dustun

Son düzenleme:

Hepinizin allah belasını versin . Ne haliniz varsa görün isterseniz bitarafınıza sokun .

Ulan velet sen kim oluyorsunda burda millete küüfr etme hakkına sahip oluyorsun ? Senmi yaptınki adamı savunuyorsun ?

Aqon banlandı çünkü Fresky'e banlanmak istediğini söyledi. Peki neden ? Çünkü bazı şeyleri yapamayacağını anladı ve kaçtı daha sonrada bahaneler uydurmaya başladı. Ve sana gelince gerizekalı herif , sen onun avukatımısınki burda onu savunuyorsun ? Belki millet gerçekten aqonda önce yaptı. Ama onun gibi hava atmak istemeeyip resimleri paylaşmak istemedi ? Her b*ku biliyormuş konuşmayı kes milletin avukatlığınıda yapma. Eğer biraz daha kişilere hakaret etmeye devam edersen banlanıcaksın.

Ulan velet sen kim oluyorsunda burda millete küüfr etme hakkına sahip oluyorsun ? Senmi yaptınki adamı savunuyorsun ?

Aqon banlandı çünkü Fresky'e banlanmak istediğini söyledi. Peki neden ? Çünkü bazı şeyleri yapamayacağını anladı ve kaçtı daha sonrada bahaneler uydurmaya başladı. Ve sana gelince gerizekalı herif , sen onun avukatımısınki burda onu savunuyorsun ? Belki millet gerçekten aqonda önce yaptı. Ama onun gibi hava atmak istemeeyip resimleri paylaşmak istemedi ? Her b*ku biliyormuş konuşmayı kes milletin avukatlığınıda yapma. Eğer biraz daha kişilere hakaret etmeye devam edersen banlanıcaksın.

Bıseyler yapıp ınsanların sevgısını kazanmaya calısan hatta bunu başaran bi takım ınsanlarda bu aşşagılık kompleksi oluor...
aqon boyle deıldı ben cok ıyı bılıorum ...
kaan 2 vakası oluo buda....
bosver gökhan ugrasmaya degmez...

Yapılış Mantığını Tahmin Edebiliyorum. Eğer 2 Sene Önce Uğraşmayı Bırakmasaydım 1298 İlk Çıktığında Bunları Yapmış Olurdum. Çok Fazla Abartıyorsunuz. Bunlar Basit Şeyler.

Allahdan alıp koymamıssın o koydugun ne lan :D
bugune kadar nie yapamadın ozmn :D

Montesque selim şerefsizi allah belanı versin o adam sana güvenip vermis senin yaptıgın rezilliğe bak insan oğlu bukadar aşşalık durumlara düşebilior

Senin aqon olduğun çok belli oluyor Biz Valentineyiz bizim aramızda ayrı gayrı yok ben ne biliyorsam ötekinede söyLerim tüm teama sende bizim teamdaydın ama anlasılan sen bizim teama giricek kadar büyümemişsin bizim takıma almakla büyük hata etmişiz şimdi ne yazarsan yaz ..

Yapılış Mantığını Tahmin Edebiliyorum. Eğer 2 Sene Önce Uğraşmayı Bırakmasaydım 1298 İlk Çıktığında Bunları Yapmış Olurdum. Çok Fazla Abartıyorsunuz. Bunlar Basit Şeyler.

Bu adam terry aracılıgı ıle konu actıgı zmn bızım paylastıgımız pathosları kullanıo demıstım dıer uyelıgımle ve benı sınırsız banlamıstın...
ıste sımdı adamın ne oldugu ortaya cıktı...

terbıyesızın onde gidenı yanlısım warsa soleyın ...

Sanırım bir tek ben bilmiyorum nasıl yapıldığını ...
Utanç verici bir durum.

Sanırım bir tek ben bilmiyorum nasıl yapıldığını ...
Utanç verici bir durum.

sslerde gözükeni yapman için shelleri açıcaksın dxt ile cevireceksin resim formatına ondan sonra resmi alcan photoshopla parlaklık vericeksin sonra dxtye gene çevirip ben yaptım deyip siteye koyacaksın...

bunun patch ı elinizde varmı nerden upload edebılrıs

sslerde gözükeni yapman için shelleri açıcaksın dxt ile cevireceksin resim formatına ondan sonra resmi alcan photoshopla parlaklık vericeksin sonra dxtye gene çevirip ben yaptım deyip siteye koyacaksın...
Bahsettiğin olayı ben zaten Aralık 2021'de yaptım. Full sistem olarak. Bu farklı

Tartışma açmak için deil tartışmayı bitirmek için geldim Client Paylaşımları bölümünden indirebilirsiniz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt