azda gülelim:d

Cevap: azda gülelim:d

knight onlineye ilk başladığımda 1299 maradondu yanlış hatırlamıyosam ama ilk charım mage idi ve her lvl alışımda 1-1 tüm statlara verirdim 41 olana kadar kastım o charı ilk öğrendiğim şey ticaret oldu ve o işte usta oldum birde xigenonda başlamıştık biz OrGiNaLPicH i ve TiNaSoFT u tanıyan vardır OrGiNaLPicH ardreamın en sağlam asası idi hatta simge çıkarmıştı öle hatırlıyorum o zamanlar benm pc yoktu net cafede kasıyoduk clan g1 iyi ama biz 41lwldik net cafenin sahibi TiNaSoFT bizi kaSardı o +75di clan çok iyidi bende başka char açmıştım yeni yeni öğreniyordum ve priesttim 50lwlde bana ally verdi net cafenin sahibi ve herkesi clana alıyodum para karşılığı sonra geri atıyodum :D iyi para yapmıştım ama sonra k.onlinenin sitesi hacklendi ve tüm charlar gitmişti tabi OrGiNaLPicH in sahibi soner abi ve TiNaSofT un sahibi özkan abiye baya koymuştu :D ama beni diez dede tanıyan vardır Fensade human asas 59lwl gbnin 500-1tl arası olduğu zamanlardı evimdeydim sabahtan akşama kadar herkesten para dilendim oyunda biri 1gb verdi ve o zaman +8cleaver 5gb idi ben 1gbye aldım ve o 1gb ile humanların nerdeyse tamamını kazıkladım hemde öle böle değil o zamanlar +5cleaver 46 görevi modaydı girip çıkıp +5cleaver alırdık onlarında ticaretini yapardık ama ben +8cleaver 1gb diyip millete +5 veriyordum nasıl olduğunu da söliyim trade atıyorlardı(pazara koyunca anında çekerler diye trade istiyorlardı) +8 ikoyuyodum bozuyodum pazarı neden bozdun diyodum yeniden atıyorlardı +5i koyuyodum alıyodum :D ayrıca 9.9.9.9 sahtekarlığınıda ben çıkarttım sayılır :D ama ardından baya itemim oLdu fakat ardreamda partye almıyorlardı :D pişmanım asın beni hakim beY:D

Ben Oyuna gırdımde Bı adamın ustunde Kıyafet vardı dedım abı bunlar nerden alınıo dukkanda dedı bnde dukkanı tarıf et dedım **** :D 100mtre yuru sagda dedı sonra kolundakı g5 mavı kollugu gordum
dedım abı onu nerden alcaz dıye dedım oda paralı ne kadar deddım 100k dedı bendede tam o kadar vardı verdım hepsını clana aldı sonra dedı bunların zamanı var bıttıgı zaman gıderler bende dedım bıtene kadar benım dedım tmm dedı 1 gun sonra baktm clandan atmıs maglum kollkda gttı tabe :D

Ben oyuna başladığımda oyundaki Türk sayısı elle sayılcak kadar azdı..!:)

İlk Pvpde Başlamıştım Milet NP kastı Ben Solucandan Gb Çıkartıp Para Kastım... :P

Oyuna ilk başladıgımda itemlerimi bankaya koymuyordum banka hesabı falan acılıcak sanıyordum bütün itemler üstümde geziyordum

İlk charım beramusdaydı sanırım ıd side d_a_r_k_w_e_d_e_r dı priesti kekon captainlere acaip gıcık oluodum sureklı ona yatıodum :D sonra lwl yukseldıkce tabi zewkine kesmeye başlamıştım onları
Gecen gun bu chara bakdım nedense banlı gozukuo:S ko nun eski tadı yok o zamanlar itemimiz yokdu ama en azından zewk alıoduk :S

ilk charımdı hep kardeşime sorardım ne kescez ne kescez diye 41 level olmuşum hala maradonda bulcan kesmeye calısıyorum elimde dagger +1'lerle skill bile açtırmayı bilmiyodum :D

evet bende birseylerden bahsedeyim o zaman evet char 45 lvl +5 cleaverler +5 chitinler ve cz deyim salagın birini kespi ilk 50 np mi aldıgımda cok sevinmiştim

İlginç :)

Çoğu yazdıklarınız benimde başıma geldi.

Geri
Üst Alt