burakpaker
Beşiktaşk ulan !
- Şub
- 133
- 1
Cevap: azda gülelim:d
knight onlineye ilk başladığımda 1299 maradondu yanlış hatırlamıyosam ama ilk charım mage idi ve her lvl alışımda 1-1 tüm statlara verirdim 41 olana kadar kastım o charı ilk öğrendiğim şey ticaret oldu ve o işte usta oldum birde xigenonda başlamıştık biz OrGiNaLPicH i ve TiNaSoFT u tanıyan vardır OrGiNaLPicH ardreamın en sağlam asası idi hatta simge çıkarmıştı öle hatırlıyorum o zamanlar benm pc yoktu net cafede kasıyoduk clan g1 iyi ama biz 41lwldik net cafenin sahibi TiNaSoFT bizi kaSardı o +75di clan çok iyidi bende başka char açmıştım yeni yeni öğreniyordum ve priesttim 50lwlde bana ally verdi net cafenin sahibi ve herkesi clana alıyodum para karşılığı sonra geri atıyodum
iyi para yapmıştım ama sonra k.onlinenin sitesi hacklendi ve tüm charlar gitmişti tabi OrGiNaLPicH in sahibi soner abi ve TiNaSofT un sahibi özkan abiye baya koymuştu
ama beni diez dede tanıyan vardır Fensade human asas 59lwl gbnin 500-1tl arası olduğu zamanlardı evimdeydim sabahtan akşama kadar herkesten para dilendim oyunda biri 1gb verdi ve o zaman +8cleaver 5gb idi ben 1gbye aldım ve o 1gb ile humanların nerdeyse tamamını kazıkladım hemde öle böle değil o zamanlar +5cleaver 46 görevi modaydı girip çıkıp +5cleaver alırdık onlarında ticaretini yapardık ama ben +8cleaver 1gb diyip millete +5 veriyordum nasıl olduğunu da söliyim trade atıyorlardı(pazara koyunca anında çekerler diye trade istiyorlardı) +8 ikoyuyodum bozuyodum pazarı neden bozdun diyodum yeniden atıyorlardı +5i koyuyodum alıyodum
ayrıca 9.9.9.9 sahtekarlığınıda ben çıkarttım sayılır
ama ardından baya itemim oLdu fakat ardreamda partye almıyorlardı
pişmanım asın beni hakim beY
knight onlineye ilk başladığımda 1299 maradondu yanlış hatırlamıyosam ama ilk charım mage idi ve her lvl alışımda 1-1 tüm statlara verirdim 41 olana kadar kastım o charı ilk öğrendiğim şey ticaret oldu ve o işte usta oldum birde xigenonda başlamıştık biz OrGiNaLPicH i ve TiNaSoFT u tanıyan vardır OrGiNaLPicH ardreamın en sağlam asası idi hatta simge çıkarmıştı öle hatırlıyorum o zamanlar benm pc yoktu net cafede kasıyoduk clan g1 iyi ama biz 41lwldik net cafenin sahibi TiNaSoFT bizi kaSardı o +75di clan çok iyidi bende başka char açmıştım yeni yeni öğreniyordum ve priesttim 50lwlde bana ally verdi net cafenin sahibi ve herkesi clana alıyodum para karşılığı sonra geri atıyodum