azda gülelim:d

Konu Yazar

sakasaka1234

Member
May
781
0
Herkes ko ya ilk basladıgında yaptıgı noblukları yazsın:D
ßenden baslıyak :D ßen ilk basladım adam gel kasam die arena eletti cıkamadm yeni car acmistim:P
Azda olsa rep plase
Rep veren replenir

Cevap: azda gülelim:d

pelerinli adam gördümn dedim usta nerden aldın dedi diktirdim sende diktir fln. makara yapmıştı benle :D

Mahallede cz ye giden ilk kişi bendim 32 level olup cz gitmiştim tabi doğal olarak np 0 a düştü cz de shot landım herkez bana güldü :(

oyna ilk başladığım +8 cleaver 60 lwl adamlar wardı bende:D
150k büyük para sanıyordum :D Diyordum olm bak kimse vermez!(şerefsizlik deil cahel)
xDxDXd

OYuna İLk Basladıgımda ozamnlar eskı maradonda townun ıonunde worm kesıdum blod worm fılan +1 ezı takı fılan cıkıodu acayip sevınıodum:)): oda 10 15 lwl de kesıodum:)

ilk başladıgımda kekon captain kesiyodum 2 lwl da pt vardı ölüyodum lwl düşüyodu party 1 tane kesiodu lwl alıyodum tekrar ölüp lwl düşüyordu salak gibi seviniyordum(nobluk işte)

ban 35 Lwlda czye qittim habire st atıoLardı beNde np nerden alcam die sormuştum

İlk Charım Olympia'daydı.Atom_1905'di Sanırım Id si Wood Staff +1 Alıcak Param Yoktu Priest Hacker Gibi Bi adı olan bi mace almıştım :) O Charın Civcivi Hâla Duruyor 29 %96 Hiç 30 Olamadı (Gayet Normal Çünkü Hep Worm de kastım :D)

Ben Ares den Başlayıp Yeni Çıkan Bütün Serverlara Kadar 3 Tane 30 Char Kasıp Bırakıyordum Neden Yaptığımı Bilmiyorum Ama Hosuma Gidiodu :D civciv alıodum adamlar kasıodu patlıodum baska char acıodum :D

ben 35 Lv'e kadar werewolfte kasmıştım :) wood staff maul hepsini giyiodum baktım hangi stat az ona veriodum ^^

:D:D:D ilk oyuna başladığım zaman şimdiki pw serverlerden daha berbattı ko ozamanlar 45 lvl de cz ye gittim paper mage kesmiştim ks yaparak :D

ben koya başladığımda eski moradon vardı o zmnlar wormdan stelletto +8 cıkardı :D bigün bi tane çıktı sattım 3m e diyorum süper para var mage açtım direk alan skilli acılsın diye kasıyodum ben o 32 miydi 33 mü o skilli açtırana kadar usko moradon gelmişti drobuda kalkmıştı stellettonun :(

bir magem vardı çok önceden tabi..
35 Levele kadar skill açtırmadan kastım :D
Sonra mesela asas itemi çıkardı dex e verirdim warrior cıkar str :D
Ve en büyük acım şu oldu..
Pelerin anahtarı diye dungeon wormlerden cıkan anahtarı tam 10 GB 'e soktular hemde taa ne zaman 2-3 sene önce :D
Olayı anlatayım gülün halimize xP
Adama sordum adam veriyim dedi o gün gb aldım tabi gb şimdiki gibi değil 1.5 - 2 TL arası ve +5 Claver 15 M :D fazla bir şey değildi fakat küçüktük işte :D Adam dedi ver para veriyim verdim almaya gittim olmadı dedim olmuyor krala söyleyim sen en güzelinden versin dedi ama 300 m daha ver dedi verdim :D :D sonra adam cıktı gitti :D

Son düzenleme:

İlk Oynadığım Char Priestti Hiç Unutmam Heal Yap DerLerdi Heal Ne Derdim atarlardı bende söverdim 5-6 yıl öncesi ne günlerdi Özledim ühüü )':

benim serverım Beramustu bizim cafe hep beramusta oynardı.Nese işte ordaki arkadaşLar bana warıor verdi Nickte iceborg gibi birşeydi ilk defa girmişim oyuna daha fıre drake bile yoktu nese işte bn bulcanda kasıyordum 44 lwl warıoru :) sonra cafeden biri Lüfere eleeti beni ordada Spolore yettım ama yatmanın bile ne olduğunu bilmiyorum yüzde 2 ydi Lw düşmüşüm :) 98 olmus yüzde bende dedim oley yüzdeye bak fırladı felan sprdi yha :) keşke knight eski knight olsada ben eziq olsam. :(

ilk başladıqımda priestim wardı o kekon captainlere acaip kıl oluyordum 3 lvlde onu kesmeye calısıyordum:D birde hani oklar çıkıyoduya oradan onları alıodum para kazancam diye :P:D

İoniada 72 Lvl Priest SatılıR (İzmir İçi) [Gerçekden Ciddi kişiler alptug_alptekin @ hot... ekleyebilir ayrıntıları konuşabiliriz Char Hala Expde^^]

bnde bandicot da ksalıyordum 25 lw e kadar +3 +5 bow filan cıkınca felaket seviniordm x) ey gibi günler ey!.

İlk basladıgımda hangi takı cıkarsa +'sı yüksek olanı takıodum :D
ne verdigini anlamıoruz tabi
yüksek olanı takıoz xD

Geri
Üst Alt