By_bAr0n ; Sen nasıl biliyorsan öyle olsun

ProJectoR ; Çin'liler başkalarının sunucu açmasına karşı değiller ama Çin'de bu işten gelir elde eden birsürü kişi var ve bu dosyaları en çabuk dağıtan kişiler Türkler bunu biliyorlar ve Türkiye pazarınında özel bir pazar olduğunun farkındalar. Dosyaların amacı planlı bir şekilde geliştirilmesi, mantığa ters düşen birçok unsur var 1299 'da. Mesela Türkiye'deki 80/1 83/1 gibi serverların açılmasındaki amaç kullanıcı çekmek ama açanlar kalıcı olacağını zannediyor 3 gün içinde online sayısı 100 'ü bulur 3 gün sonra 2-3 kişi online olur sonra o 3 kişi şikayet yağmuruna tutar server sahiplerini. Bu durumda server sahipleri suçludur ve asıl mantığa ters düşen bir işi yapmışlar, mantık çerçevesinde uygun geliştirenlere köstek olmuşlar, kaybettikleriyle kalmışlardır. Ama günümüzde çok güzel 1299 örnekleride görmüyor değiliz ki bir nevi onların hakkını yemekten korkuyorum. Gerçektende kaliteli ve seviyeli oyuncuyu barındıran bir sisteme sahipler. Bizim Türk oyuncularımız yabancı serverlarda sıkılmadan oynayabiliyor ve seviyesiz konuşmalarda bulunmuyor ama bir Türk sunucusunda çok beter bir şekilde ağzına geleni söyleyebiliyor. Bu yüzden bu resimleri koymadan önce yabancı bir sunucu olarak açmayı bile düşündüm. Benim istediğim kaliteli, seviyeli oyuncu kitlesine hitap etmek ve kusursuz bir hizmet sunmak ki; 1,5 yılımı boşa heba etmedim. Öyle an geldiki vazgeçtim yapmaktan çünkü bir yeri çözüyorsunuz 40 tane hata ile karşılaşıyorsunuz hadi onu geçtim dosyaların çalışacağından bile emin değildim. Çalıştırıldığında yaşanan olayları halen kızgın olan apartman sakinlerine gelip sorabilirsiniz

Geliştirilmeye açıktan maksatım dosyaları incelediğimde öyle garip yerler gördüm ki emin olun elinizde olsa ağzınız bir karış açık kalırdı. Ayrıca Çin piyasasında ciddi rakamlardan sözediyorum 300 500 usd gibi rakamlar değil. Zaten oyuncu kitleside malum Çin'in.
Neyse bu kadar bilgi umarım yeter.

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Bu arada geçmişte olan ilk Eticat Online faciyasından dolayıda özür dilerim. Eğer o durumda 1 usd cebime girdiyse er-geç çıksın benden diyorum ki girmedi. Eskiden yazdığım bilmem kaç dolar bağış yapıldı kelimeleri en azından birileri belki bağış yaparda hemen açarız sunucuyu diye yazmıştım. Zaten açılmasa bile kimsenin 5 - 10 usd kalmadım elhamdülillah paramız var.