Biri Eticat Online mı Dedi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dogukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biri Eticat Online mı Dedi?

boş hayaller e dalıp milletide o hayaller içine çektigini gördüm ben ? resimleri görmedim pek :)

anil190711 : Sen çok yanlış şeyler görüyorsun :) Diğerleri veya kendinle bir tutmamaya özen göster Anılcığım :)

çok farkedicek ahım şahım bi özelliği yok 1299da bunun gibi oldu saten sorunsuz fd skin-letter-bifrost falan var sadece

Açıldı
Açılcak
Ha Açıldı
Döndük Başa :) Geçen Sene Hayal kırıklıgına uğratmıştı doğukan bizi

anil190711 : Sen çok yanlış şeyler görüyorsun :) Diğerleri veya kendinle bir tutmamaya özen göster Anılcığım :)

birincisi senin cığın değilim.ikincisi yalanla dolanla -13 kısmını etkileyebilirsin.buraya bu resimleri koyarak 1.5 sene önce neler yaşattıgın gözümün önüne geldide sana inanmam için bi sebep bulamadım nedense.Benden sana bi tavsiye okuluna daha fazla vakit harca.Bunlar seni belliki aşar.Resimlerle gemi yürümüyo. ok

Anıl senin zekanla ancak bu kelimeleri telafuz edebilirsin. Anlayışla karşılıyorum. Bilgisayar programlama bölümünde gayet iyi bir şekilde ilgileniyorum üniversitede. Bu yüzden senin gibi lise talebeleri bence biraz daha okuluyla ilgilensinki ortalığı karıştırmaya çalışıp milletle uğraşmasın. Ayrıca bu resimlerin yalan olduğunu hodri meydan ispatla :) Senin kullandığın kelimeleri yıllar önce kullanmış olmam senin dikkatleri üzerine çekmeye çalışan bir varlıktan öteye gidemediğini ortaya döker. Kusura bakma çoluk çocukla uğraşmıyorum diyorum, sen halen birşeyler yapmaya millete iftira atmaya çalışıyorsun anılcığım. (Küçük insanların başharfleri küçük yazılır, okullarda öğretmeselerde hayat öğretir ;))

LucasPAW: Benim yüzümden hayal kırıklığına uğramadığınızı 1,5 yıldır anlatmaya çalıştım neden anlamak işinize gelmiyor? :)

By_bAr0n ; Sen nasıl biliyorsan öyle olsun ;)
ProJectoR ; Çin'liler başkalarının sunucu açmasına karşı değiller ama Çin'de bu işten gelir elde eden birsürü kişi var ve bu dosyaları en çabuk dağıtan kişiler Türkler bunu biliyorlar ve Türkiye pazarınında özel bir pazar olduğunun farkındalar. Dosyaların amacı planlı bir şekilde geliştirilmesi, mantığa ters düşen birçok unsur var 1299 'da. Mesela Türkiye'deki 80/1 83/1 gibi serverların açılmasındaki amaç kullanıcı çekmek ama açanlar kalıcı olacağını zannediyor 3 gün içinde online sayısı 100 'ü bulur 3 gün sonra 2-3 kişi online olur sonra o 3 kişi şikayet yağmuruna tutar server sahiplerini. Bu durumda server sahipleri suçludur ve asıl mantığa ters düşen bir işi yapmışlar, mantık çerçevesinde uygun geliştirenlere köstek olmuşlar, kaybettikleriyle kalmışlardır. Ama günümüzde çok güzel 1299 örnekleride görmüyor değiliz ki bir nevi onların hakkını yemekten korkuyorum. Gerçektende kaliteli ve seviyeli oyuncuyu barındıran bir sisteme sahipler. Bizim Türk oyuncularımız yabancı serverlarda sıkılmadan oynayabiliyor ve seviyesiz konuşmalarda bulunmuyor ama bir Türk sunucusunda çok beter bir şekilde ağzına geleni söyleyebiliyor. Bu yüzden bu resimleri koymadan önce yabancı bir sunucu olarak açmayı bile düşündüm. Benim istediğim kaliteli, seviyeli oyuncu kitlesine hitap etmek ve kusursuz bir hizmet sunmak ki; 1,5 yılımı boşa heba etmedim. Öyle an geldiki vazgeçtim yapmaktan çünkü bir yeri çözüyorsunuz 40 tane hata ile karşılaşıyorsunuz hadi onu geçtim dosyaların çalışacağından bile emin değildim. Çalıştırıldığında yaşanan olayları halen kızgın olan apartman sakinlerine gelip sorabilirsiniz :) Geliştirilmeye açıktan maksatım dosyaları incelediğimde öyle garip yerler gördüm ki emin olun elinizde olsa ağzınız bir karış açık kalırdı. Ayrıca Çin piyasasında ciddi rakamlardan sözediyorum 300 500 usd gibi rakamlar değil. Zaten oyuncu kitleside malum Çin'in.

Neyse bu kadar bilgi umarım yeter.:) Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Bu arada geçmişte olan ilk Eticat Online faciyasından dolayıda özür dilerim. Eğer o durumda 1 usd cebime girdiyse er-geç çıksın benden diyorum ki girmedi. Eskiden yazdığım bilmem kaç dolar bağış yapıldı kelimeleri en azından birileri belki bağış yaparda hemen açarız sunucuyu diye yazmıştım. Zaten açılmasa bile kimsenin 5 - 10 usd kalmadım elhamdülillah paramız var.

Bu yazilarina tamamen katiliyor ve destek veriyorum uzun suredir cin sunucularinda takiliyorum hemen hemen bazi sunucu sahipleri ile muhabbet etme firsati oldu hatta bazi sunucu sahipleri QQ adresine ekleyipte ingilizcesi yarim yamalak olan Türk arkadaslarin yazilarini yolladi cogunda klasik cumleler kullaniliyordu zaten akila hemen gelecek tarzdan diyaloglar "Hi, hi do you help me i want 1453 server files please give me" bu tarz diyaloglar geliyordu . Ozellikle PK sistemi ve saygi sistemi cok guzel asla ve asla 1 tane bile kufur duymadim wmko zamanindan beri cin sunucularinda takildim girmedigim sunucu kalmadi oradaki ortamlari acikcasi hic bir yerde gormedim bahsettigin gibi seviyesiz ve nankor bir millet oldugumuz ortada yani sen sen ol bu dosyalarin piyasaya cikmasina engel ol egerki bir sekilde bu dosyalar Türk'lerin eline gecerse 1299'dan farki kalmayacak. Sizde iyi biliyorsunzki hic bir cin sunucusunda yeni item sacmaliklari, 83 skill sacmaliklari, 90 LV sacmaliklari bulunmuyor. Bunlari sunucu sahiplerine sordugumda biz global bir vote yaptik butun cin oyunculari 70 skilleri ve orjinal itemlerin olmasini sectiler ve bizde boyle devam ettiriyoruz dediler. Calismalar super basarilarin devamini diliyorum ilk gunden beri destek veriyorum size sizin degerlere sahip cikan insanlar cok az bulunuyor sizinle gurur duyuyorum... Calismalarinizda basarilar dilerim! Dipnot: Bu konu sadece Türk'ler için değil diğer yabancılarda aynı sistem mevcut örnek vermek gerekirse "snoxd" 1 cin 1453 sunucusunu kesfedip direkt olarak merchant hack ve koxp yapmaya basladilar."

Bu arada genel kültür olsun: USKO, KRKO, JPKO'nun kullandığı versiyonlar Çin'de 3.0 olarak tabir edilir!

USKO, KRKO, JPKO 3.0. olarak geciyor genelde diger versiyonlar 骑士 2.0. olarak geciyor sanirim uzun zaman oldu takip etmiyorum

Son düzenleme:

1995 zpaaauahapauahhaahhahah tamer 1995 li puahahahazauhasduqwhauqhqqweqweqw biraz da olsa büyük sanardım bu cocugu ama cocuk bile değil "velet" miş :)
senin yaşın daha büyük diyelim sen onun yapabildiğini yapabildinmi bu zamana kadar, hiç kendine sordunmu yapabilir miyim diye ? ne veletliğini gördünki ? velet senin gibilere denir. saçma konuşma burda.

Doğukan ,aldırma sen bunlara ben sana destek veriyorum maddi veya manevi herhangi nasıl bir eksiğin olursa temin edebilirim kardeşim için rahat olsun :)

Doğukan Dikkatimi Çekti :) Konuyu iyi takip ediyorsun xD
Hazır Cevabı Veriyon :)
Yinede iyi olucak 1299 'dan iyi letter seed süreli zone falan zevkli olucak ya :) eğer açarsan
..

Doğukan kardeş bide burda türkleri yerden yere vurdun Çinlilerin ne mal olduğunu tüm avrupa biliyor yasaklanmasına rağmen Online oyunlarda illegal programlar kullanarak Gold farm ve Power leveling yapıyorlar Genelde free2play oyunlarda Chat kanalının anasını s..yorlar spam ile Banlansalar bile gene geliyolar paso 'W W W xxxx . C O M fast delivery golds'şeklinde oluyor Bunları her online oyunda asdasd gibi nicklerle spam atarken yada asdadw1 asdasdw2 sadasdw3 diye partyde full mob kesenlerini görebilirsiniz pm bile atıyorlar Her türlü Hileyi kullanmaktan çekinmiyorlar Kısacası Oyunların içine s..yorlar
Çinde illegal olarak içinde yaklaşık 50-60 pc olan evlerde bu çinlilere günlüğü 5-10dolardan illegal olarak yaptırılıyor bu.

Valla Söylenicek Bişey Yok Eğer Bu Server Açılırsa İyi User Kaldırır

Deidara:
Beni biraz yanlış anlamışsınız. Demek istediğim Türklüğe yakışmayan hareketlerde bulunulduğu. Milletime vatanıma olan bağlılığımı aşağıdaki resim umarım biraz olsun anlatabilir. Aynı durumdan Çin'lilerinde bazı Çin'lilerden rahatsız olduğunu söylemek isterim. Çinlilere karşı bir ilgim olduğunu değil keşke biraz daha Türk oyuncularının samimi ve seviyeli olabilmeleri açısından söyledim. Öyle ki; yazılan bazı yorumlarda sanki "babasının oğluymuşum" gibi yaşına, başına dikkat etmeden gelen yorumları gördük.

http://i1003.hizliresim.com/2021/3/1/2524.jpg

Dosyalar bir süre geliştirilmesi durdurulmuştur :) Biraz başka şeylerle uğraşmanın vakti geldi. Yakında yeni resimler ekleyebilirim belki.

Doğukan kardeş bide burda türkleri yerden yere vurdun Çinlilerin ne mal olduğunu tüm avrupa biliyor yasaklanmasına rağmen Online oyunlarda illegal programlar kullanarak Gold farm ve Power leveling yapıyorlar Genelde free2play oyunlarda Chat kanalının anasını s..yorlar spam ile Banlansalar bile gene geliyolar paso 'W W W xxxx . C O M fast delivery golds'şeklinde oluyor Bunları her online oyunda asdasd gibi nicklerle spam atarken yada asdadw1 asdasdw2 sadasdw3 diye partyde full mob kesenlerini görebilirsiniz pm bile atıyorlar Her türlü Hileyi kullanmaktan çekinmiyorlar Kısacası Oyunların içine s..yorlar
Çinde illegal olarak içinde yaklaşık 50-60 pc olan evlerde bu çinlilere günlüğü 5-10dolardan illegal olarak yaptırılıyor bu.

O Türk'leri alt plana alip cin'lileri savunmuyor yazilari dikkatli okursan fark edersin zaten resimdede gordügün gibi Türk bayrağı var moradonda dedigim gibi uzun yillar cin sunucusunda oynadim ama bir kerede aslimi inkar etmedim herzaman Türk'üm dedim. Senin o cinliler diye tabir ettiklerin cinli rolü yapan kisilerdir hatirlarsaniz USKO'dada "BF, Isiloon, Ultima'da bug yapan cinliler degildi. Onlarin kendi sunucularinda BOT serbest diger illegal olan hersey yasaktir kullananlarda perma ban yerler. Glitch olarak adlandirdiginiz sekme onlarda Fly Kill diye gecer ve cinliler bunu cok sever tum sunucularinda gorebilirsiniz. USKO'da Xigenon serverinde bir abinin chari ile oynarken cok cinli ile ayni partilerde bulundum fakat hic bir illegalligini gormedim. (Amacim polemik yaratmak degildir sadece yazilara karsin cevap vermek istedim.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt