Biri Eticat Online mı Dedi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dogukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biri Eticat Online mı Dedi?

Bizde arkadasLarla bu araLar 1453 Server acıLsa neler yaparız diye düşünüyorduk :) Umarım Çalışmaların Olumlu Sonuçlanır ve Açabilirsiniz..

vllahi herkez unutmuştu şuan bile bu haliyle çok güzel duruyor.
Buglar nelerdir ayıptır sorması ?

acaba çinlilerden elde ettiğiniz dosyalarımı düzenliyorsunuz yoksa longhornun yaptığı tarzda 1298 in 1453 uyarlaması gibi birşeymi yaptınız ben fd nin ilk zamanlarına benzettim orjinal dosyalar sanırım çinlilerden elde edilmiş? Bu arada başarılar dilerim!

Moderatör tarafında düzenlendi:

haha herkez ucmus gene, doğukan nerden buldu dosyaları bilmiyorum ama kendisinin yapmadığından eminim. knightonline.cn sitesinde bu dosyalar dolaşıyor. ama sadece vip üye olmak gerekiyor o dosyaların paylasıldıgı bölümde. db deki canavar isimlerinden belli zaten çin db si oldugu.. kendin yapsan ingilizce olurdu..
neyse iyi genede sonucta dosyalar bulundu,1453 te rebirth yok ayrıca biri demis war diye cücelatör bölümünde zaten paylasılmıs dosyalar vardı (1310 fire drake ayarlı files + exe) login serveri yanlıstı, atan çinli mal yanlıs atmıs yada inadına vermemisti. 1453 dosyaları paylasılırsa eğer 1299 un içine sıctıkları gibi onunda içine sıcıcaklar. yok rebirth patch, yok uzun pelerin patch yok 17xx itemler vs. yok boyanmış shell. bi o kadarda emek boşa gidicek ama eğer paylasılırsa buna değer.

zaten zamanı gelmisti çinliler 2 günde 1310 dan 1310 fire drake ye gecti türkler kac yıldır 1098 1299 da japonlar 17xx te ya :D

evet ilk 1453'de rebirth yoktu ancak bu şimdi daha kolay olur çünkü 1299 da olmayan yerler var mesala.

yaklaşık 2 yıl önce gibi eticat online ı 1453 olarak açıcaktınız kısmet olmadı inşh. buda onun gibi olmaz

çok güzel eline sağlık...

letter yapılmış şimdi de hakiki REBİRTH'e uğraşırsın :)

haha herkez ucmus gene, doğukan nerden buldu dosyaları bilmiyorum ama kendisinin yapmadığından eminim. knightonline.cn sitesinde bu dosyalar dolaşıyor. ama sadece vip üye olmak gerekiyor o dosyaların paylasıldıgı bölümde. db deki canavar isimlerinden belli zaten çin db si oldugu.. kendin yapsan ingilizce olurdu..
neyse iyi genede sonucta dosyalar bulundu,1453 te rebirth yok ayrıca biri demis war diye cücelatör bölümünde zaten paylasılmıs dosyalar vardı (1310 fire drake ayarlı files + exe) login serveri yanlıstı, atan çinli mal yanlıs atmıs yada inadına vermemisti. 1453 dosyaları paylasılırsa eğer 1299 un içine sıctıkları gibi onunda içine sıcıcaklar. yok rebirth patch, yok uzun pelerin patch yok 17xx itemler vs. yok boyanmış shell. bi o kadarda emek boşa gidicek ama eğer paylasılırsa buna değer.

zaten zamanı gelmisti çinliler 2 günde 1310 dan 1310 fire drake ye gecti türkler kac yıldır 1098 1299 da japonlar 17xx te ya :D

Senin gibilerle muhattap olmaktan ne kadar bıktıysamda cevap vereceğim.
Dosyalar elime ulaştığında veritabanı üzerinde 40 dan fazla stored procedure eksikliği bulunmaktaydı. Sen geri zekalı mısın? Şuanda kullanılan bütün veritabanları Çin'e ait veritabanları sadece İngilizce çevrilmiş halleri. 1310 ile alakası yok tek benzer tarafı 1-2 procedure benzerliği. 1453 knightonline.cn 'de de bulunmamaktadır! Eğer bulunsaydı bile bütün private server sistemine sil baştan başlanması gerekirdi. 1310 bir client geçiş aralığıdır. Dosyaların nerden geldiği ne kadar ücret ödendiği hakkında bilgi vermiyorum. Kırk bin defa söylediğim gibi 1310 'u editleyerek 1453 'ü çıkartamazsınız. Kendi ağzınla söylemişsin "1310 editi" diye, bu tarz açılan bir çinli sunucusu biliyorum.

Kendi hazırladığım veritabanı bulunmakta, çevirilerinide daha önce yapmıştım.

Not: Böyle çok bilmişlerle uğraşmak insanı sıkıyor, çok bilmiş çok bilmiş kelimelerle cümle kurmaya çalışanlara cevap olarak yetkilerimi kullanacağım. ÇOCUKSANIZ KUMDA OYNAYIN! daha tatmin eder.

çok güzel eline sağlık...

letter yapılmış şimdi de hakiki REBİRTH'e uğraşırsın :)

Rebirth sistemine uyumlu bir halde dosyalar çeşitli değişliklerle yapılabilir ama eğer sunucuyu açarsam bu sistemi kurmam yada daha sonraları hazırlayabilirim. Geliştirilmeye daha açık bir sistem üzerine dayalı herşey.

aslında serveri açabilirsen güzel olur. şu haliyle bir girip baksak içimiz rahatlasa :)

zaaaaaaaaaaaaa dogukan bu server acılmaz... ben 1453 olayını en basından kovalıyorum o kadar kolay deıl luanluan bıle dıor ben kımseye bırsey vermedım kımden almıs ne ayaktır dıo :D

Rebith yokmuş arkadaşlar. Rebith yoksa bende yokum:)))

cok güzel en yakın zamanda bugları geçirip açman dileğiyle

By_bAr0n : Hıhı açılmaz ;) Sen yapamamışsan bende yapamayacağım diye birşey yok lütfen zeka seviyelerimizi aynı tutmayalım...

canım baroncum bu dosyalar cinli bi gavurdan alınma demi doğukancım :D

fileslarda problem varmış fixlenmiş rahat olun siz ne 1299 editlemesi nede 1310

yakında görürsünüz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt