sohu 2.0 diye söyledikleri şey 1310 un Fire Drake halidir sohu 3.0 ı bilmiyorum, knightonline.cn sahibi ile şahsen konuştum ve bu bilgiyi ondan aldım. götümden element uydurmuyorum senin dediğin gibi. ayrıca o japonların 17xx geçme olayınıda o söyledi bana. herif bana attı 1310 Fire Drake dosyaları istersen ebenezerini paylasıyım burda g*t ol ?
pc me format atmasam msn konusmalarımı, fotolarını bile koyardım.. herif bana 10 tane ss attı o ss lerede 1310 fire drake dedi. ardından dosyaları attı.
bu mesajı okuduntan sonra yetkini kullan. ayrıca üyeligime bakıp aldanma. öylesine bir üyelik bu
ben sana laf sokmadan adam gibi laf anlattım sen bana laf sokuyosun yok yetkilerimi kullanırım, kullansan nolcak kıytırık bi üyelik zaten, ulen 700 800 kullanıcınız var forum acayip kasıyo zaten mallık edip herbibokumu paylasmasaydım simdi bir forum acar sıcar atardım bu forumu.
bu forumda belirli bi düzeye gelmek mallık zaten yok cüceloper miniloper sikimloper yarrakloper adam 2 yıl ugrasır cüce olmak icin anca olur paylasımlarıyla herifin teki gelir 2 güne önce mini ertesi gün mod olur. bide alper diyor torpil yok torpili götüne takmısınız herifin be..