CLan Bayrakları ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: CLan Bayrakları ..

Elmorad castle ın tepesine bayrak koyunca noldu ? adamlar exp kasıp pk mı yapıcak oturup koydugun bayrağımı izliyecek ?

Adamın ağzını bozdurma sadece resim koyuyoruz buraya bişey paylasmadık çevirdiğimiz zaman Zones'leri bu oluyor işte onu göstermek istedim insan gibi cevap vermezsnz ztn .

aqon bende bunu arıyodum 1-2 Gündür Paylaşırsan Güzel Olur. Uskodan Hatıra Misali ^^

aqon bak kardeş benim cok qüzel fikirlerim var yapıldıqın da garanti veriyorum cok tutar ama elimde yapıcak imkanım yok senin de imkanın var anladıqım kadari ile kardeŞ ben sana projeleri sunayım sen de hayata qecir kardeŞ!!!

Bunları şu Şekil yapabilirim Mesela CLanınız var g2 - g1 Ilk 5 Clan Sembol koydugu zaman clan sembolü otomatik oraya yerlesicek bunu kurcalamam lazım ama vakit yok 5 kisi çok yogun calısıoruz :D 2 si pelerin 2si server pcsi aldı serveri ayarlıcaklar bende hem moradon hem bu hemde rebirth sistemini daha ilerletmek için ugrasıorum .

Elmorad castle ın tepesine bayrak koyunca noldu ? adamlar exp kasıp pk mı yapıcak oturup koydugun bayrağımı izliyecek ?

bak kardeş adamın emeğine saygısızlık etme küçük ayrıntılar oyuna renk katar tamamı çok biliyosan kendin yap görelim gelip başkası senin paylaşımına böle yorum yapsın bakalım ne dersin. tövbe tövbe

inşallah hepsini kısa zamanda bitirirsin:) bize sana ve ekibine kolay gelsin demek düşer

asdadas bi uzun pelerin kaldı uskonun bayrak sistemini bile gözdiktik :D

Selamlar

AqoN [ Selim ] Bu işinde sana başarılar dilerim.
İnşallah bu işide yaparsın yapmanı diler ve desteklerim.
Hadi kardeşim sana kolay gelsin.

Direkler ve bayraklar farklı zones klasörleri export ilede çalşmaz .

Yorumlar için teşekkürler .

Geri
Üst Alt