Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adamın ağzını bozdurma sadece resim koyuyoruz buraya bişey paylasmadık çevirdiğimiz zaman Zones'leri bu oluyor işte onu göstermek istedim insan gibi cevap vermezsnz ztn .
aqon bak kardeş benim cok qüzel fikirlerim var yapıldıqın da garanti veriyorum cok tutar ama elimde yapıcak imkanım yok senin de imkanın var anladıqım kadari ile kardeŞ ben sana projeleri sunayım sen de hayata qecir kardeŞ!!!
Bunları şu Şekil yapabilirim Mesela CLanınız var g2 - g1 Ilk 5 Clan Sembol koydugu zaman clan sembolü otomatik oraya yerlesicek bunu kurcalamam lazım ama vakit yok 5 kisi çok yogun calısıoruz 2 si pelerin 2si server pcsi aldı serveri ayarlıcaklar bende hem moradon hem bu hemde rebirth sistemini daha ilerletmek için ugrasıorum .
bak kardeş adamın emeğine saygısızlık etme küçük ayrıntılar oyuna renk katar tamamı çok biliyosan kendin yap görelim gelip başkası senin paylaşımına böle yorum yapsın bakalım ne dersin. tövbe tövbe