Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla serverda bazı ufak tefek düzeltilmesi gereken şeyler var, ama towna troll cekme olayını bile gördüm burada tekrar yıllar sonra, 1 günde 60 olunan serverlardan sonra gerçekten eskiyi anımsatan şeyleri görmek cok güzel oldu. Hala serverda 5 kişide +6 md, 1 kişide +5 shard var başkada birşey yok yani, hakkaten eskiyi anımsatıyor server. Bence en önemliside diger serverlar gibi sürekli dolandırma, server kapatıp acma gibi dertleri yok cünkü adamların finansı bu forum sayesinde cok saglam. Bunu oyuncular göz önünde bulundurmalı kesinlikle. Tekrarlıyorum, hiç bir myko nun bence finans garantisi yok, ama bu adamların oyuncu sayısı düşük olsa bile kapatma gibi bir dertleri olmaz, koskoca bir forum ve reklam işini yürütüyorlar, bunu çoğu kişinin gözden kaçırdığını düşünüyorum. Yani oyunu güzelliğini bir kenara bırakın yourko oynuyorsun adam 3 ayda 1 server kapatıp açıyor niye karakter kasayımki ben orada, knightwars oynuyorsun adam dolandırıp kaçıyor, risingko'yu bilmiyorum denemedim ama millet 6. saatinde 61 level olmuş +5 mdlerle dolaşıyordu hoşuma gitmedi, hiç girmedim bile kopanelden bakınca. Yani arkadaşlar bilmiyorum ama açık ara en iyi server burası bence, sadece biz Türk milleti olarak zora gelemiyoruz, 6 saatte 61 level olsan (yourko ve knightwarsta da böyleydi) exp partisi muhabbetleri olmayacak, czde slotları basma olmayacak, ne anladımya ben bu işten böyle knight online mı olur. Eski nesil knight online oynayanları bildiği birşey var, oda knightı knight yapan parti muhabbetleri, saatlerce boss kovalamacalar, eslantta swift istemeler, towna troll cekildiginde kacmalar, magelerin ts basıp goleme cekmesi, knight online budur! 1 günde 61 olup czye inip ezik pksı yapmak degildir bence..

Valla serverda bazı ufak tefek düzeltilmesi gereken şeyler var, ama towna troll cekme olayını bile gördüm burada tekrar yıllar sonra, 1 günde 60 olunan serverlardan sonra gerçekten eskiyi anımsatan şeyleri görmek cok güzel oldu. Hala serverda 5 kişide +6 md, 1 kişide +5 shard var başkada birşey yok yani, hakkaten eskiyi anımsatıyor server. Bence en önemliside diger serverlar gibi sürekli dolandırma, server kapatıp acma gibi dertleri yok cünkü adamların finansı bu forum sayesinde cok saglam. Bunu oyuncular göz önünde bulundurmalı kesinlikle. Tekrarlıyorum, hiç bir myko nun bence finans garantisi yok, ama bu adamların oyuncu sayısı düşük olsa bile kapatma gibi bir dertleri olmaz, koskoca bir forum ve reklam işini yürütüyorlar, bunu çoğu kişinin gözden kaçırdığını düşünüyorum. Yani oyunu güzelliğini bir kenara bırakın yourko oynuyorsun adam 3 ayda 1 server kapatıp açıyor niye karakter kasayımki ben orada, knightwars oynuyorsun adam dolandırıp kaçıyor, risingko'yu bilmiyorum denemedim ama millet 6. saatinde 61 level olmuş +5 mdlerle dolaşıyordu hoşuma gitmedi, hiç girmedim bile kopanelden bakınca. Yani arkadaşlar bilmiyorum ama açık ara en iyi server burası bence, sadece biz Türk milleti olarak zora gelemiyoruz, 6 saatte 61 level olsan (yourko ve knightwarsta da böyleydi) exp partisi muhabbetleri olmayacak, czde slotları basma olmayacak, ne anladımya ben bu işten böyle knight online mı olur. Eski nesil knight online oynayanları bildiği birşey var, oda knightı knight yapan parti muhabbetleri, saatlerce boss kovalamacalar, eslantta swift istemeler, towna troll cekildiginde kacmalar, magelerin ts basıp goleme cekmesi, knight online budur! 1 günde 61 olup czye inip ezik pksı yapmak degildir bence..
kesinlikle katılıyorum.!!!
sw 10. gününde olmasına rağmen hala fazla item yok diğer sw leri görüyoruz daha 1. gününde 63 seviye adamlar var ama myko diye geçiyor nasıl oluyorsa.

Item ve lvl de henuz gec kalınmıs bişey yok.Yeni başlıcak arkadaslar icinde oyunda ElmerFudd yada Mira pm atarsanız yardımcı oluruz arkadaşlar.

Arkadaşlar şunu belirtiyim oyun 1299 orjinal.Kimse sw ye girip 1-2 günde 60 olmayı beklemesin.Öyle bekleyen zaten hiç gelmesin.İtem konusunda şuan swde 5-6 kişide item var gerisi normal.Swde adım Justy
bende olan itemler +6 cleaver +8 stiletto ve goblin set.Bu oyunu 10 ekimden beri oynuorum.Daha 59'um.Yani zor sevenler gelsin gerisi faso fiso.Sabit 150 kişi online var.Açıldığı günden beri sabit bu sayı.Bu kişilerde zaten eski knightı seven kişiler.Şu serverin değeri anlaşılıcak ama bakalım ne zaman.500 sabit userı olsa tadından yenmicekte server

Merhabalar. Sw da ZEN diye bir arkadaşta dual roc dual we goblin chitin set +8raptor gördüm baya şaşırdım 10günlük sw de mahşallah ne item dizmissin dedim . Satın aldığını söledi. Oyunu bırakan birisi satmış sözde. Azcık üstüne gidincede ayak üstünde 35yalan attı. Kısacası bu itemin kaynağı neresi kim satıyor bizde alalım ????

Merhabalar. Sw da ZEN diye bir arkadaşta dual roc dual we goblin chitin set +8raptor gördüm baya şaşırdım 10günlük sw de mahşallah ne item dizmissin dedim . Satın aldığını söledi. Oyunu bırakan birisi satmış sözde. Azcık üstüne gidincede ayak üstünde 35yalan attı. Kısacası bu itemin kaynağı neresi kim satıyor bizde alalım ????
adam itemi oyunu bırakan birinden tl ile aldı doğru söylüyor itemi başkası basmıştı 2 sayfa item yakarak
ayrıca dual roc değil 1 tane rocu var.

Tamamdır bir adamın bukadar sağlam itemlerin aynı çarda toplanmasının olayı çözüldü :). amulet of str goblin chitin set dual roc we raptor8 eksiksiz bir gm nin egolarını tatmin edicek süper itemler :)). Bu işleri bırakın ya bari biraz bekleseydiniz çar acıp oynayıp egolarınızı tatmin etmek için daha erkendi. çok belli ettiniz. çarla konuşuyosun satın aldım diyor. azcık üstlerine gidiyosun konuştuğun çar çıkıyor çat diye gm giriyor oyuna. o çarın sölediklerini aynen tekrarlıyor aynı ağazdan çıkan laflar. yazık yazık .... İtem satmakla suçlamıyorum kendi çarlarını şişirmek item satmaktan daha kötüdür. Herkeze İyi oyunlarrr... abysgemden çıkan raptoru 8yapan goblin chitinleri 5parca yapan kardeş sanada bol egolar. :)

asdasdasdsadasdas :D :D senin gibi userler lütfen oyundan çıksın gitsin :D
Tamamdır bir adamın bukadar sağlam itemlerin aynı çarda toplanmasının olayı çözüldü :). amulet of str goblin chitin set dual roc we raptor8 eksiksiz bir gm nin egolarını tatmin edicek süper itemler :)). Bu işleri bırakın ya bari biraz bekleseydiniz çar acıp oynayıp egolarınızı tatmin etmek için daha erkendi. çok belli ettiniz. çarla konuşuyosun satın aldım diyor. azcık üstlerine gidiyosun konuştuğun çar çıkıyor çat diye gm giriyor oyuna. o çarın sölediklerini aynen tekrarlıyor aynı ağazdan çıkan laflar. yazık yazık .... İtem satmakla suçlamıyorum kendi çarlarını şişirmek item satmaktan daha kötüdür. Herkeze İyi oyunlarrr... abysgemden çıkan raptoru 8yapan goblin chitinleri 5parca yapan kardeş sanada bol egolar. :)

Ben ilk oyuna başladığım gün adam gözümün önünde vitamin ve bide legend li bi rouge vardı onun yanında chtn seth ini ve gigasını yakarak bi raptor bastı,sevinvten cosuyordu olur! uskoda olmadımı oldu... tek md mi +1 den 8 e hicbirşey yakmadan bastım, yılbaşı etkinliğinde...
Şans bu olurmu olur!

bazi arkadaslarimiz aciz ve kiskanc oldugu icin yapacak bir sey yok. oyunu bilen arkadaslara kapimiz her zaman acik. ogrenmek isteyenede ögretiriz :)

TURAN clanı olarak sw ye ilk gününde başladık sadece 1 günlük ara verdik onun harici devamlı oyunda olan bir clanız yanlızca sabahları saat 5 ile 9 arasında spoilerlere macro kurduk uyku için onun haricinde devamlı elimizle kastık oyun zevkliydi zevkliydi ama her player için eşit deildi ve aşagıdaki sebeplerden dolayı itemlerimizi anvilde yakıp kalanları çöpe atıp bırakma kararı aldık yeni başlayacak arkadaşlara ve devam edenlere başarılar

1-) Biz çalışan insanlarız sw nin zorlugundan memnunuz ve öyle kalması taraftarıyız ben elle yeri geliyo 20 saat onlineyken ve 1 pt item kovalarken 6 basamıyoruz adama 6 item verip adamın bunu 8 yapması manidar
2-)Madem herkes eşit eskiden areste efsane diye adama item yardımı yapman hoşumuza gitmediki zira full atillayı ben keserken adamın wp+1 le gezmesi yada ep +1
3-)Bir Gm olarak kalkıp ben kendime char yapıcam bunuda kabul ettiricem demen yanlış bir yol sebebni söyliyim her insan kendisi saglam oldugu kadar takıldıgı insanlarında charlarının saglam olmasını ister bu yüzden bana partyle takıldıgın adamlara yardım etmiyecegin garantisini veremezsin
4-)Senden sen söyleme teklif etmene ragmen herhangi bir item vs talep etmedik çünkü kendimiz bişeyleri kesip kazanmak istiyoruz bundan zevk alıyoruz.
5-)Biz koxpa karşı savaş verdik bu savaşta çogu insanla ters düştük çünkü hemen her clanda 1 kaç çürük yumurta vardı ve adamlara bizzat ben şikayet edicegimi belirterek uyarıda bulundum önceden bu yüzden çoğu clan bize karşı antipatikken bizzat kendin pm atarak RSKO açılacagı gün sen yada Vitamin i kral yapacagım bırakmazsan sen gibi kelimelerle söz verdiğin halde krallıgı oy sistemine çeviricem tarzı şeyler demen ayrıca bu konudada 150 userinin 145 i türk olan bi sw ye 0000000 ı kral yapıcaktım demen bizde bazı endişeler dogurdu..

KUNFEYEKUN sana sonuna kadar katılıyorum işlerine gelmediği için dalgaya vurmuş arkadaşlar. Biz bu oyunla ömür geçirdik beyler bunu benim ayakkabılarıma anlatın siz giderken biz 10. turu atıyoduk. Sw açıyosan kendine çar açmıcaksın egolarını tatmin etmek için 3 - 4 arkadaşınıda şişirmiceksin kimse enayi dğl sabahlara kadar bos kovalayıp kesen adamda 0 item varken siz çarları dizmişsiniz sonrada o olmus bu olmus sw açıldığı gün basmış falan filan bırakın bu boş masalları.

1nBmlB.png
[/url][/IMG] zira bu resimde gm_karus un kendine ait char ile devamlı koxpundan şikayet ettiğimiz kişilerle attıgı pk gözükmektedir azıcık hakkaniyeti varsa kaldırmaz bu yazdıklarımı

Boyle bir karaktersizsin iste yalanci ve iftiraxi. Oyunu birakacagiz dediginzde (2 defa blof yaptiniz) raide cagirdiniz geldim (kafanizda soru isareti varsa soru isaretledi ile gitmeyin diyerek) ama ne demisler yuz verme yetime doner koyar g.tune.

Yalvarmadınız mı lupus icin? Clanindan adam md 7sini yakmis 2 gun pm atmadi mi? bi bok vermedim. Kral olamayacagini anlayinca server birakicam dedin. İyi ki birakiyorsunuz sizden bi bok olmaz zaten. Bu kaliteli serverda kaliteli oyuncular olacak! Tutunamayinca aglamaya basladiniz.

0000000'da hic bir item yok. Dual rolu mdsi vs. Var +1 pp de ne imis? Senin aklin kesiyor mu salak herif! İftira atacaksin usturuplu at bari.

Yalanci vs iftiracisiniz her iki taraftan ban yiyeceksiniz.

User char (o da hp pri) oynayavagimi bu sayede gmin user chari var dendiginde en azindan paranoya olmasin tek kisi gosterilsin diye yaptigimi sizde biliyorsunuz. O charin ustunde ise 6 fp set normal hp takilar ve +3 lobodan baska bi cacik yok (nick: Noob) sizden bi bok olmaz harbi. Cocuk gibisiniz ya. Aranizda bir tek delikanli varsa Fatih abi.

Kari gibi blofleri attin suc ben de adam yerine koyup derdini dinledim.

Defolun gidin homekonuza. ADAM DEGILSINIZ.

Ben ışte çalışıp akşam gelip oyun oynuyorum elle kasiyorum,bu yok 6 basamadim daha falan nedir ustunuzdeki chitinler fp ler neydi?
Yok efsaneye yardım etmiş ark yardım etmiş full atilla kesiyormus dün yanlış hatırlamıyorsam turan clani kallugada kesti gece atilla yi karma party kesti neyin kafası? Yok destek die dediğin adamda 7 clever 6 md var panelde oyunda da elinde ben hiç 8 falan bisi gormedim,bumu destek?
şunu şöyle sen bende gittim anvile attım geçmedi...suçu kime atam demi...
yolunuz açık olsun hiç kimse ile alakam yoktur! Bu kadar aciz olmayın hiç kimse item basmasınmı..?
Siz gidin diğer myko herkesle eşit iten olsun oynadığı san,kim kime vuruyor belli olmasın kendini kandır...starları edit adamlarla oyna...

50 lvl im daha memnunum hacim smildon lycn zombi kesmekten memunum

Eger bu serverda tl ile item,edit item gibi seyler olsaydı bu oyundaki en saglam itemler Azzgard clanında olurdu bunu bilin ve boyle oynayın bu oyunu.Adamlara çamur atmak kolay adam gözümüzün önünde +8 raptor basıyo edit diyosunuz lan 50 kişi gordu bu raptorun orda basıldıgını.Herkes emeğiyle bişeyler yapma peşinde karalamak yerine takdir etmeyi öğrenin ki zevk alabilesiniz.

Para ile veya Arkadaşlarına Yardım yapıyorsun buna %100 eminim. bu kadar karaktersiz olmayın güvendik oynadık adamlar oyunda değil item yapıyorlar lvl kasıyorlar anlamış değilim kolay gelsin yakın tarihte usser olmıcaktır sen usseri takmazsan isteklerini yerine getirmezsen seni kimse takmaz.

Geri
Üst Alt