Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizde 1 priest 1 asas olarak başlıcaz oyuna 2 kişi daha katılabilir duruma göre. Human team varsa sağlam ulaşabilir.

SOACS kullandığımız için eğer herhangi bir problem yaşayan varsa bu SOACS kaynaklıdır. Ben Windows 8.1 kullanıyorum herhangi bir problem yok.

Takı upgrade %100'e çok yakın diyebiliriz. Zaten o kadar item düşürüp bir de yanarsa bize insanlar küfür eder :)

Monster Summon Staff sc kesinlikle olmali master işi diğer turlu cok can sıkıcı oluyor kalabalık clanların elinde oluyor piyasa ve inanılmaz fiyatlara lupus pendant lesath satiliyor iron neck istiyen hatırlıyorum lesatha :)

serverin betasında çok fazla bug vardı ve gereken özenin verilmediğini düşünüyoruz bu yüzden burda başlamama kararı aldık. Güven vermiyor

serverin betasında çok fazla bug vardı ve gereken özenin verilmediğini düşünüyoruz bu yüzden burda başlamama kararı aldık. Güven vermiyor

Dostum sen knightwarsın konusunda boş yorumlar yapmayın isteyen oynamaz demişsin burda boş yapan da sensin betada herkes biliyorki nerdeyse hiç bir güvenlik önlemi yok gibi bir sistem vardı admin böyle olmayacağını anladığı için soacsla anlaştı bütün bugların admine iletilmesi de ayrı birşey knightwarsı da önceden de 2 güne kapanan serverlerden tanıyoruz.

orjinal myko olmasından yanayız saçma sapan , hediyelere bilmem nelere ihtiyaç yok ona göre 7 arkadaş geliceğiz, sc satışı olablir sonuçda sizde bu işi hayrına yapmıyorsunuz , knightwars dan hiç söz etmiyorum zaten şimdiden bol user li ergeni az olması dileğiyle

Diğer değersiz serverin ne mal olduğu belli zaten.

https://www.ko-cuce.net/index.php?th...-myko-deruta-20-haziran-2021-offical.2510705/

:):)

Lycan ailesi bus droplarını kaldırmazsanız eğer çok Sıkıntılar yaşayacaksınız , oyuncular oyun açıldıktan sonra şikayet edecek, bus drobu hala cok fazla

Öncelikle hayırlı olur inşallah saat 21:00 beklıyorum karus : job asas :nick : G70 team arıyorum mlee ilgilenen olursa bna ulasablırsnız . uzun ömürlü olması dilegiyle şmdiden tşkkürler ko cüce ailesi biz lere sundugunuz bu güzel TE_2010.jpg ortam için !!!

Ekli dosyalar

• TE_2010.jpg
    TE_2010.jpg
    370.2 KB · Görüntüleme: 118
Ne zaman üyelik alabilecegiz admin bu konudada bi bilgi verirsen cok mutlu olucagız :)

Geri
Üst Alt