Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gamers4life konusunu guncellerseniz iyi olur client, oyun forumu ve paneli bir an once acilan konunun ilk mesajinda gorunecek sekilde ayarlanirsa iyi olur

Merhaba, biraz geç saatte açmanız isabet olmuş.
Uzun soluklu bir sunucu olacağını düşünüyorum, umarım seviyeli kaliteli bir oyun olur.

PayPal ile ödememi yaptım ödeme kimliği 81934786EH8******
premium için kodu bekliyorum.

eski clienti kurdum PATCH ÇEKERKEN FTPOPENFİLE ERROR HATASI veriyor.ufaktan patch çekelm artık

arkadaşlar ftp error hatası alıyoruz teamca ne yapmamız gerekli

server.ini'ye bakıp ip adresini kontrol eder misiniz? login.ko-cuce.net olmalı

bence sağ karakterlerin açık olmaması herşeyden önce orjinalliğe sadık kalınmadığını göstermektedir. görülüyor ki , anti koruma sisteminiz son sürüm olmakla beraber açıksız bir oyunda bir üyelikteki 3 charın kullanımı oyuncu açısından çok önemli olacaktır. tüm myko oyuncuları hatta ve hatta 2006 dönemlerinde MYKO (Malaysian Knight Online) oyuncusu biliyor ve yapmıştır ki , sağ ve sol karakterler oyundaki yükselişine çok destek olmuştur. Bilimum para , item vs vs ihtiyaçlarını yan character ile gideren kullanıcılar her zaman oyuna daha çok vakit ayırmış , ayırdıkları vakitte çoğu zaman farm/kasmak ile uğraşmıştır. Biliniyorki son sürüm güvenlik sistemlerinde multi/çoklu knight online bağlantısı tamamen pasif edilmiş bi durumda. tek başına başlayan bir oyuncu asla ve asla clan/takım olarak başlayanlarla adil olmayacaktır. bu 2 bilgisayar kullanıcısı ile 1 bilgisayar kullanıcısı ile aynı durumu göstermektedir türkiye ekonomisinde 1 vatandaşın , 1 oyun için 2. bilgisayarı alması ; kişinin ekonomik değerlerine göre karar değişikliğinde boy göstermiştir. velhasıl özet geçmek gerekirse , buna bende dahil ( MYKO-xydonis) eski oyuncusu olarak sağ ve sol karakterlerin bana ne kadar çok fayda ettiğini ve benim durumumdaki herkeze etmiş olduğunu dile getirmek istedim. eğer , sağ ve sol karakterler aktif edilirse takdir-e şayet olacaktır ki , yalnız başına oynayan oyuncular bu server'a daha çok ilgi gösterecektir. eski bir oyuncu olarak bu düşüncemi paylaşarak dile getirmek istedim. kaale alınacağı hakkında bir fikrim yok fakat konuya olumlu/olumsuz bir cevap gelirse sevinirim. cüceko oyuncusu olarak herkeze başarılar temmeni ediyorum ve iyi forumlar diliyorum.

Hocam Pre'için sadece Paypal ve Sonteklif'ten mi yatırım yapıyoruz ? Ben nakit banka hesabınıza havale yapmak istiyorum mevcut mudur ?

Geri
Üst Alt