[Dev Paylaşım] Usko Maradon Gatelerinde Folk, Tale Ve Ve Ronark Land Base !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

EveryBodyFooL

Member
Tem
912
7
[Dev Paylaşım] Usko Maradon Gatelerinde Folk, Tale Ve Ve Ronark Land Base, BDW !!

Herkese İyi Günler Ve Herkesin Ramazan Bayramanı Kutlu Olsun Şimdi Direk Konuya Geçiyorum Evet Arkadaşlar Başlıkta Gördügünüz Gibi Usko Maradondaki Gatelere=
#Tale
#Folk
#Ronark Land Base
Ekledim Ve Sorunsuz Çalışmaktadır Ve Bakın Açık Konuşuyom alıntı Felanda Deyildir Tamamen Kendi Emegimle Yaptım Bu Zaten Benim İlk Gate Çalışmam Hepsini Denedim Ve Çalışmata Ve Gitmektedir Eger Zoneler Dbde Ekli Deyilse Gitmez Tabi :D
SSleri Yakında Koycam Link Vereyim Hemen
Not=Alıntı Yapabilirsiniz Ama Rıcam Lütfen Benim Tarafımdan Yapıldını Belirtiniz Emege Saygı Olarak
Burdanda Servera Zoneleri Ekleye Bilir Ve Patchleri Userlere Dagıtarak Gidebilirsiniz
Maradon Smd = indir
Ronark Land Base Db Ekleme
Zoneler Patch İçin Qp__ Npcler İçinde Neroya Teşekkürler...

SSler
77997319.jpg

99404154.jpg

Resimleri Göremeyenleriçin
Imageshack - 77997319
Imageshack - 99404154

Son düzenleme:
Cevap: [Dev Paylaşım] Usko Maradon Gatelerinde Folk, Tale Ve Ve Ronark Land Base !!

ilk yorumda benden oslun teşekkürler..

Cevap: [Dev Paylaşım] Usko Maradon Gatelerinde Folk, Tale Ve Ve Ronark Land Base !!

Bişi Deyil BEn Kaçtım Namaza Gelince Resimde Koycam İnanmayan Felan olur :)

Sanırım sadece moradon da ki gatelere eklemişsin.Ronarkland base de towndaki gateleri de aynı moradondaki gibi yapabilirsiniz diye düşünüyorum.Bu işlerden anlıyosan (:

Son düzenleme:

Dogruyu Sölim Aslında Sqlden Hiç Çakmazdım 1 Buçuk Hafta Önce sonra Baktımki Yenilikler Arttı Bende Atılim Şu Sqle Dedim Ve Buralara Kadar Geldim Bunlar Benim 1 Buçuk Haftalık Bilgilerimle Yaptım Şu An Ronark Land Base İçin Deniyom Çalıştırmaya Çalışıyom 0 Dan Smd Yazıyom Ronark İçin Şu An Yapabilirsem hemen paylaşcam Bide Bu Ronark Land Base Gidiş Lwli koyamadım Onu Bilmedigim İçin Bilen Biri Varsa Yardım Ederse Çok Makbule Geçer Şu an Ronark Land Base smdsini Yapam deniyom çalışıyom üzerinde işallah olumlu sonuçlar verir

Resimler Eklendi

Resimler Eklendi

Son düzenleme:

Sagol Ty.. Güzel Paylaşım

Teşekürler Ama Bende VAR Zaten :D

Teşekkürler Güzel Paylaşım :)

EveryBodyFooL özelden msn atarmısın bişi konuşmam lazımda

lınk olu yenılermısınız

Link i yenilermisiniz ARkadaşlar Cok ACilll

Selamlar,

XSkip SMD Dosyalarını Paylaşıp Kendiniz Yapmış Gibi Üstleniyorsunuz farkındamısınız Bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt