EveryBodyFooL
Member
- Tem
- 912
- 7
[Dev Paylaşım] Usko Maradon Gatelerinde Folk, Tale Ve Ve Ronark Land Base, BDW !!
Herkese İyi Günler Ve Herkesin Ramazan Bayramanı Kutlu Olsun Şimdi Direk Konuya Geçiyorum Evet Arkadaşlar Başlıkta Gördügünüz Gibi Usko Maradondaki Gatelere=
#Tale
#Folk
#Ronark Land Base
Ekledim Ve Sorunsuz Çalışmaktadır Ve Bakın Açık Konuşuyom alıntı Felanda Deyildir Tamamen Kendi Emegimle Yaptım Bu Zaten Benim İlk Gate Çalışmam Hepsini Denedim Ve Çalışmata Ve Gitmektedir Eger Zoneler Dbde Ekli Deyilse Gitmez Tabi
SSleri Yakında Koycam Link Vereyim Hemen
Not=Alıntı Yapabilirsiniz Ama Rıcam Lütfen Benim Tarafımdan Yapıldını Belirtiniz Emege Saygı Olarak
Burdanda Servera Zoneleri Ekleye Bilir Ve Patchleri Userlere Dagıtarak Gidebilirsiniz
Maradon Smd = indir
Ronark Land Base Db Ekleme
Zoneler Patch İçin Qp__ Npcler İçinde Neroya Teşekkürler...
SSler
Resimleri Göremeyenleriçin
Imageshack - 77997319
Imageshack - 99404154
Herkese İyi Günler Ve Herkesin Ramazan Bayramanı Kutlu Olsun Şimdi Direk Konuya Geçiyorum Evet Arkadaşlar Başlıkta Gördügünüz Gibi Usko Maradondaki Gatelere=
#Tale
#Folk
#Ronark Land Base
Ekledim Ve Sorunsuz Çalışmaktadır Ve Bakın Açık Konuşuyom alıntı Felanda Deyildir Tamamen Kendi Emegimle Yaptım Bu Zaten Benim İlk Gate Çalışmam Hepsini Denedim Ve Çalışmata Ve Gitmektedir Eger Zoneler Dbde Ekli Deyilse Gitmez Tabi
SSleri Yakında Koycam Link Vereyim Hemen
Not=Alıntı Yapabilirsiniz Ama Rıcam Lütfen Benim Tarafımdan Yapıldını Belirtiniz Emege Saygı Olarak
Burdanda Servera Zoneleri Ekleye Bilir Ve Patchleri Userlere Dagıtarak Gidebilirsiniz
Maradon Smd = indir
Ronark Land Base Db Ekleme
Zoneler Patch İçin Qp__ Npcler İçinde Neroya Teşekkürler...
SSler
Resimleri Göremeyenleriçin
Imageshack - 77997319
Imageshack - 99404154
Son düzenleme: