[DÜŞÜNCE] Arkadaşlar 2dk. Ayırın Rebirth Konusu İle İlgili...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaan_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaan_91

4EverBoss
Reaction score
6

Arkadaşlar Öncelikle Herkese 2dk. sını Ayırdığı İçin çok Teşekür Ediyorum Ve Hemen Konuya Girmek İstiyorum.
Arkadaşlar Bir Rebirth Konusudur Almış Başını Gidiyor.Öle Bir Şeyler Yaptıkki İtemler +1 de Bile +10 Gibi Parlıyor.Artık Herkes Bundan Skıldı.Ben Şöyle Birşey Düşündüm.
*İtemler +1 den +8 e kadar Parlamasın.
*İtemler +8 de Parlasın
*İtemler +9 da Daha Çok Parlasın
*İtemler +10 da Ampul Gibi Olsun.
Arkadaşlar Böle Birşey Yaparsak Ve Bz Bunu Sağlam Bir PwP ile Birleştirirsek. Ne Bu Teknik Ölür Nede Server Batar.

Herkese Zaman Ayırdığı İçin Çok Teşekkür Ederim

Son düzenleme:
Cevap: [DÜŞÜNCE] Arkadaşlar 2dk. Ayırın Rebirth Konusu İle İlgili...

:S Bi itemin parlaklığını değiştirdiğimizde tamamen geğişmiyormu . bunu nasıl yapacaz da ?????

azuha öle bişi imkansız :D

azuha öle bişi imkansız :D

Hiçbirşey imkansız değildir. Serverim varken aklımda çok sağlam rb fikirlerim vardı. hatta bitanesini gerçekleştiricekken son anda vazgeçmiştik.Rb itemi Rb sc ile rb haline getirmek yani usko upgrade. bir yolu var aslında yapılabilir ama bu işte gerçekten professional bir ekip gerekli :cool:

Forumdan bi arkadaş dediğin gibi 150x serverde görevlerden yapmıştı bunu:)

Zor ama :S

Şöylede olabilir mesele chitin shelin özellikleri ile aynı bi tane daha item eklersin adını Rebirt Chitin Shell yaparsın onu parlatırsın normal sheller parlamaz ama bunlar parlar benimkide bi öneri xD sonra bi tane npc atarsın mesela +1 Normal sheli alır senden Rebirt Shel verir vs.vs !

Şöylede olabilir mesele chitin shelin özellikleri ile aynı bi tane daha item eklersin adını Rebirt Chitin Shell yaparsın onu parlatırsın normal sheller parlamaz ama bunlar parlar benimkide bi öneri xD sonra bi tane npc atarsın mesela +1 Normal sheli alır senden Rebirt Shel verir vs.vs !

Düşünce Güzel. Saol.

Güzel bir düşünce fakat parlaklığını nerden ayarlayabilirim onu bilmiyorum bilen birisi söyliyebilir mi?

Güzel bir düşünce fakat parlaklığını nerden ayarlayabilirim onu bilmiyorum bilen birisi söyliyebilir mi?

İtemin Parlaklığını DB den Değilde Tbl den Ayarlandığını DÜşünüyorum.

Bir Fikirde Benden . Yalnız bu fikir için Çok ii bir grup lazım
1 . Db ediör ( Ana editör :) . İtemleri ve npcleri ekliyecek . )
2 . Tbl editör ( db editörün eklediği itemleri itina ile yeni tbller oluşturarak rebirt ayarlarını verecek .)
3 . Evt Editör ( Rebirth taşlarını kırdırmak için bir npc )

Lazım

( Örneğin maksimum basma miktarı +8 olan bir server ) .

Örneğin Shard ı yapılam Yeni Bir İtem OLacak rebirth shard olsun adı . ama bunun için tbl editörde lazım . Shardın tblsını farklı bir kodla kaydedecek sonrada Rebith ayarını vererek kaydedecek . Şimdi bir item ve bir npc oluşturulacak . İlk önce kırdırılabilen Gem Gibi bir item . Aynı gem İtemi Gİbi Örneğin Senden +7 sahrdı alacak sana +1 rebirth Shard taşı(ismini siz ayarlıyabilirsiniz) verecek . Aynı şekilde senden +8 shardı alacak +3 rebirth Shard Taşı verecek bir npc oluşturacağız . oluşturacağız . Bu npcye Rebirt Shard Taşını verdiğimizde bize rebirt Shard verecek . Aynı şekilde 2 buton olacak birincisi +3 rebirth shard taşları için 2.cisi +1 rebirth taş shardları için . (Bu taşlar aynı Gem taşları kırdılır gibi kırdırılacak . Gem taşlarından Hertürlü item çıkıyordu bu itemleri biz ayarlıyoduk ya. Aynı şekilde burada Rebirth Shard taşınada ilk oluştuduğumuz Rebirth Shard düşecek bunun düşme oranını siz ayarlıyacaksınız)

Örneğin :

Rebirth Shard

+1 Rebirth Shard ( Normal +7 shard )
+2Rebirth Shard ( +7 ile +8 shard arası )
+3Rebirth Shard ( +8 Shard)
+4Rebirth Shard ( +8 ile +9 shard arası )
+5Rebirth Shard ( +9 shard)
+6Rebirth Shard ( +9 shard ile +10 arası)
+7Rebirth Shard ( +6 Rebirth shardın biraz daha yükseği sakın +10 shardla aynı yapmayın)
+8Rebirth Shard ( +10 shard)

Ben Sadece Sharda Örnek Verdim ..... Siz Elixir Raptor İron Bow ve Priest İron impactı da ekleyin .

İmkansız Birşey Değil bana göre ama iyi bir Grup Çalışması lazım .

arası işi kötü ya :D o ne 7 ile 8 arası :D matematik dersindeymiş gibi hissettim kendimi :D

Hiçbirşey imkansız değildir. Serverim varken aklımda çok sağlam rb fikirlerim vardı. hatta bitanesini gerçekleştiricekken son anda vazgeçmiştik.Rb itemi Rb sc ile rb haline getirmek yani usko upgrade. bir yolu var aslında yapılabilir ama bu işte gerçekten professional bir ekip gerekli :cool:

Dual a katılıyorum yapılabilir ama bir cok profesyonelin bir araya gelip yapması lazım ama yapılabilir.. ben suan patos glovesler üzerinde calısıyorm eger olursa hemn burda yayımlıyacagım.. AmaGercekten eger böyle bir sey olursa Türklerin bi serverin de bu olursa yabancı olanlar Türkleri kücümsemek yerine bir yerdende kıskanmaya baslar...

Cok güzel bi fikir
Cok mantıklı
evt'ler cok basit rahatlıkla yaparım ben ama rebirth item ve normal item arasındaki tbl farkını bılmıorum , o da zor değilse tek basıma bile yaparım :)

direk usko tblsi kullanilarak yapilsa usko tblsindeki sekliyle rebirtleri de databaseye girilse item_upgrade tablosunu tam olarak cözebilen olursa zaten rebirth scrollarini kullanarak bu sistem yapilabilir.

ya şu andaki rebirth patchler benim midemi bulandırıyor shell değilde sanki plastik elbise :D

yada Char warriora değilde oyuncak bi kahramana benziyor :D adam gibi usko nun rebirthini yapabilecekmiyiz acaba :D

Dxt Editor ile sadece 1 Chitini Parlatsan diğerleride öyle oluyor. :S

ya şu andaki rebirth patchler benim midemi bulandırıyor shell değilde sanki plastik elbise :D

yada Char warriora değilde oyuncak bi kahramana benziyor :D adam gibi usko nun rebirthini yapabilecekmiyiz acaba :D
:haha::haha::haha:

aslnda iyi olrduda imkansız dicem amma ne biliyim :D:D

Geri
Üst Alt