Cevap: [DÜŞÜNCE] Arkadaşlar 2dk. Ayırın Rebirth Konusu İle İlgili...
Bir Fikirde Benden . Yalnız bu fikir için Çok ii bir grup lazım
1 . Db ediör ( Ana editör

. İtemleri ve npcleri ekliyecek . )
2 . Tbl editör ( db editörün eklediği itemleri itina ile yeni tbller oluşturarak rebirt ayarlarını verecek .)
3 . Evt Editör ( Rebirth taşlarını kırdırmak için bir npc )
Lazım
( Örneğin maksimum basma miktarı +8 olan bir server ) .
Örneğin Shard ı yapılam Yeni Bir İtem OLacak rebirth shard olsun adı . ama bunun için tbl editörde lazım . Shardın tblsını farklı bir kodla kaydedecek sonrada Rebith ayarını vererek kaydedecek . Şimdi bir item ve bir npc oluşturulacak . İlk önce kırdırılabilen Gem Gibi bir item . Aynı gem İtemi Gİbi Örneğin Senden +7 sahrdı alacak sana +1 rebirth Shard taşı(ismini siz ayarlıyabilirsiniz) verecek . Aynı şekilde senden +8 shardı alacak +3 rebirth Shard Taşı verecek bir npc oluşturacağız . oluşturacağız . Bu npcye Rebirt Shard Taşını verdiğimizde bize rebirt Shard verecek . Aynı şekilde 2 buton olacak birincisi +3 rebirth shard taşları için 2.cisi +1 rebirth taş shardları için . (Bu taşlar aynı Gem taşları kırdılır gibi kırdırılacak . Gem taşlarından Hertürlü item çıkıyordu bu itemleri biz ayarlıyoduk ya. Aynı şekilde burada Rebirth Shard taşınada ilk oluştuduğumuz Rebirth Shard düşecek bunun düşme oranını siz ayarlıyacaksınız)
Örneğin :
Rebirth Shard
+1 Rebirth Shard ( Normal +7 shard )
+2Rebirth Shard ( +7 ile +8 shard arası )
+3Rebirth Shard ( +8 Shard)
+4Rebirth Shard ( +8 ile +9 shard arası )
+5Rebirth Shard ( +9 shard)
+6Rebirth Shard ( +9 shard ile +10 arası)
+7Rebirth Shard ( +6 Rebirth shardın biraz daha yükseği sakın +10 shardla aynı yapmayın)
+8Rebirth Shard ( +10 shard)
Ben Sadece Sharda Örnek Verdim ..... Siz Elixir Raptor İron Bow ve Priest İron impactı da ekleyin .
İmkansız Birşey Değil bana göre ama iyi bir Grup Çalışması lazım .