Ebenezer 4 e Kadar Artık Hiç Bir Server'da Saymayacak!! ByTroJan FarkıyLa

Cevap: Ebenezer 4 e Kadar Artık Hiç Bir Server'da Saymayacak!! ByTroJan FarkıyLa

Ben bu yöntemle 1 kere calıstırabildim walla bir dahada acılması denk gelmedi cok zor iş :D

Cevap: Ebenezer 4 e Kadar Artık Hiç Bir Server'da Saymayacak!! ByTroJan FarkıyLa

Cok Tesekkurler :O Ise Yaradi :O

Bılgısayarı kasanlar ıcın qüzel :D

Milleti salak yerine koyar gibi iş yapıosun ya...Saatler farklı sayılar farklı kimi kandırıon

bnm server filesde db de hic bir sorun yoq sunuya upload yapıorm ai server 4 e kadar sayıyor bunu denicem alkası yoq demeyin . Belki duzelir.Paylaşım için teşekkürler.

zhauzha ebenezer yada ai serverda sorun yoksa sorunsuz acılır saten :D :haha:

benimde Filesleri fln hepsi degişti ** yine

datacenter 2003 ama bunlamı alakalı npc ve canawarlar yoq hala :D

delirdim 1.30saate 100user geldi vps dondu sorundan sonra npcler yoq map server files iniler hepsi kontrol edildi

ama aynı **

Öncelikle

Login Server'i Açıyoruz
Daha Sonra
Aiserver'i Açıyoruz

aynen Böyle Acıldıkdan Sonra

Ebenezer'e 1 Kere Tıklıyoruz Tıkladıgımızdan Sonra

Açılan Ai Server'a Geliyoruz

2utrhic.jpg

Aiserver Started
Monster init
Monster All İnit

Yazılarına hızlı hızlı sırası ile basıyoruz.

Daha Sonra Birde Bakıyoruzki :eek:
1059rma.jpg

Denenmiştir , Onaylanmıştır..
Yardımları İçin Extreme ye Teşekkürler:)

Of of of eğer çare buysa mükemmel !! ..:rock:

Ee ßenimkinde ZaTen 9a Kadar AçıLıyor...4e Kadar AçıLsa Ne oLur Ki:S

ßu Arada YorumLara Göre İşe Yarıor Kardeş eLine SağLık..

AYIP , YAZIK , YAZIKLAR OLSUN Size Bu Forum için Adam Gibi Yardımlar Yapan , Yardımcı OLan En Kral Paylaşımları Yapan Adam TroJan 'dı Banlanmış

Ayrıca Bu Olayda %100 Mantıklı Ve Çalışmaktadır

Şöyle Açıklayayim

Windows 2003 Server Ebenezer Desteklemesinde Çoğu Sunucuda 4E Kadar Açılır
Sebebi ise CPU Nun Şişmesi Ve Sunucuda Bir Kullanıcının Port ile Bağlanmasıdır..

AArkadaşımız CPU Şişmesini Engelleyerek Bi Nevi Çözüm Üretmiş Ve %100 Calısıyor Denendi Onaylandı Çoğu Kişi Denemeden Yapmadan Yargılamış Yazıklar Olsun ..

Bunun Üstüne Laf Koyan Olursa Bende Ona Koyarım Okadar.!!

Ultra Arkadaşımızın Dediği Kesinlikle %100 Doğrudur..

ram yetmezliğinden olan bişi görew yöneticisinden gereksiz şeyleri kapatın öyle ebenezeri acin hö :D

Beyler Bende Şaka Yapıyo Sandım Ama ßy_TroJaN Yalan Söylemez Oluyoo xD Süpersin Sen Ya Az da olsa Rap attım xD

gayetde olıyor valla

Arkadaşlar 2 haftadır bu sorunun çözümünü arıyorum, ve bulduğum sonuç: VPSlerde kullanılan VPN programının Ebenezerin çalışmasını sağlayan Portların açılmasını engellemesidir.

Kullandığım 1gb ramli VPS'ye, Windows 2003/2021 Standart Edition vs. tüm işletim sistemlerini yükletmeme rağmen bu sorundan kurtulamadım. Dedicated server aldım ve şuan hiçbir sorun yaşamıyorum.

Size tavsiyem, Vps alacağınıza 20-30USD fazla verip ucuzundan Dedicated Server almanız.

(Alt taraf reklama girerse moderatörler silebilir.) Dedicated Serverimi iDealhosting | Managed Dedicated Servers | VPS | Reseller Hosting 'ten aldım, İngiltere lokasyon, 5000GB bandwitdh, FTP hizmeti vs. çok makul bir fiyata sunuyorlar. Müşteri hizmetleride gerçekten çok iyi.

denemekte fayda vaR xD

Olmuyor diyenler halt etmiş arkadaşımın sunucusunda bu sorun vardı arkadasım öle yapıyormuş ben beceremedım hö xD

Geri
Üst Alt