Ebenezer 4 e Kadar Artık Hiç Bir Server'da Saymayacak!! ByTroJan FarkıyLa

Cevap: Ebenezer 4 e Kadar Artık Hiç Bir Server'da Saymayacak!! ByTroJan FarkıyLa

paylaşım ıcın teşekkurler

Cevap: Ebenezer 4 e Kadar Artık Hiç Bir Server'da Saymayacak!! ByTroJan FarkıyLa

Bulanın ellerını opeyım..

Cok Mantıklı Denedim %100 Calısıyor Tşkler Kanka..
Sırasıyla sadece tek tıklıyorsunuz hepsine ebenezer acılana akdar

çok saol bilader :D

yazdığın içerikle bi bağlantısı olduğunumu sanıyosun?
tamamiyle işletim sistemiyle alakalı bi durum böyle saçmalıklar nerden türüyo?

SQL ve server dosyalarını bütün işletim sistemleri çalıştırmıyo çalıştırsa bile eksik parça pinçik çalıştırıyor.SQL ve server dosyalarını sorunsuz çalıştıran işletim sistemini herkes şu an biliyor

yazdığın içerikle bi bağlantısı olduğunumu sanıyosun?
tamamiyle işletim sistemiyle alakalı bi durum böyle saçmalıklar nerden türüyo?

SQL ve server dosyalarını bütün işletim sistemleri çalıştırmıyo çalıştırsa bile eksik parça pinçik çalıştırıyor.SQL ve server dosyalarını sorunsuz çalıştıran işletim sistemini herkes şu an biliyor

Ne kadar banada inandırıcı gelmesede maalesef herşey arkadaşın anlattığı gibi doğru bıtbıt

inanamadım :) ama cidden çalışıyor .. lütfen kimse mantık aramasın .. işine yarayan teşekkür etsin benim gibi..

teşekkürler güzel paylaşımın için .. sevgilerimle..

Bilmiyorm Nasıl yapcazzzz

ssssssssssssssssssss

tek tek tüm sayfaları okudum ümidim yoktu harbiden acılana kadar tıklayınca tek tek cıdden sorunsuz monsterler geliyor .

Bu yöntem kesilikle işe yarıyor arkadaşlar. Paylaşım için teşekkürler.

Ona gerek yok.Ebenezer Acıldıgında 4 e kdr saymıssa Aı sw ıle ebenezerı kapayıp tekrar ac tmm dır.

Geri
Üst Alt