MYKO EskiKnightOnline.net ▌YENİ SUNUCU BERAMUS RE-LAUNCH = 8 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ 21.00 !!

Ben Sağlam bir Myko oyuncularından MardelS Bu server tamamen vur-kaç myko serverdır. Son zamanlarda sahte serverlar çokca türedi buda onlardan bir tanesidir. Paralarınızı bu tarz soygun şebekelerine kaptırmamanızı şiddetle öneririm.
Bu server sahibinin kendisi ile bire bir muhabet etmişliğim ve hiçbir şekilde çıkar gözlemeden item satışları hakkında bilgi almışım ve item satışı olduğu söylemiştir geçen yıl yaz tatilinde de vur-kaç yaparak 1 haftada ortadan serverı kaldrımışlardır.

Diğer sahte sunucular Risingko, EskiKnightOnlne, AncientGame , İnternationalko, Eskogame vs vs vs saymakla bitmez bunlar. Hepsi şebeke şeklinde tek kişiye aittir.

image uploader

Ekli dosyalar

• prof.jpg
    prof.jpg
    170.7 KB · Görüntüleme: 0
Sayin @SaygiDuy facebook sayfamıza baktığınızda çakma olmadığımızı anlıyacaksınız bu tarz bir karalamaya girmeniz hiç hoş değil belirttiğiniz bazi serverler ise bu ay açılan serverler arasında bizlere rakip olan serverlerdir bu tarz komik bir eşleştirmeye girdiğiniz için size sadece gülüyorum ve açılışımıza davet ediyorum asla sunucumuzda item vs. satişimiz yoktur varsa ispatiniz bize sunabilirsiniz..

DİKKAT DİKKAT HIRSIZ !!!
Risingko,Eski Knight Online, Ancient game hepsi
KADİR ŞİRİN DİKKAAAAT DİKKATTT
VUR-KAÇ İZİN VERMEYİN!!!

Ancient Myko- Eskogame- sahte Risingko vb server sahiplerinden Kadir ŞİRİN'in serverıdır..
LÜTFEN DUYARLI OLUN BEYLER.. BU VUR-KAÇ YAPAN ŞAHISA PRİM VERMEYİN!!!!

Geri
Üst Alt