FreeStyleHell [DATABASE]

Cevap: FreeStyleHell [DATABASE]

Benim server dosyalarındaymış hara çok sağol yardımın için şimdi droplarını editliyorum +7 yapıyorum tüm dropları takılarıda +1

Benim server dosyalarındaymış hara çok sağol yardımın için şimdi droplarını editliyorum +7 yapıyorum tüm dropları takılarıda +1

Orjinal güzel,şahsen ben kullanıyorum.200 kişi online :haha: Kendi database mi paylaştım kıskanacak değilim

Yok kıskanacağından demedim o halini istersen veririm emeklerin için çok teşekkür ederim şu stat olayuını düzeltmen mükemmel olmuş helal olsun

ya ben aynen bu şekilde yazdım olmadı ama ya yine şu restore backup hatasını veriyor yardım edebilir misin? :S

Dosya adında [] olduğu için (FreeStyleHell [Database])yapıyor sanırım başka bir arkadaşta bu sorunu düzelttim.İsmini değiştirirsen düzelir

Son düzenleme:

battle1_1111.smd. hatası veriyo map nasıl çözülür?

aiserver da battle1_1111.smd hatası veriyoooooo.map eksik galiba .....upupupuppupuppup

Bir üstteki cevabımda verdim değil mi ?

Kod:
update zone_info set roomevent '0'

Bu kodu query analyzere okut

Kardeş ben dbni kullanıorum 100 user olmadan res atttım şimdi ebenezer c++ hatası verio :S

valla ben kullandim db yi ilk gun 160 user oldu ama bazi hatalar oldu mesela IIII gibi oyuna almama gibi sorun var yani hersekilde adam IIII nickli adam oyuna giriyor birde npc lere np ekleseydin keske dahada guzel olurdu
yinede ellerine saglik

dasddadadsadas

dasdadsadsadsdasdsdadsads

sdasdasdasdaasdsdasdasdasdasdasdasdasadsdasdassdaasdasdsdasdadassdasdadsa

11111111111111111111111111111111111111111111111

sadasdasdsadasdadad

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt