MYKO FrienzKO.NET | Yeni Sunucu : | Ephesus | OFFICIAL : 22 MART | ISTIRAP [MYKO] v.1299

Merhaba, Oyunda Suan Upgrade Yapamıyorum.
Şöyle bi hata alıyorum,
The Items Required for upgrade does not match.

werewolf den düşen paper kıyafetleri için de denedim aynı. +1 Iron Crosbow için de denedim aynı hatayı veriyor. Ne yapmam gerekir ?

Bu konuda facebook sayfamızdan basamadığınız ıtemın tam adını ve nıckınızı yazın gonderın gece ılgılenılır

basamadığımız itemi yazdım işte. yazdığım yeri dikkatli okursanız, hiç bişey basamıyorum aynen yukarıdaki gibi hata veriyor.

Buyrun buda resim.
Invertory deki tüm itemler için aynı hatayı veriyor. o itemleri NPC'den almadım. Werewolf ten düşen paper kıyafetlerdir. Yani upgrade edilebilir kıyafetlerdir.

Premium Aldığıma pişman olmaya başladım valla. bi yardımcı olabilirmisiniz.
Clientten olabilir diye, sitenizdeki Full clienti indirdim yine aynı.

Bu nasıl iştir arkadaş,
+3 Iron Crosbow takıyorum çardaki ap yükseliyo, (Ironcrosbow ap : 92)
+3 Iron Bow takıyorum, düşüyor. (Iron bow ap : 101)
Anam ağladı ib alcam diye, sonuç ?
Buda Resimleri,

Buyrun buda resim.
Invertory deki tüm itemler için aynı hatayı veriyor. o itemleri NPC'den almadım. Werewolf ten düşen paper kıyafetlerdir. Yani upgrade edilebilir kıyafetlerdir.

Premium Aldığıma pişman olmaya başladım valla. bi yardımcı olabilirmisiniz.
Clientten olabilir diye, sitenizdeki Full clienti indirdim yine aynı.
Item High Class Item oldugundan dolayı basamıyorsunuz bir hata sonucu middle class yazılmış ama aslında ıtem high clastır bu tür sorunlarda oyun yöneticilerine pm attığınızda daha çabuk yanıt alırsınız

bence denemeyin para hırsı var adamlarda item satısı ve karakter satısı gercek parayla yasaktır deniliyor 50 tl vererek alacagım iteme oyunda kc ile almaya kalkınca 100 tl vermek gerekiyor aldıgımız premiumlar sc ler icin aldıgımız kc ler yetmiyor sanırsam

Adsız.jpg Adsız.jpg ilk defa giris yapacagim bana bu uyariyi veriyor. Bircok id denedim. Hepsinde aynı sorun. denedigim id ler oyunda oynayan playerlarin id ile aynı olması mumkun degil.Adsız.jpg

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    318.6 KB · Görüntüleme: 23
Geri
Üst Alt