MYKO FrienzKO.NET | Yeni Sunucu : | Ephesus | OFFICIAL : 22 MART | ISTIRAP [MYKO] v.1299

Harika bir server hiç vaktinizi almıyor. Sadece 2 hafta sürdü ve kapandı. bari parasını verdiğimiz premium bitseydi. 18. günde kapandı server.

Yeni Sunucu EPHESU : Çok yakında

Merhaba değerli oyuncular
Yeni sunucu Ephesus için çalışmalara başladık . Yeni sunucu tarihi kesinleştiğinde konu güncellenecektir.

buradaki reklama bakıp da başlayacak olan varsa başlamayın kandırılmayın arkadaşlar. server 2 hafta sürüyor. aşırı derece kaba küfürbaz leş bir yönetime sahip. premiumunuz bitmeden kapanan bir server.

Bunlar aralıkta server açtılar 15 gün sürdü baktılar user kalmadı serveri kapattılar. Sonra ocakta tekrar yeni server açtılar, şimdi o serveri de kapatıp martta tekrar server açıyorlar. Bu kadar bilgi yeterli sanırım serverin kalitesini anlamak için :) Beş para etmez bir server, anca tanıdıklarına kc dağıtsınlar. Server açıldıktan 10 gün sonra ne user ne yetkili bulabiliyorsun oyunda :) emeğinize yazık, gidin 24xx Deathko, Knight Kingdom tarzı sağlam serverlar da oynayın bu çocuklara prim vermeyin... Ha illa myko olcak eski tarz server oynuycam diyosanız Yourko oynayın, kendinizi rezil etmeyin.

Son düzenleme:
server gayet başarılı gececilere özel eventlarıda arttırıp daha kaliteli bir oyunla sizleri bu açılışta bekliyorum ^^ <3

bu fanboyların yazdıklarına aldanmayın. server çöp. 3 hafta bile sürmüyor. bu sene açtıkları 3. server. ilk ikisi 2 hafta sürdü.

Bunlar aralıkta server açtılar 15 gün sürdü baktılar user kalmadı serveri kapattılar. Sonra ocakta tekrar yeni server açtılar, şimdi o serveri de kapatıp martta tekrar server açıyorlar. Bu kadar bilgi yeterli sanırım serverin kalitesini anlamak için :) Beş para etmez bir server, anca tanıdıklarına kc dağıtsınlar. Server açıldıktan 10 gün sonra ne user ne yetkili bulabiliyorsun oyunda :) emeğinize yazık, gidin 24xx Deathko, Knight Kingdom tarzı sağlam serverlar da oynayın bu çocuklara prim vermeyin... Ha illa myko olcak eski tarz server oynuycam diyosanız Yourko oynayın, kendinizi rezil etmeyin.
Beyler bu benim server açılmadan önce attığım yorum yukarı çıkın bakın. Şimdi ağlayanları duyuyorum forumda falan bu yorumu görüp inatla oynayan bazı ameleler varmış :D size her şey müstehak salak herifler... ağlayın verdiğiniz premium parasına, 1 haftada patlayan servera xd

Geri
Üst Alt