Gelicek 1351' Serverimden Resimler. Usko Style -

Cevap: Gelicek 1351' Serverimden Resimler. Usko Style -

Gercekten Cok Guzel Ellerine Saglık...

5.Para Etmez, hemen hemen bir şey yaptgını göremiyom insonia db ve paylaşılmışlar maplar

5.Para Etmez, hemen hemen bir şey yaptgını göremiyom insonia db ve paylaşılmışlar maplar

Selamlar . Bu ' Dbnin İnsonia İle Alakası Yok. 1 .cisi İnsoniada Questler Calısmamakta Ardream Atak Yapılmamakta Fakat Benım DB'mde yapılıyor .. Bu Dbnin Evtlerini Ve Questlerini Yeniden Yaptım..

Birde Eyer Bu Db İnsonia Olsaydı.. Loglarında Kesinlikle İnsonia Yazardı.. Ve Ben İnsonia Dbyide İndirip Denemiştim.. Bunu Bil ..

Hadi BAKALIM Yiyorsa 1351 Hunt Sistemindeki Exp Görevlerini Yap Yapabilıyosan .. Hiç Biryerdede Paylaşılmadı.. Teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sen Buna DB mi Diyon :D Ben Sana Benim Usko Tarzı Questli Db yi Göstereyim 1351 :D Bu Arada Exchangedeki Bugu Çözdünmü :D

ewet haberleştik biz yaptırcagız bakalım :) deniyecegız nasıl olucak burdan size haber vericem dostlar :)

Sen Buna DB mi Diyon :D Ben Sana Benim Usko Tarzı Questli Db yi Göstereyim 1351 :D Bu Arada Exchangedeki Bugu Çözdünmü :D

dostum senin bütün konularına baktımda :) DB ile alakı bir şey yok birde burdakine salça atıyorsun anlamadım gitti :)

Selamlar ,

Databasenin Son Hali Daha Bitmedi . Dbdeki Tüm Bugları Fixlemiş Bulunmaktayım Exchange Dahil. Sadece Hunt Sistemi Kaldı Onuda Symrna ( Furkan ) Arkadaşımla Birlikte Tamamlıyacagız . Son Halinin Resimlerini Paylaşınca Yorum Yaparsın İyi Forumlar .

Hiç Bir Zaman Kimsenin Yaptığı Emekle Dalga Geçme. Tamam Sen Daha İyisini Yapmış Olabilirsin Belki Senden Daha İyi Yapanlarda Olucak Fakat.Emeğe Saygı Göster..

Evet Exchange'i Çözdüm
..

Başarılarının Devamını Diliyorum..

Evet beyler inanılma zöellikler olucak DB'de %100 UsKO Gibi Bişy Az Kaldı Bomba Gibi Geliyoruz. Güzel ss'ler Fuat

Selamlar . Bu ' Dbnin İnsonia İle Alakası Yok. 1 .cisi İnsoniada Questler Calısmamakta Ardream Atak Yapılmamakta Fakat Benım DB'mde yapılıyor .. Bu Dbnin Evtlerini Ve Questlerini Yeniden Yaptım..

Birde Eyer Bu Db İnsonia Olsaydı.. Loglarında Kesinlikle İnsonia Yazardı.. Ve Ben İnsonia Dbyide İndirip Denemiştim.. Bunu Bil ..

Hadi BAKALIM Yiyorsa 1351 Hunt Sistemindeki Exp Görevlerini Yap Yapabilıyosan .. Hiç Biryerdede Paylaşılmadı.. Teşekkürler

Hmm.. paylaştığım veritabani ile alakasi yok dogru diyorsun :)

3'üncü ssdeki kardan adamları birebir koydugum kordinatlarına sen yerleştirmişsindir.

Questler çalışmamakta demişsin. Evt olarak sadece 21inci evtyi paylaştıydım patrickteki ve heppadaki görevler hem açılıyordu aynı zamandada paylasildi zaten.

Czdeki rider, krowaz monsterleri, emcdeki zalkida nasıl olduysa birebir koydugum kordinatlara koymuşsun :) Elmoraddaki npc isimleride nasil olduysa ayni olmuş.

Birde ardreamde atack yapılmamakta demişsin. Paylastigim halinde ardream ekli değildiki.

Çok konu gördümde bu kadar pişkinlik fazla değilmi sencede? Ben zaten editleyin istediğiniz gibi değiştirin çarpın bölün diye paylaştıgım veritanını gelipte böyle ben yaptım ben ettim diye üstünüze alınmanız ne kadar hoş :) selametle.

Hign İsmini Çok Duydum / Hırsız / 3Kağıtcı v.s konularında Çok Duydum Adını En son maLezTrazza mı ne Vardı Ona ana Bacı Sövüp durmussun adamda cekmıs fotosunu koymus foruma ^^ onun dbsını calmıssın fLn Beni İlgilendirmez ..

Varsa bi Emeğin Tebrikler. Saygım Var Emeğine Karde$.

Geri
Üst Alt