Her Reset Attıgınızda Rollback ( NP , İtem , Exp ) Kaybımı Yaşıyorsunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Rig

Emektar Üye
Emektar
Nis
3,758
23
Merhabalar ,

Kücük bir paylaşım ancak hala içinizde bilmeyenler varsa açıklamak istiyorum . Bilindigi üzere bazı private serverlarda resetlerden sonra başlıkta bahsedilen durumlar yaşanmakta . Böyle Bir kayıp yaşamamak istiyorsanız serveri kapatmadan önce ;

Ebenezer ekranına ;

Kod:
/serverdown [COLOR="red"]x[/COLOR]

komutunu uygulasınlar . 'x' kısmına süre yazacaksınız . Mesela /serverdown 3 ; bu komutu ebenezer e uygulayıp enter 'a bastıgınız an oyunda oto ingilizce notice gecer 'The server will shutdown after 3 minutes' gibi . 3 Dakika içinde server kapatılacak demektir ve her dakika bası bu notice geriye dogru saymaya başlar . 1 dakika noticesi gectikten kısa bir süre sonra ebenezer kısa bir donma yapar ve oyun kendini laga sokar . Kısa süre sonra ebenezer ekranında server shutdown 30.01.2021 vb. yazılar yazacaktır . Bu yazının anlamı server sorunsuz rollback atmadan kapatılmıstır anlamına gelir . Eger Acil bir işiniz çıktı ve uzun süre gelemeyeceksiniz süre kısmını 50 , 60 ,120 vs. süreler yazarak o saatde kapanmasını saglayabilirsiniz. Bazı akıllılar bu noticeden faydalanarak save dupesi olarak anılan dupe çeşidini uygulamaya calısabilirler . Bunu engellemek içinde Enterprise Manager > SERVER RESOURCE tablesinden query ile oto noticeyi kapatabilirsiniz. 192 yada 193 Sekmesinde Yer alacaktır . İYİ FORUMLAR

Ek Olarak Oto Noticeyi Nasıl Degiştiririm Diye Soranlarınız Olabilir ;

Kod:
UPDATE SERVER_RESOURCE SET strResource = '[COLOR="Red"]Oto Noticede Yazmasını istediğiniz yazı[/COLOR]' WHERE nResourceID = '[COLOR="Red"]Hangi Sekmedeyse Onun Kodu Örn : 151[/COLOR]'

Son düzenleme:
Cevap: Her Reset Attıgınızda Rollback ( NP , İtem , Exp ) Kaybımı Yaşıyorsunuz ?

Yılmaz Harbi yazı geçiyormu la ?

Cevap: Her Reset Attıgınızda Rollback ( NP , İtem , Exp ) Kaybımı Yaşıyorsunuz ?

Geçmese Ne Diye Yazayım Onu Oraya Yav :)

Yılmaz Paylaşmışsa Çalışıyordur :)
Save Düpesi İçin Client'ten SAVE Komutunu Kapatmak var Onu Yapsınlar..

Güzelmiş teşekkürler Yılmaz.

Rica Ederim . Tam Anlamıyla Save Dupesi Gibi degilde o notice den faydalanıyorlar sadece . Tam Detayına inmek istemedim yapmaya başlamasınlar diye :)

Son düzenleme:

Denedim Çalışıyor helal olsun çok thank you Yılmaz :-:

Teşekkürler Güzelmiş

Rica Ederim . Konuyu güncelledim oto notice yazısıyla alakalı bir kod eklendi.

Güzel Paylaşım Ama Serverin Kapanması Gerektiği Saat'in Mesela 60-120 Dk Demişsin Kapatmasa Ne Olucakki Tekrar Açılmakdıkdan Sonra :)

Ben Aciklamami Yapayimda Onlar Ne Yapiyosa Yapsin :)

Bunu önceden denemiştim Ebenezer'in güzel nimetlerinden biri sadece :)

Bunu bilmeyen adam server açmasın hiç Yazık parasınada oynatacağı userın emeğinede

Bunu bilmeyen adam server açmasın hiç Yazık parasınada oynatacağı userın emeğinede

Herkes Bilmek Zorunda Degil Diye Düşünüyorum :)

Doğrudur. :) Rica Ederim.

Eminim Bilmiyordu ve sırf hava için bu yorumu yazdı :) nese salla gitsin. :D güzel paylaşım bilmiyordum.

Emin ol Bilmiyorum :) Ezme Bunu bilmeyen adam server açmasın Bilmekte zorunda!

+ Çok Konuşma Sen mustafa ezmelik yapma mertin yaptıklarını ben yaptım dşye övünmekle olmuyor :P

bnm 2 server var 3. sünü acıyorum lord arkadasımız saolsun bilmiyordum 2 pk dan sonra zor acalım diyorduk ve öğrendiğim cok iyi oldu ALLAH razı olsun.

Günaydın Demek istiyorum :)

Emin ol Bilmiyorum :) Ezme Bunu bilmeyen adam server açmasın Bilmekte zorunda!

+ Çok Konuşma Sen mustafa ezmelik yapma mertin yaptıklarını ben yaptım dşye övünmekle olmuyor :P

bencilliğe qerek yok ? herkez bilmek zorunda değil bilmediğin şeyleri sorsam sana hoşuna gidermi ?a

Geri
Üst Alt