HomeKO HOMEKOWORLD 28 EYLÜL PK BETA [TL VE HEYKEL ÖDÜLLÜ] 05 EKİM OFFİCİAL #ARANANKANHOMEKOWORLD

aga hem rar indirdim hemde exe yi indirdim 2 sinide denedim ama dosyada yani klasörde şey yok hepsi var option felan yalnız launcher yok neden acaba ? galiba benim virüs programım otomatik karantinaya alıyor. Kapatıp yükleyin demeyin öyle bir lüksüm yok her zaman açık kalmalı virüs programım nnormal usko yu nasıl kolayca oynuyorsam pvp yide öyle oynayabilmeliyim varsa bir çözümü söyleyin yoksa oynayamıcaz

Konu yenilenmiş daha yeni fark ettim. Çok güzel açıklamışsınız en azından dürüst sünüz size güveniyoruz bu sw öyle zırt pırt kapanan bi sw değil zaten aylar yıllar oldu bu sw yi tanıyalı homeko olarak 1. zaten hatta genel toplamda en iyi 5 pvp den biri diyebilirim rahatlıkla yeni dönemde yeni sw de burdayım yalnız client indircemde şuanki client geçer li mi ? yoksa yeni bir client mi gelecek yeni sw için tam anlayamadım orayı teşekkürler. bu sw deyiz her zaman tam destek.

özel üye admin bey bakar mısınız konuya lütfen 1 sorum var
sw belirlenen tarihlerde mi açılacak yoksa şuanda açık mı ben sw ye girdimde şuan açık gibi gözüküyor

Selamlar,
Tekrardan Hayırlı Olması Dileğiyle...
Umarım Panelinizde Açık Yoktur Geçen Db De Onun Sıkıntısını Yaşamıştık...
Son Sorum da Neden Beta Yapma Gereği Duydunuz? Zaten Oyun Sorunsuzdu.

Daha iyisi olamaz herhalde

kesinlikle kardeşim :)
beyler sw yi ilk defa duyanlar görenler gelsinler kesinlikle süper sw şuan beta online ve yakın zamanda beta bitecek offical başlayacak acayip zevkli sw betada kim ne yapıyor maradon pazar maden cz pk emc maden savaş bdw chaos hepsini deneyin acayip zevkli süper sw herkesi bu sw ye davet ediyorum en iyisi burası

Yorumlarımınız için çok teşekkürler, betamızı beğendiğiniz için minnettarız. Söylemiş olduğunuz sorunların hepsi giderilmiştir. Lütfen betada bizlere destek olmayı unutmayınız :)

takvim sistemi
gold madalyon (10gb)
cz kill hediyeleri
çok güzel olmuş :)
son 4 gün efsane açılışa çok sağlam sw teşekkürler admin piyasadaki en kaliteli sw bence tanıtımı yeter :) kopyala yapıştır malak pvp ler midemi bulandırıyo

Geri
Üst Alt