KnightWars.Net
Member
- Eyl
- 150
- 5
Sayılı günler kaldı açılışımıza. Yeni tanıtım videomuz bugün yayına girecektir.
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Admin exp oranlarini verirmisin daha oncede soruldu bu soru cevap veren olmadiKonu Güncel... Açılışa Çok az bir zaman kaldı. Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayınız...
Orjinal myko exp oranlarında. Level Sınırı 62 , 62 Lw olmanız için en az 5 6 gün sağlam kasmanız gerekiyor çarınızı cz de.Admin exp oranlarini verirmisin daha oncede soruldu bu soru cevap veren olmadi
Öncelikle Merhaba. Size şunu belirtiyim gördüğüm kadarıyla yourkonun sürekli konusunu güncelleyen birisiniz ki buda sizin yourko ile çalıştıgınızı veyahut playeri oldugunuzu gösteriyor. Biz burda yourkonun kalitesi hakkında en ufak bişey yazmadık ve çizmedik. Doğrudur kaliteli bir server olabilir görüşünüze göre lakin biz bu işe girerken rakip tanımayarak girdik. Rakiplerimizi gözümüzde büyütmedik hiçbir zaman. Tercih meselesidir. İsteyen istediği serverde oynar. Ama sizin gelip bizim konumuz altında reklam yapmanız doğru değil. En iyisi siz yourko nun konusunu güncellemeye devam edinTürkiyenin en iyi myko serveri hmm güldürdünüz..Bakın myko dünyası 2 ye ayrılır YOURKO dan öncesi ve YOURKO dan sonrası. YOURKO dan önce hatırı sayılır 1-2 1098 versiyon server bulunuyordu. Ondan sonra herkes bilmez farm server olarak ßy ShakeaL db ile yine 1-2 tane server vardı.. ama işte vardı
ondan sonra YOURKO ambargoyu koydu.
demem o ki gözünüzü yükseklere dikmeyiniz, boş vaatler verip süslü 2 video ile insanlarımızı salak yerine koymayınız..
EN IYI MYKO SERVER ETIKETI DOLU MAALESEF > YOURKO
Görüşünüz için teşekkür ederiz yinede. Açılıştan sonra kalitemiz ve oyun anlayışımız daha belirgin olacaktır. Yorumunuz bence çok erken. Çünkü üstünde aylardır çalıştığımız bir çalışma buEvet YOURKO serverinde bulundum fakat şuan oynamıyorum. benim bu mesajı atmamda ki sebep hep aynı vaatlerle ile yeni bir sunucu açılıp belli bir süre zarfında kapanıp tekrar açılmasıdır.. Benim ne bu konu altına reklam yapmaya nede YOURKO serverinin reklama ihtiyacı var. Ben sadece belirtmek istedim.. Umarım 1 aylık PVP sunucularından olmazsınız.İyi geceler.
Ekip olarak geliyoruz. Açılış tarihini en kısa sürede bekliyouz, başarılar...
26 eylülde 2 tane myko server açılacak. serverinizi bu tarihten önce veya sonra açarsanız sağlıklı olacaktır.ve bir an önce açın artık beklemedeyiz![]()
Son derece mantıklı.İnşallah beklediğimize değecek.Öncelikle Değerli yorumlarınız için ekibim adına teşekkür ederim.
Kpss sınavı ve Kurban bayramı tatilide göz önünde bulundurularak açılış tarihimizin 10 Ekim olarak belirlenmesi kesin olmamakla birlikte muhtemel görünmektedir.
Geç açılma nedenimiz KPSS Sınavı ve piyasada bulunan myko serverler nedeni ile userler dağılmış durumda Hedefimiz +2000 player. Ve bu rakam için bu ayın yeterli olmadıgını düşünüyoruz.. Aceleye getirip bunca kişinin beklentisini tehlikeye atıp kötü bir sonuçla karşılaşmak istemeyiz. Geç olsun güç olmasın Daha uzun reklamla daha fazla kitlelere ulaşarak oyunu daha kalabalık ve zevkli bir hale getirme gayesi içindeyiz. Açılıp 1 ay sonra kapanan myko serverler gibi sonumuzu getirmemek en büyük çabamız. Sizleri bekletmek istemeyiz ama bizce userler ve yönetimimiz için en sağlıklısı bu olarak düşünüyoruz. Teşekkürler.