✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
[***];2110230' Alıntı:Brocklyn senin gibilerle uğraşamıcam.Bi yerden aklıma geldi yaptım.Tartışma yaratma.
güzel pis yalaka xD
[***];2110346' Alıntı:Brocklyn tartışma yaratmak istemiyorum diyorum.Googledan arama lafları bana söyleyen küçük çocuklarla uğraşamam![]()
Daha Senin Kadar Olamadık
Ama yok Senin Kadar Olmak İçin, En Basta YALAKA Olmak gerekiyor![]()
1.ben bilmiyorum googlede aratınca ne tür yazılar cıkıyor sen az takılmadın benden daha iyi biliyorsundur.
tassaq opmek yerine dogruları soylemenin adı deyismis?:sakalli:
[***];2110515' Alıntı:Brocklyn konumdan yavaş yavaş uzayıp gidersen.Burdaki herkes sevinecek.Parazitlere ihtiyacımız yok.Bu arada googleda gerçekten senden fazla takılıyorumki konuşma biçimim bilgimi yansıtıyor.Google bir aşatırma sitesidir.Ne kadar takılırsan o kadar bilgin olur.Ha şimdi buna da saçma bir cevap yazacaksın.Mahalle kavgalasında değilsin.Bunu hatırlatırım.Ve çocuklarla tartışmak istemiyorum.Hadi şimdi fazla uzatma.Sende işine bak.Bende işime bakiyim![]()
google aşatırma sitesi post kasmaya devam? bos konusmaya devam? yoq siz takılın kumdan kale forev4