Ko-Cuce'nin Knighttaki Farkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan [Fox]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

[Fox]

Yaratıcı Cüce
Tem
412
20
Bu sefer photoshop yapmadım.Herkesin yapabileceği basit bir çalışma.Aklıma geldim yapiyim dedim.Fazla konuşmadan resime geçelim:
foxkocuce.jpg

Yorumları eksik etmeyelim:-:

Cevap: Ko-Cuce'nin Knighttaki Farkı

Brocklyn senin gibilerle uğraşamıcam.Bi yerden aklıma geldi yaptım.Tartışma yaratma.

Güzelmiş Teşekkürler :)

[***];2110230' Alıntı:
Brocklyn senin gibilerle uğraşamıcam.Bi yerden aklıma geldi yaptım.Tartışma yaratma.

benim gibiler senin gibilere yol gostermek için vardır tartısma biter *** bakar.

Brocklyn tartışma yaratmak istemiyorum diyorum.Googledan arama lafları bana söyleyen küçük çocuklarla uğraşamam :)

[***];2110346' Alıntı:
Brocklyn tartışma yaratmak istemiyorum diyorum.Googledan arama lafları bana söyleyen küçük çocuklarla uğraşamam :)

1.ben bilmiyorum googlede aratınca ne tür yazılar cıkıyor sen az takılmadın benden daha iyi biliyorsundur.

Daha Senin Kadar Olamadık :)

Ama yok Senin Kadar Olmak İçin, En Basta YALAKA Olmak gerekiyor :)

tassaq opmek yerine dogruları soylemenin adı deyismis?:sakalli:

Son düzenleme:

1.ben bilmiyorum googlede aratınca ne tür yazılar cıkıyor sen az takılmadın benden daha iyi biliyorsundur.

tassaq opmek yerine dogruları soylemenin adı deyismis?:sakalli:

Bak Koçum . Efe , Abimdir Sayar Severim..

En Azından Senin Kadar Yalaka Değilim .. Ben Sevdiğimden Savunuyorum . "Saygımdan"

Taşşak Öpmeyi Ögren Gel Yiğenim .

Brocklyn konumdan yavaş yavaş uzayıp gidersen.Burdaki herkes sevinecek.Parazitlere ihtiyacımız yok.Bu arada googleda gerçekten senden fazla takılıyorumki konuşma biçimim bilgimi yansıtıyor.Google bir aşatırma sitesidir.Ne kadar takılırsan o kadar bilgin olur.Ha şimdi buna da saçma bir cevap yazacaksın.Mahalle kavgalasında değilsin.Bunu hatırlatırım.Ve çocuklarla tartışmak istemiyorum.Hadi şimdi fazla uzatma.Sende işine bak.Bende işime bakiyim:)

[***];2110515' Alıntı:
Brocklyn konumdan yavaş yavaş uzayıp gidersen.Burdaki herkes sevinecek.Parazitlere ihtiyacımız yok.Bu arada googleda gerçekten senden fazla takılıyorumki konuşma biçimim bilgimi yansıtıyor.Google bir aşatırma sitesidir.Ne kadar takılırsan o kadar bilgin olur.Ha şimdi buna da saçma bir cevap yazacaksın.Mahalle kavgalasında değilsin.Bunu hatırlatırım.Ve çocuklarla tartışmak istemiyorum.Hadi şimdi fazla uzatma.Sende işine bak.Bende işime bakiyim:)

google aşatırma sitesi post kasmaya devam? bos konusmaya devam? yoq siz takılın kumdan kale forev4

google aşatırma sitesi post kasmaya devam? bos konusmaya devam? yoq siz takılın kumdan kale forev4

8 yaşındaki bir zihniyet ile konuştuğun için sana cevap bile vermek istemiyorum.Ama insan bu kadarda zorlanır mı canım :)Sana bi büyük tavsiyesi:
Büyüklerine saygılı ol ve adam gibi konuş.Yoksa sonuçlarına katlanırsın :)

*** Çok Güzel olmuş...

Düşünce sanırsam şu bende bi ara görmüştüm:GoogLa kızlar yazıosn kaşar mı demek istediniz dior.Sanırım fikir ordan...

Onur yorum için teşekkürlerde fikir ordan değil.Bir arkadaş bana google ı avatar yaparmısın demişti.Harfler sırayla çıkıyordu.Sonrada Bunu mu demek istediniz çıkıp arkadaş hakkında iyi şeyler yazıyordu.Bende bunu biraz değiştirdim.Birde bir arkadaşın fikri vardı.

Geri
Üst Alt