v2xxx Ko4Fun.NET®️:[Light-Farm] ▌12 Yıllık Tecrübe ▌Dc.ko4fun.net ▌GmAres & GmPatos ▌Official 8 Mayıs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fungame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serverın en sevdiğim yanı 7/24 GM'ler ile iletişime geçebiliyorsunuz.Yetkililer anlayışlı, KC fiyatları gayet uygun, droplar orantılı, upgrade oranları düzgün, user da var.Daha ne olsun :) - Raichu

Serverinizi dört gözle bekliyorduk sağ salim kavuştuk gerçekten serveriniz çok başarılı uskoyu aratmayacak şekilde yapılmış Bütün arkadaşları bekliyorum. -- CrawLex

Serverinizi gerçekten çok kaliteli ve eğlenceli buluyorum Adminlerin ilgisi, evenetleri bizi ko4funa daha çok bağlıyor. Teşekkürler ko4fun --- CrawLex

Son derece akıcı ve güzel bir server, kaç yıldır oynadığım oyun bu kadar ilgi hiçbir serverda bulamadim GM Ekibi çok iyi

Nick: Chivas

Kaliteli çalışan gm ler ve dolu doluya server, tavsiye ederim. Nick : Tech

Tebrik ediyorum böyle bir server yaptıgınız için.Eğlenceli vakitler geçiriyoruz sayenizde.
Nick : Ecou

Server GMleri aşırı ilgili arkadaş gibi sohbet edebilir hatta espriler yapabilirsiniz :) Sunucu Gayet güzel uskoya en yakın server nerdeyse.
Gayet güzel özellikler Eventler var. Ko4Fun 'a başlamayan bin pişman agam.
Nick : CooLNight

sever ne zor ne kolay çok tatlı olmuş eğleneceğinizden hiç şüpheniz olmasın tavsiye ederim -Psychosis

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler... KO4fun Adonis dünyasında eğlence hız kesmeden devam ediyor. Henüz geç kalmış değilsiniz hemen aramıza katılın farkı KO4fun'da yaşayın...

oyun çok güzel ve çok aktif ilk defa pwp oynuyorum çok iyi :) Gladio28

Santa etkinliği bu akşam 22:00'da! Henüz geç kalmadın hemen gel aramıza katıl!

Geri
Üst Alt