v2xxx Ko4Fun.NET®️:[Light-Farm] ▌12 Yıllık Tecrübe ▌Dc.ko4fun.net ▌GmAres & GmPatos ▌Official 8 Mayıs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fungame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Server çok kalabalık gerçekten. PK ve EXP kasmak o kadar eğlenceli ki anlatamam arkadaşlar. Herşey orantılı olmuş. Maden işine gelirsek biraz zor ama hemen item yapıp server item ile dolmuyor pazarda herşey çok değerli en ucuz itemler bile çok değerli ilk defa pvp serverda böyle bişey görüyorum ve Monster Stone'a Skill Gem eklenmesi çok şahane bişey umarım böyle devam eder başarılarının devamını dilerim :)

monster stonler çok iyi olmuş

santa eventte userrr patlaması yşanıyor

Birbirinden özel etkinlikler, kaliteli oyun ortamı.. Aradığınız gerçek Knight Online zevki KO4fun'da sizleri bekliyor..
Hemen kayıt ol

Uzun Zaman Sonra Gelen Güzel Bir Sever Oldu Beklediğim Performans Deneyimli Ekip İlgilenen Game Masterlar ..
Sözü Uzatmaya Gerek Yok Teşekkürler Ko4Fun Ailesi :)

Nick : AcarBey

Merhaba şovalyeler,

Yeni hazırlamış olduğumuz davetiye sistemini sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bundan böyle arkadaşlarınızı sunucumuza davet edebilir, başardığınız her görev için bizden hediyeler kazanabilirsiniz. Şimdilik sistemi kısaca sizlere tanıtmak istiyorum ödüller hakkında detaylı bilgi ilerleyen vakitlerde paylaşılacaktır.

Davetiye sistemi nasıl çalışır?

Öncelikle web sitemize giriş yapınız.
68ff2ab988d54f82b7f6a7a47d307d47.jpeg

Davet etmek istediğiniz arkadaşınızın e-posta hesabını giriniz ve gönder butonuna tıklayınız.
c21afd4376834b8193044c521dcb19ac.jpeg

Davetiyeniz gönderildi...
36654c93f6a04b9299d11b599747442f.jpeg

Nasıl kabul edilir?

Eposta hesabınıza giriş yapıp gelen kutunuzu kontrol ediniz.
bc9dee8724ac46a08203758056f94bae.jpeg

Mail detaylarını açın ve Hemen Kayıt Ol adresine tıklayın.
f0777a543d214285a2f9e69604f8efab.jpeg

Bilgilerinizi doldurup üyeliğinizi tamamlayınız. Resimde örnek bir davetiye kodu görünmektedir. Davetiye gönderilmiş adreslerde davetiye kodu otomatik olarak girilir eğer kod görünmüyorsa eposta hesabınızdan bağlantı adresini kontrol ediniz.
b77e38492ec94c28a4ec1f3290d2ee5b.jpeg

Tebrikler üyeliğinizi oluşturdunuz, artık savaşa hazırsınız.
cac222335df94bb088270532255d1068.jpeg

Yukarıda ki talimatları takip ederek oluşturduğunuz üyeliklerde sizi davet eden arkadaşınızın sahip olduğu premium özelliklerinden 1 gün hediye kazanırsınız. Örneğin, size davetiye gönderen arkadaşınızın switch premium üyeliği varsa sizde bu davetiye sayesinde oyunda 24 saatlik switch premium ile başlarsınız.

Ayrıca yükseldiğiniz her seviye için ayrı ödüller sizlere mektup yoluyla iletilecektir.

Ödül Takvimi
-------------------------------------
70 level hediyesi
1 adet Fragment of Sloth
1 adet Yellow Gem
75 level hediyesi
2 adet Fragment of Lechery
2 adet Red Gem
1 adet Monster Stone
77 level hediyesi
2 adet Fragment of Jealousy
2 adet Red Gem
2 adet Green Chest
1 adet Monster Stone
80 level hediyesi
2 adet Fragment of Avarice
2 adet Silvery Gem
2 adet Blue Chest
2 adet Monster Stone
83 level hediyesi
1 adet Fragment of Avarice
1 adet Silvery Gem
1 adet Blue Chest
1 adet Monster Stone
500 Knight Cash

D.N : Kendi kendinize davetiye gönderemezsiniz, Oyun'a daha önceden kayıt olmuş bir kullanıcıya davetiye gönderemezsiniz. Bu sistem henüz çok yenidir. Olası bir sorun durumunda lütfen bize bildirmeyi ihmal etmeyin. Her türlü öneriniz dikkate alınacaktır.

iyi oyunlar!

Fungry Games || KO4fun ekibi.

Sw süper başarılarınız devamını dilerim . Bu zamana kadar ki gördüğüm en kaliteli server . Kisa zamanda bu kadar userin gelmesi zaten bunun bir göstergesi . Basta admin olmak üzere emegi gecen tüm yetkililere teşkkür ederiz . Elinize sağlik KO4FUN AİLESİ :D

nick : IINymphet4mineII

Son düzenleme:
Hergün sıkılmadan oynuyorum. Hergün etkinlik farklı farklı güzel şeyler elinize sağlık uzun ömürlü olması dileğiyle.. lWilliamWallace

Oyuncularımıız desteği sayesinde her geçendün dahada kalabalık bir aile oluyoruz.
Sizler için harika bir haberimiz var.. KO4fun Radya artık yayında!
Dinlemek için http://www.ko4fun.net/Default/Radio
GM ekibimizden DJ Peace sizler için, pk yaparken sizi keyiflendirecek harika hit parçaları sizin için çalışıyor ayrıca canlı yayın esnasında istek parça ve bir sürü çekiliş sizleri bekilyor!
Hemen şimdi aramıza katıl!

Uzun aradan sonra oynadığım ve bağımlılık yaratan tek PVP.
GMler sürekli aktif, zevkli bir server. Bu ortamı bize sağlayan, emeği geçenlere teşekkürler.
Nick: ShamanisT

Güzel PVP Ne Zamandır Böyle Bir Pvp Oynamamıştım Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler
Nck: DarkAirFly

Çok geç kalmış değilsiniz, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız....
#Ko4Fun

TuRRK

10 Senedir bu oyunu takip ederim private serverlar dahil. 1098 den beri playerım gördüğüm en orantılı en bakımlı en aktiviteli server. Gerçekten 10.000-15.000 ınsanı birşeye bağlamak emek ve işe saygıyla alakalı bence. Tekrardan Elinize Sağlık. Başarılar.

SatanicPunch

OYUN EFSANE OKADAR SERVERE GİRDİM BUNUN GİBİSİ YOK YEMİN EDİYORUM :::::::) Roselinda

Kaliteli,bol kullanıcılı ve bağlayıcı zevkli bir server olmuş.Başarılarınızın devamını diliyorum.Nick:sscarfacee

Hiç bir şey için geç değil, harika server..

TuRRK

Geri
Üst Alt