Ko'nun En Salak Adamı =) Şahsen Bu Ssleri Ben AldıM =)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MoLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ko'nun En Salak Adamı =) Şahsen Bu Ssleri Ben AldıM =)

O adamda senle dalga geçmiş adamda senin söylediğin cümle gibi bişi yazmış bence adamda savaş bekliyor yan charında sen kafaya alınansın yani ;)

Adamı Tanısan Harungadan +8 +9 +10 Shel DÜşüyor Diyorum Hemen Harunga Kesiyor Hemde Harungayı Dönerek KEsiyor Pvpde 8 RAptorlı Adam :D

Oyunla ne ilgisi var akıllı :-: bak ben orda ne yazmışım oyun veya hayat'dada aynısını yapmalısın ama senin gibi dinine bilmez kişiler bunu bilmez :)

dinine bilmez neden dedim islamiyet dininde insanlarla dalga geçmek deyil onun ayıbını örteriz

Bana bunları bir kere daha söyleme kapat çeneni !

Sonuna Kadar Katılıyorum Arkadaşa Sizin Burda Yaptıgınız Ayip 2 dakikalıkda olsa bir dalga gectiniz ne gecti elinize 0 - 0 = 0 demek istedigim olabilir adam oyunu bılmeyebılır ama emin olsun bu konuyu acan adam o oyunu bılmeyen adamdan daha maldır rahat olsun herkez allaha emanet olsun.! :o:

Son düzenleme:

Bunda Gülecek Bir Şey Yok Sizde Öyleydiniz Bunuda Göz Önünde Bulundurun Ve öyle Eylenin Milletle ;)

Her İnsanın Bir Kusuru Vardır Ve o Kusurlarla Dalga Geçmek Sizin Hattiniz Deyildir.

emin ol böleleri nadir bak şuraya ya yere düşüyodum ahahah helal walla :D

Tabi böylerine herkesin gülesi gelir ama adam oyunu bilmiyordur arkadaşlara katılıyorum ...

Her İnsanında Bir Kusuru Vardır Bunu Unutma..Seninde Bir kusurun olduğunu unutma heran bir yerde o kusurla karşılaşabilirsin Ve böyle abuk subuk konularda kendini görebilirsin.. Burda Adam Yaptığı Terbiyesizlik O kardeşimize sorsak hayatında kaç kere knight oynadın die vereceği cvp belli hiç. Bu Konuyu Açan Arkadaşımız Kendine Eğlence Çıkarmak Amacıyla O kardeşimizin kusuruyla dalga geçmesi beni üzdüİlk Knight Oynarken Unutma Hepimiz Öyleydik o Zamanlar Tabi Eğlence Çıkarmak İçin Forumlara Vermıyorduk.Olur İnsanlık hali.Neyse Artık Umarım Mesajı Almıssınızdır. Ben burda Kızdığım Tek Şey Konuyu Açan Kişi Ve Sizlersiniz Orada Gülecek Hiç Bir Şey Yok Sadece Bu konuyu Açan Arkadaşımız Kendi Çapında olsada O Kişiyi Gülünç Duruma Getırdı.;)

İyi Forumlar.

Yoksa O Senmisin :icon_eek::rock::rock::rock::icon_eek: :):):)

[BASDJHAIDGYAFSUAHXuagxyxaıcusdvlkJbKJSHCVJSAVCAKSBSDHFSDHFSGDAFLKJSBDFLASDKJFGSDLFKJGDFLKSDJFSLAKFJSDHGFLKSAJGFOSKAFJGSDALFKSDAG[/B]

Yazık Lan Yazık ***

:DD:D::D:D:D: puhahahahh mal lar ya

Bunda Gülecek Bir Şey Yok Sizde Öyleydiniz Bunuda Göz Önünde Bulundurun Ve öyle Eylenin Milletle ;)

Her İnsanın Bir Kusuru Vardır Ve o Kusurlarla Dalga Geçmek Sizin Hattiniz Deyildir.

Tatılıyorum.. Sana Gülen Arkadaslarıda Kınıyorum... :@@:hıh:@:@

Sıkıntıdan =)

Yorumsuz...:haha::haha::haha:

hös ße :D ne güldüm :) yanaklarım agrıdı

Böle 1 Adam Olamaz Her Baktıgımda Gülüyorum Kardeş =)

Geri
Üst Alt