ISex4FunI
Üye No : 850 ;)
- Haz
- 839
- 15
Selamlar,
Benim sorunum login server ile.AKUMA'nın SQL 2021 için paylaşmış olduğu Database ve Server files'nı kullanıyorum.Login Server açarken 'Load version list fail' hatası alıyorum.Database'de sorun olduğunu düşünmüyorum.Çünkü hiçbirşeye ellemedim.AKUMA Nasıl paylaştıysa öyle restore ettim.(Dün açılıyordu ne zaman pc'ye reset attım o zaman bu hatayı vermeye başladı)
ODBC AYARLARI
KO_MAIN = KO_MAIN Database'ine Bakıyor.
KO_GAME = KO_S1 Database'ine Bakıyor.
Version.ini Ayarlarım (Local)
Login Server açtığımda 'Load version list fail' hatası veriyor ve Login Server Klasörünün içinde 'Login' adlı bir txt oluşuyor.
içinde ise şu yazıyor ;
Benim sorunum login server ile.AKUMA'nın SQL 2021 için paylaşmış olduğu Database ve Server files'nı kullanıyorum.Login Server açarken 'Load version list fail' hatası alıyorum.Database'de sorun olduğunu düşünmüyorum.Çünkü hiçbirşeye ellemedim.AKUMA Nasıl paylaştıysa öyle restore ettim.(Dün açılıyordu ne zaman pc'ye reset attım o zaman bu hatayı vermeye başladı)
ODBC AYARLARI
KO_MAIN = KO_MAIN Database'ine Bakıyor.
KO_GAME = KO_S1 Database'ine Bakıyor.
Version.ini Ayarlarım (Local)
PHP:
[DOWNLOAD]
URL=127.0.0.1
PATH=./
[ODBC]
DSN=KO_MAIN
UID=KOUSER
PWD=password
TABLE=VERSION
[CONFIGURATION]
DEFAULT_PATH=C:\inetpub\ftproot
[SERVER_LIST]
COUNT=1
SERVER_00=127.0.0.1
NAME_00=ISex4FunI
Login Server açtığımda 'Load version list fail' hatası veriyor ve Login Server Klasörünün içinde 'Login' adlı bir txt oluşuyor.
içinde ise şu yazıyor ;
PHP:
*** 37000, 102, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Incorrect syntax near 'D'., 73 ***
*** 37000, 1055, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]'.S.Q.L. .S.e.r.v.e.r.' is an invalid name because it contains a NULL character or an invalid unicode character., 159 ***
*** 37000, 1055, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]'.O.D.B.C. .S.Q.L. .S.e.r.v.e.r. .D.r.i.v.e.r.' is an invalid name because it contains a NULL character or an invalid unicode character., 183 ***
*** 37000, 1055, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]'.S.Q.L. .S.e.r.v.e.r.' is an invalid name because it contains a NULL character or an invalid unicode character., 159 ***
Son düzenleme: