Login Server Hatası (SQL 2021 Kullanıyorum)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ISex4FunI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ISex4FunI

Üye No : 850 ;)
Haz
839
15
Selamlar,

Benim sorunum login server ile.AKUMA'nın SQL 2021 için paylaşmış olduğu Database ve Server files'nı kullanıyorum.Login Server açarken 'Load version list fail' hatası alıyorum.Database'de sorun olduğunu düşünmüyorum.Çünkü hiçbirşeye ellemedim.AKUMA Nasıl paylaştıysa öyle restore ettim.(Dün açılıyordu ne zaman pc'ye reset attım o zaman bu hatayı vermeye başladı)

ODBC AYARLARI
KO_MAIN = KO_MAIN Database'ine Bakıyor.
KO_GAME = KO_S1 Database'ine Bakıyor.

Version.ini Ayarlarım (Local)

PHP:
[DOWNLOAD]
URL=127.0.0.1
PATH=./

[ODBC]
DSN=KO_MAIN
UID=KOUSER
PWD=password
TABLE=VERSION

[CONFIGURATION]
DEFAULT_PATH=C:\inetpub\ftproot

[SERVER_LIST]
COUNT=1
SERVER_00=127.0.0.1
NAME_00=ISex4FunI

Login Server açtığımda 'Load version list fail' hatası veriyor ve Login Server Klasörünün içinde 'Login' adlı bir txt oluşuyor.

içinde ise şu yazıyor ;

PHP:
*** 37000, 102, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Incorrect syntax near 'D'., 73 ***
*** 37000, 1055, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]'.S.Q.L. .S.e.r.v.e.r.' is an invalid name because it contains a NULL character or an invalid unicode character., 159 ***
*** 37000, 1055, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]'.O.D.B.C. .S.Q.L. .S.e.r.v.e.r. .D.r.i.v.e.r.' is an invalid name because it contains a NULL character or an invalid unicode character., 183 ***
*** 37000, 1055, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]'.S.Q.L. .S.e.r.v.e.r.' is an invalid name because it contains a NULL character or an invalid unicode character., 159 ***

Son düzenleme:
Cevap: Login Server Hatası (SQL 2021 Kullanıyorum)

Version ini böyle olucak yanlış !

[DOWNLOAD]
URL=(Server ip)
PATH=..

[ODBC]
DSN=kn_online
UID=myko
PWD=myko
TABLE=VERSION

[CONFIGURATION]
DEFAULT_PATH=c:\ftproot

[SERVER_LIST]
COUNT=2
SERVER_00=127.0.0.1 Aynen Kalıcak
NAME_00=Admin Aynen kalıcak
SERVER_01=(Server ip)
NAME_01=Server İsmi
[WHATS_NEW]
BASLIK=UYARI #
BASLIK2=UYARI #
HABER1=PATCH ATMADAN OYUNA GIREMESSIN #
HABER2=PATCH ATMADAN OYUNA GIREMESSIN #

Merhaba arkadaşım mumkunse ODBC ayarlarını tamamıyla yazarmısn buraya ODBC ayarlarında sorun yaşıyorumda teşekkürler

bu arada senın aldığın hata karekter hatası ODBC leri ayarlarken son aşama da karekter ışaretlidir onu kaldıracaksın tum yarattığın ODBC ayarları için

Son düzenleme:

Selamlar

1 klasörü Oluşturup Daha Sonra Loginleri İçine Atın Daha Sonrada Aşşadağı Kodu Uyguladıkdan Sonra Versiyon Ayarlayıp Tekrar Deneyin.Olmassa Büyük İhtimal Türkçe Karakterden Kaynaklanır

PHP:
truncate table version

Tekrar Selam

ODBC'den Kaynaklı Değil Sorun Defult Olmasında Yukardakini Kontrol Et.ODBC'lerini native client'ten Aç

Geri
Üst Alt